PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
Svi na analitički istok !!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
bez zayebancije, bojim se nereda na istoku, jer ce masa raje kupiti kartu na istoku... vidjecesRokoko87 je napisao/la:Svi na analitički istok !!
45515
ja ja samo na istok...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Po meni prije na zapadugrbavicka je napisao/la:bez zayebancije, bojim se nereda na istoku, jer ce masa raje kupiti kartu na istoku... vidjecesRokoko87 je napisao/la:Svi na analitički istok !!
ne bas... na zapadu vec decenijama idu i zeljovci i pitari... nista novo...bordobijeli je napisao/la:Po meni prije na zapadugrbavicka je napisao/la:bez zayebancije, bojim se nereda na istoku, jer ce masa raje kupiti kartu na istoku... vidjecesRokoko87 je napisao/la:Svi na analitički istok !!
45515
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ne kontas za.je.banciju?sviunapad1010 je napisao/la:Združene brigade moj @sariel.Sariel je napisao/la:Ha jebte led evo i Športskih prijatelja![]()
Navijat za drugi klub i u zajebanciji
Demagogija teška ili udruživanje slabih da bi se osjećali jače. Ne usuđuju se sami krenuti u prepucavanje ni na forumu, pa se ližu lažno ovdje![]()
Yebem sarajlice *2 i hercegovce njihove športske prijatelje *2.
Tuzlaci ovdje koji se ližete sa ovim gore navedenim dozovite se pameti![]()
moSa bodaSlo!!!! Tuzla
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
ma od za je bancije, je bem ultrase, je bem skripare, je bem pitare, a i željaneee :ljepota
od sve zajebancije najbolja je ona kad sar. navijaci pocnu jedni drugim prebacivat koj udbas a ko sdaovac
kako uprati svi su i udbasi i sdaovci
od sve zajebancije najbolja je ona kad sar. navijaci pocnu jedni drugim prebacivat koj udbas a ko sdaovac
Mi za vas imamo samo pregršt ljubavi bez ružnih rijeci. Dobro jutro najmanjem ali ne i manje bitnom kotačiću našeg trojstva, dobro jutro Tuzlo!Sariel je napisao/la:ma od za je bancije, je bem ultrase, je bem skripare, je bem pitare, a i željaneee :ljepota
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kad za.Je.bavam onda se potrudim da vas sve redom podmirim.Rigoletto je napisao/la:Ne kontas za.je.banciju?sviunapad1010 je napisao/la:Združene brigade moj @sariel.Sariel je napisao/la:Ha jebte led evo i Športskih prijatelja![]()
Navijat za drugi klub i u zajebanciji
Demagogija teška ili udruživanje slabih da bi se osjećali jače. Ne usuđuju se sami krenuti u prepucavanje ni na forumu, pa se ližu lažno ovdje![]()
Yebem sarajlice *2 i hercegovce njihove športske prijatelje *2.
Tuzlaci ovdje koji se ližete sa ovim gore navedenim dozovite se pameti![]()
moSa bodaSlo!!!! Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
more marsh tam mucko djubre pokvareno...
i jedni i drugi i treci a bogami i cetvrti...
nema ljubavi i nema trojstva.. bog ne postoji.
i jedni i drugi i treci a bogami i cetvrti...
nema ljubavi i nema trojstva.. bog ne postoji.
mokri čvor mokri čvor na koševu nesto.. 
ovo nisu istine, ovaj levl patetike jos nije zabiljezen na nasim prostorimaNe zelim da se sjecam rata al iskustvo koje se u tom i takvom vremenu covjek stekne je neprocjenjivo.Najelitnije jedinice nisu bile u rangu brigade,bataljona.Te elitne jedinice tipa jurisnika i diverzanata koje su odradjivale najopasnije i najzahtjevnije operacije na nekom prostoru brojale su najvise do 100 ljudi recimo nivo cete.Znaci u subotu ce na jugu biti elita ubojna pesnica manijaka najbolje od nas.1725 jurisnika na sprem 5 hiljada logisticara.Znaci sam hrabro i jako kako na terenu tako i na jugu.I na kraju jedna poslovica.Ima ljudi koji su hrabriji pred smrću, nego pred životom.Vazda kad mi na um padne ova misao prisjetim se rahmetli Dzilde i mnogih znanih i ne znanih junaka.ZATO JAKOOOOOOOOOOOO I HRABROOOOOOOOO U SUBOTUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!
- Osttribine
- Kontakt:
Pretpostavljam i ovaj je jedan od onih sa lobotomijeSariel je napisao/la:ovo nisu istine, ovaj levl patetike jos nije zabiljezen na nasim prostorimaNe zelim da se sjecam rata al iskustvo koje se u tom i takvom vremenu covjek stekne je neprocjenjivo.Najelitnije jedinice nisu bile u rangu brigade,bataljona.Te elitne jedinice tipa jurisnika i diverzanata koje su odradjivale najopasnije i najzahtjevnije operacije na nekom prostoru brojale su najvise do 100 ljudi recimo nivo cete.Znaci u subotu ce na jugu biti elita ubojna pesnica manijaka najbolje od nas.1725 jurisnika na sprem 5 hiljada logisticara.Znaci sam hrabro i jako kako na terenu tako i na jugu.I na kraju jedna poslovica.Ima ljudi koji su hrabriji pred smrću, nego pred životom.Vazda kad mi na um padne ova misao prisjetim se rahmetli Dzilde i mnogih znanih i ne znanih junaka.ZATO JAKOOOOOOOOOOOO I HRABROOOOOOOOO U SUBOTUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!![]()
![]()

Ovo nisu istine hahahahah
dobar lola dize 15 treba odjednom 
- Convicts1988
- Kontakt:
Najjača skupina u BiH i šire . Evropa se trese .
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti temu Sirokog i uzbudjenje i euforiju zbog moguceg trofeja Kupa BiH.
S druge strane u prvi plan je iskocilo pitanje treba li pustiti navijaca na Zapad ako ima Zeljin sal, u drugi plan pada Kup jedine nam drzave.... Sramota
S druge strane u prvi plan je iskocilo pitanje treba li pustiti navijaca na Zapad ako ima Zeljin sal, u drugi plan pada Kup jedine nam drzave.... Sramota
Večeras samo hrabro bordo braćo, samo bahato, vi to možete! U gostima ste neustrašivi i nezaustavljivi! Kao plitak potok protutnjati Uskim i obezbijediti novi trofej, uvertiru pred još jednu titulu naše treće braće, mostarskog giganta Zrinjskog!
Kup, kup, kup je naš!
Kup, kup, kup je naš!
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 17 maj 2017, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Tako je hahaha kojoj budali može pasti na pamet da na koševu može biti 35 000Lakoste je napisao/la:
Ovo nisu istine hahahahah
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.