PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Evolve
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Non gratisjoker90 je napisao/la:Kakvom personom?grbavicka1921 je napisao/la:Hoće li snow board direktora proglasiti Šuškavca personom non gratis na lavoru?
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 17 maj 2017, 13:49, ukupno mijenjano 5 puta.
- Medikament
- Kontakt:
Iako su imali mnogo neslaganja u proteklom periodu sa upravom F.K. Sarajevo, navijači i upravni odbor kao i prvotimci fudbalskog kluba Željezničar su odlučili skupiti simboličan iznos za pomoć gladnim igračima protivničke ekipe. Čak su pojedini fudbaleri poslali i deterdžental, kafe, brašna, da se nađe, jer je situacija alarmantna.

Mladi Advan Kadušić nije mogao sakriti suze nakon ovog predivnog gesta, a bivši fudbaler Željezničar Amir Hadžiahmetović je specijalno doletio iz Turske da bi pomogao ugroženim. Ovom prilikom kupio mu je flašu kole na šta je mali Advan još jače zajecao. Zaista emotivan trenutak.

Mladi Advan Kadušić nije mogao sakriti suze nakon ovog predivnog gesta, a bivši fudbaler Željezničar Amir Hadžiahmetović je specijalno doletio iz Turske da bi pomogao ugroženim. Ovom prilikom kupio mu je flašu kole na šta je mali Advan još jače zajecao. Zaista emotivan trenutak.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
joker90 je napisao/la:Kakvom personom?grbavicka1921 je napisao/la:Hoće li snow board direktora proglasiti Šuškavca personom non gratis na lavoru?
pa dobro on JE SE malo premuntao..
- grbavicka1921
- Kontakt:
ups hahaha
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
grbavicka1921 je napisao/la:ups hahaha
- diplomatija
- Kontakt:
NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATIS NON GRATISgrbavicka1921 je napisao/la:Hoće li snow board direktora proglasiti Šuškavca personom non gratis na lavoru?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Akcijo je pavlaku po bingu citavo jutro. Ja mu oprastam
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
NON GRATIS
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- grbavicka1921
- Kontakt:
ma normala hahahaha...mora da je do tog KonzumaSariel je napisao/la:grbavicka1921 je napisao/la:ups hahahaprihvatio salu na svoj racun...
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
rasprodati sjever i jug na pecari...
a onda skontas ono iza golova nije
Jest, gledaj večeras.Sariel je napisao/la:rasprodati sjever i jug na pecari...
nismo se razumjeli ...
Uputi me.
zazmiri i zamisli da si na nekom lijepom mjestu...BelminM23 je napisao/la:Uputi me.
eh nije tu.
lijevo.
Žalosno je šta rade uhljebljeni poput Saida koji moraju primiti platu bez obzira na sve, dok ova djeca gladuju i žive na račun svojih roditelja.Medikament je napisao/la:Iako su imali mnogo neslaganja u proteklom periodu sa upravom F.K. Sarajevo, navijači i upravni odbor kao i prvotimci fudbalskog kluba Željezničar su odlučili skupiti simboličan iznos za pomoć gladnim igračima protivničke ekipe. Čak su pojedini fudbaleri poslali i deterdžental, kafe, brašna, da se nađe, jer je situacija alarmantna.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
kremenka za moderatora...A za moderatora kad bi bio pećinski čovjek ja bi zamolio odmah administratore da mi ugase račun. Jer ovakvim osobama kad bi dali bilo kakvu vlast tek bi onda vijeli kakav je čovjek. Nula obična.
1921
ode plavi sam
Sad sam shvatio zašto ti pišu.Sariel je napisao/la:zazmiri i zamisli da si na nekom lijepom mjestu...BelminM23 je napisao/la:Uputi me.
eh nije tu.
lijevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.