Pazi, dobro znamo s kim imamo posla. Govorimo o skupini koja je napravila belaj u apsolutno svakom gradu u BiH. Oni su u ogromnom padu, huligani su rastjerali sve sa stadiona, jedva ih se 300 skupi na tribini. U ovakvim situacijama im dođe ološ iz Dresdena i onda se jedni drugima dokazuju što može biti veoma opasno po običnu raju, posebno jer znaju da su trenutno veoma inferiorni i u podređenom položaju.Zenzo je napisao/la:Samo da ne bude belaja sa nase strane tj. da se neko napravi pametan da gore ide radi istih, ne daj Boze da radi neke nase baklje ili topovskog bude sranje. Cuvati se provokacija sa njihove strane a bice ih i izbjegavati sukob sa policijom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajd malo spustit loptu na zemlju , kakvi crni belaji i slicne gluposti i dizanje tenzije pred svaki derbi, i svaki derbi ode u drugom smjeru samo se prica o belajima i glupostima zaboravi se na ono osnovno na igru na terenu il neki potez il nesto, ovaj derbi kao svaki svi pricaju u prazno na kraju se zavrsi svaki 0:0 i tako ce bit i ovog puta ! KrajjZenzo je napisao/la:Samo da ne bude belaja sa nase strane tj. da se neko napravi pametan da gore ide radi istih, ne daj Boze da radi neke nase baklje ili topovskog bude sranje. Cuvati se provokacija sa njihove strane a bice ih i izbjegavati sukob sa policijom.Virtu4l je napisao/la:Normalno da će imati podršku, ovo je samo još jedan alibi njihove uprave da zamaskiraju očajnu sezonu.
Mene je samo strah eventualnog belaja, jer ovo što su uradili je katastrofalno i organizacija će biti na veoma lošem nivou.
Dati podrsku momcima, a oni da ako nista da ostanu neporazeni, jedan bod nam treba za titulu, a onda protiv Radnika napraviti ludilo u Dolini.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
5%,ali 100%.[emoji6]
Iskreno pobjedu i ne ocekujem. Nasi se dobro pogube kad dodju bitne tekme. Uzeti taj bod i titulu uzeti na Grbavici.
Iskreno pobjedu i ne ocekujem. Nasi se dobro pogube kad dodju bitne tekme. Uzeti taj bod i titulu uzeti na Grbavici.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Ovo je dobar znak, ako igrom slucaja klepimo pite predi sebi nick u Mr.Kontra.LjoZee je napisao/la:5%,ali 100%.[emoji6]
Iskreno pobjedu i ne ocekujem
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Re: RE: Re: FK Željezničar
Sto je najtuznije to je tacno. Ubijedjen sam bio u pobjedu protiv Krupe i zamalo da izgubimo. Bitno je da ja nista ne ocekujem i tri boda su nasa.[emoji38]MocMahale444 je napisao/la:Ovo je dobar znak, ako igrom slucaja klepimo pite predi sebi nick u Mr.Kontra.LjoZee je napisao/la:5%,ali 100%.[emoji6]
Iskreno pobjedu i ne ocekujem
Bice ovo jos teza utakmica od ove u Krupi i pored svog "umora" pitara i obostrane limitirasnosti ekipa, eto pazite da necemo vidjeti neki fudbal kao sto ga nije bilo ni predhodnih derbija.
Samo da mi ostanemo neporazeni a pobjeda ako dođe jos bolje. Bez sranja na tribinama.
Samo da mi ostanemo neporazeni a pobjeda ako dođe jos bolje. Bez sranja na tribinama.
- Zeljeznicar -
Ako mozemo doci na zapad bez obiljezja, to znaci da cemo kao sto smo prije par godina dati podrsku nasima. Apelujem, ako momci s juga ovo citaju da ne pale baklje na jugu, ovih nasih 1700 karata, daj da sve od pirotehnike ubacimo na zapad i pobacamo u teren. Nek oni placaju kazne za organizaciju, a nasih 5% na jugu da budu kao gospoda, samo po pravilima. Evo nacina da nase podrzimo(znatdakle im dolazi), a jug i klub da rodju bez kazni.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Halo bice Nas 5000 milja na zapadau ,svi idu koga znam bas svi,ima da ih razvratimo.Igracima poruka posebno Blagojevicu i Markovicu da se ne zajebavaju ,Zakarica ni na klupu otjerat pod hitno.
