Normalno, sad i oni postaju nosioci europskih vrijednosti u BiHRigoletto je napisao/la:Znaci europski, svaka cast.Raonffa je napisao/la:Biće bijele i jedna crvena dijagonala u znak podrške Zrinjskom, pod parolom "zajedno do drugog pretkola EL"Rigoletto je napisao/la:ako može netko staviti dezen pločica koje će biti postavljenje u toaletima AFH?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: RE: Re: PL prepucavanja
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: PL prepucavanja
sami ste krivi, zahvali vasoj upravilet3 je napisao/la:Jah, a s druge strane - vidimo kako se uprava sarajeva svojski trudi da spasi derbi, sa ovim svojim potezimaronaldo99 je napisao/la: Cuj,pa oni su poceli sa ovim,dovidjenja i prijatno
Uprava zelje unistili i ono malo drazi sto je bilo na derbiju![]()
Daju sve od sebe, ali jbg moraju se popraviti hale na jugunormalno.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ja se smijem kladiti u sta hocete da ce nas biti vise
Sutra kad abd naš športski prijatelj uzme kup .. raspad sistema pitara 
SlevinKelevra je napisao/la:Nama su trofeji rutina. Mi navikli.Sabinho je napisao/la: Ok fora ali dan te yeb'o vi pisete kao da ste nesto osvojilli?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Neće, doći će ekipa iz bratske grupe, Ultras Mos pardon Dynamo, Horde Zla Saraj'vo!TMmanija2012 je napisao/la:Ja se smijem kladiti u sta hocete da ce nas biti viseSutra kad abd naš športski prijatelj uzme kup .. raspad sistema pitara
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ne zaboravite pitari upalit tv sutra naveče u 20h, revanš kupa 
bar ga ne prodajemo ko nekinarodniheroj je napisao/la:Ne zaboravite pitari upalit tv sutra naveče u 20h, revanš kupa
Pa sta ocekujes da vi nas je.bete kako hocete a da mi vas mazimo,zajebi prijateljulet3 je napisao/la:Jah, a s druge strane - vidimo kako se uprava sarajeva svojski trudi da spasi derbi, sa ovim svojim potezimaronaldo99 je napisao/la: Cuj,pa oni su poceli sa ovim,dovidjenja i prijatno
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Kad se sa zapada prolomi TAN TAN TANANARaonffa je napisao/la:Neće, doći će ekipa iz bratske grupe, Ultras Mos pardon Dynamo, Horde Zla Saraj'vo!TMmanija2012 je napisao/la:Ja se smijem kladiti u sta hocete da ce nas biti viseSutra kad abd naš športski prijatelj uzme kup .. raspad sistema pitara
-
narodniheroj
- Kontakt:
To brate, vazda sam vas cjenio zbog togaBordo46 je napisao/la:bar ga ne prodajemo ko nekinarodniheroj je napisao/la:Ne zaboravite pitari upalit tv sutra naveče u 20h, revanš kupa
PS ponesite cvjeće u subotu, imaćete priliku prvi čestitati novim prvacima zajedničke nam domovine
evropa liga sinarodniheroj je napisao/la:To brate, vazda sam vas cjenio zbog togaBordo46 je napisao/la:bar ga ne prodajemo ko nekinarodniheroj je napisao/la:Ne zaboravite pitari upalit tv sutra naveče u 20h, revanš kupa
PS ponesite cvjeće u subotu, imaćete priliku prvi čestitati novim prvacima zajedničke nam domovine
TMmanija2012 je napisao/la:Kad se sa zapada prolomi TAN TAN TANANARaonffa je napisao/la:Neće, doći će ekipa iz bratske grupe, Ultras Mos pardon Dynamo, Horde Zla Saraj'vo!TMmanija2012 je napisao/la:Ja se smijem kladiti u sta hocete da ce nas biti viseSutra kad abd naš športski prijatelj uzme kup .. raspad sistema pitara
Znači više, naprimjer, ja, imam prava na kartu na derbiju, tj. mogu je uzeti bez lične nego navijač Željezničara.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Bravo Sarajevo, pozdravljen je ovaj potez širom jedne nam jedine!
Samo vraćanje za poganluk pd prije mjesec dana.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Bravo Sarajevo, pozdravljen je ovaj potez širom jedne nam jedine!
Samo vraćanje za poganluk pd prije mjesec dana.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta kaže mi njima uzurpiramo 20% stadiona, pa evo oni nama će uzurpirati 35%, opet smo im dali više prostora i opet se kuka ovdje.Evolution87 je napisao/la:Sta kazu nama dali 10% a u to uracunali tampon zonu![]()
Pa vodeci se tom vasom logikom onda ste vi dobili preko 30% na Hasetu, jer ce tampon zona biti pola zapada i dio juga prema istoku
![]()
Samo Saraj'vo.
Pa ne, ali nemoj samo na Željinu adresu ispostavljati sva sranjaronaldo99 je napisao/la:Pa sta ocekujes da vi nas je.bete kako hocete a da mi vas mazimo,zajebi prijateljulet3 je napisao/la:Jah, a s druge strane - vidimo kako se uprava sarajeva svojski trudi da spasi derbi, sa ovim svojim potezimaronaldo99 je napisao/la: Cuj,pa oni su poceli sa ovim,dovidjenja i prijatno
Dvojica siluju jednu ženu, ali kriv je samo onaj koji je prvi silovao ...onaj drugi je nevin pred sudom.
Jer jutros svane ovo obavještenje
http://sportsport.ba/bh_fudbal/potvrdje ... rbi/237098
Bice da je Željo i ovo odlucio
Evo me taman od dulje, pojeo dvije hipp kašice od riže, narendo mu jabuku i mrkvicu. Sad ga noso kroz dnevni da se podrigne. Zaspo i sve govori u snu, je.baćemo im nenu u subotu. Oko moje malo!
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 16 maj 2017, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa jeste ovo Uprava Željezničara odlučila, prije zadnjeg derbija je jasno rečeno da će se ovo desiti, ako se ne ispoštuju navijači FKS. Uprava Željezničara je odlučila da aktivira to obećanje.let3 je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
Krivi svoju upravu prvi su poceli,dosta smo mi puta gospoda ispadali,od cijene karata pa nadalje,svakom strpljenju dodje krajlet3 je napisao/la:Pa ne, ali nemoj samo na Željinu adresu ispostavljati sva sranjaronaldo99 je napisao/la:Pa sta ocekujes da vi nas je.bete kako hocete a da mi vas mazimo,zajebi prijateljulet3 je napisao/la:
Jah, a s druge strane - vidimo kako se uprava sarajeva svojski trudi da spasi derbi, sa ovim svojim potezima![]()
pošto vidimo da i FKS isto radi.
Dvojica siluju jednu ženu, ali kriv je samo onaj koji je prvi silovao ...onaj drugi je nevin pred sudom.
Jer jutros svane ovo obavještenje
OKLAGIJAMA NA JUFKE 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.