Ma oni su vazda prosili i dobro je ovaj supak Nele i rekao...Svi znaju da je rahmetli Asim Ferhatovic Hase obilazio gazde po gradu od Mehe Poricanina pa nadalje i trazio sadaku...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Evo recimo sad ti treba pravi medij da malo zatalasa ovu priču oko renoviranja wc-a na lavoru, da kontaktira CSR, pa i NSBiH, ali mi nemamo takvog partnera. Od onog pitarskog kvazi portala to ne možeš očekivati jer bi išli protiv sebe i čudi me da već do sad nisu napisali tekst u kojem ovo opravdavaju.
Imaš sve argumente na svojoj strani, znaš da iz FK Sarajevo lažu, samo ti treba neko sposoban da okrene par telefonskih brojeva, ne možeš ništa promijeniti ali bar možeš zatalasati, natjerati ih da se pravdaju.
Imaš sve argumente na svojoj strani, znaš da iz FK Sarajevo lažu, samo ti treba neko sposoban da okrene par telefonskih brojeva, ne možeš ništa promijeniti ali bar možeš zatalasati, natjerati ih da se pravdaju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sljedeci put ako kazu da nesto "renoviraju" fino uputis poziv nekom da provjeri te informacije. Ukoliko budu lazne,a hoce nama ide cijeli jug jer su pravila takva. Klub je vec poslao zahtjev. Savez je rekao da je Zeljo tu u pravu te da su oni duzni dati CIJELI jug. Mozete sad " renovirati ",ali sljedeci derbi necete sigurno lazovi.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 16 maj 2017, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne možeš ti tu ništa konkretno uraditi, ali možeš bar malo zatalasati, zna se čiji je stadion i da ga oni ne renoviraju. Vidite da su totalno nespremni dočekali ovo što su uradili, u subotu može biti haos, navijači će se izmiješati kao nikad prije, a pravi medijski partner sve to može veoma lijepo upakovati pa neka se onda pravdaju...
Ali ne, naša uprava za medijskog partnera izabere fksinfo... eto im ga sad.
Ali ne, naša uprava za medijskog partnera izabere fksinfo... eto im ga sad.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svi znaju da je laz da renoviraju jer oni ne smiju nista pipnuti na onom stadionu. To znaju svi mediji i svi gradjani BiH. Ovako su se samo obrukali.
A tog mijesanja ce biti. Nadam se da nece neki belaj biti jer je to tribina na kojoj se nalaze i djeca i zene. Losa organizacija,a mi sad mozemo samo moliti Boga da ne dodje do neceg jer znam da nasi idu na njihov dio,a neki cak i na istok. Vala da hoce i derbi proci. Najmrza utakmica u cijelom prvenstvu.
A tog mijesanja ce biti. Nadam se da nece neki belaj biti jer je to tribina na kojoj se nalaze i djeca i zene. Losa organizacija,a mi sad mozemo samo moliti Boga da ne dodje do neceg jer znam da nasi idu na njihov dio,a neki cak i na istok. Vala da hoce i derbi proci. Najmrza utakmica u cijelom prvenstvu.
Pa biće sad kad su pročitali, svakako su im forumi glavni izvor informacija u 90% slučajeva. Znači neko javno laže i imaš sve argumente da ga uništiš, samo nemaš prave novinare da to urade jer ne daj Bože da se neko nekome zamjeri.Zenzo je napisao/la:Ima vremena do subote moglo bi biti reagovanja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
+1Virtu4l je napisao/la:samo nemaš prave novinare da to urade jer ne daj Bože da se neko nekome zamjeri.
- MocMahale444
Miske svaka cast tom jari ali zovi dokazanog ubicu divova. Citam da je suspendovan 4 tekme, ima vremena.
Trenutak za koji se živi i umire !"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Misliš da nije namjerno dobio suspenziju baš pred naš derbi?MocMahale444 je napisao/la:Miske svaka cast tom jari ali zovi dokazanog ubicu divova. Citam da je suspendovan 4 tekme, ima vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.