AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma generalno stoperi uz španske lige za mene su nidje veze jos kad dodje u calcio skroz drugi svijet.
Nisam pametan da li nas opet loze ali ovo zvuci jako dobro daj boze da bude tako ova 3 igraca bi bila velik upgrejd kako god a mercato nije ni poceo. Boze ima li te da i nas sunce malo ogrije nakon 5-6 god patnje...
Nisam pametan da li nas opet loze ali ovo zvuci jako dobro daj boze da bude tako ova 3 igraca bi bila velik upgrejd kako god a mercato nije ni poceo. Boze ima li te da i nas sunce malo ogrije nakon 5-6 god patnje...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nije niko baš zapeo niti je posebno oduševljen Musakom. Bar kad smo u pitanju mi na forumu.
Jednostavno, dovodi se u vezu s Milanom, računa se da je bolji od Palette i Zapate, pa ćemo vidjeti.
Jednostavno, dovodi se u vezu s Milanom, računa se da je bolji od Palette i Zapate, pa ćemo vidjeti.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ja mislim da je Musakio tu negdje sa Zapatom i Palettom, al' dobro u principu stoperi su najmanji problem, veći dio sezone najbolji dio tima su upravo bili stoperi.
Uz prave bekove i igrače u sredini terena, trenutni stoperi u Milanu će biti bolji, pa makar nijednog novog stopera ne doveli.
Uz prave bekove i igrače u sredini terena, trenutni stoperi u Milanu će biti bolji, pa makar nijednog novog stopera ne doveli.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma vala za 18 miliona je dobar, pa i ako flopne niko neće razbijati glavu oko toga 
možda nije wc igrač ali vjerujem da je kvalitetom prilično bolji igrač od zapate i palete (samo što se nikad nije uspio pokazati pored silnih povreda), a logično je da će odbrana još bolje djelovati uz dobre veznjake jer više neće biti ostavljani na vjetrometini kao inače.
a nije vala ni da imaju širok spektar stopera koje mogu dovesti, meni trenutno niko ne pada na pamet.
walter mazzari ide na kraju sezone, samo se nadam da nam neće vratiti amebu jer su se u zadnje vrijeme ušutili
možda nije wc igrač ali vjerujem da je kvalitetom prilično bolji igrač od zapate i palete (samo što se nikad nije uspio pokazati pored silnih povreda), a logično je da će odbrana još bolje djelovati uz dobre veznjake jer više neće biti ostavljani na vjetrometini kao inače.
a nije vala ni da imaju širok spektar stopera koje mogu dovesti, meni trenutno niko ne pada na pamet.
walter mazzari ide na kraju sezone, samo se nadam da nam neće vratiti amebu jer su se u zadnje vrijeme ušutili
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Kad su za Bertolacija onolike pare bacili, da Bog sačuva sta koji promašaj.
Musacio u paru sa Romanjolijem sasvim dobra odbrana, plus Rodrigez i Abate bekovi, kakva promjena
Nema se sta pričat, ako ozvanice ovo sto se spominje onda je ovo revolucija u svakom slučaju. Plus pišu da smo u najboljoj poziciji za dovodjenje B. Keite, uh kakav bi to transfer bio. Plus bi Chinia bacio u očaj.
EDIT:
Potvrđen transfer Rodeigeza, i najavljen sastanak sa čelnicima Reala oko transfera Morate :O
Musacio u paru sa Romanjolijem sasvim dobra odbrana, plus Rodrigez i Abate bekovi, kakva promjena
Nema se sta pričat, ako ozvanice ovo sto se spominje onda je ovo revolucija u svakom slučaju. Plus pišu da smo u najboljoj poziciji za dovodjenje B. Keite, uh kakav bi to transfer bio. Plus bi Chinia bacio u očaj.
EDIT:
Potvrđen transfer Rodeigeza, i najavljen sastanak sa čelnicima Reala oko transfera Morate :O
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 17 maj 2017, 16:58, ukupno mijenjano 2 puta.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ako nista drago bi mi bilo zbog Chinija
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Evo i Rodrigueza.
Spavate li mirno arapski tajkuni
Spavate li mirno arapski tajkuni
Do sada bolji mercato nego prethodnih pet 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma šta pet, deset
ili da budemo precizniji, dvadeset
e alal im vjera ako su ga uspjeli dovesti za 15 miliona
mada mi to sve skupa djeluje nestvarno, ipak ću ja čekati zvaničnu potvrdu i eventualno prvi trening jer više ni potpisivanje ugovora nije neki garant
ali kessie, rodriguez i musaka za 60 miliona su odličan posao, još samo da fabregasa i keitu nekako dopetljaju.
čak nemam ništa protiv ni ako bacca ostane, bitnije je ovo ostalo srediti.
e alal im vjera ako su ga uspjeli dovesti za 15 miliona
mada mi to sve skupa djeluje nestvarno, ipak ću ja čekati zvaničnu potvrdu i eventualno prvi trening jer više ni potpisivanje ugovora nije neki garant
ali kessie, rodriguez i musaka za 60 miliona su odličan posao, još samo da fabregasa i keitu nekako dopetljaju.
čak nemam ništa protiv ni ako bacca ostane, bitnije je ovo ostalo srediti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ukoliko uspiju srediti ostale pozicije (ako računamo da su dovedeni Kessie, Rodriguez i Musaka), a pod "ostale" smatram poziciju desnog beka, jednog kreativnog veznjaka i eventualno krilo (ako ovaj nesreća Deulofeu ode) što se mene tiče napadača ne moraju ni dovoditi.
Yebote Belotti za 70 miliona, uvijek bih prije ostavio Baccu koji će svejedno biti produktivniji sa boljim igračima. Ne zaboravite zašto je Bacca doveden u Milan, i kako je trpao u Sevilli.
Yebote Belotti za 70 miliona, uvijek bih prije ostavio Baccu koji će svejedno biti produktivniji sa boljim igračima. Ne zaboravite zašto je Bacca doveden u Milan, i kako je trpao u Sevilli.
Sanjam da lijevog beka koji ce centrirati centarforu za gol glavom
Rodriguez je odilican igrac, ali kad je ovako krenulo neka dovedu ona i drugog beka, je Zujan je podlozan ozljedama...imam osjecaj da ce biti jedno top pojacanje u Mercatu 
Ja sam nekako vise za Moratu nego Belotija,ali kad znamo da je ovaj drugi strastveni navijac Milana nekako bi volio i njega 
Kako god jako dobar dan za nas danas,veliki upgrade u odnosu za mnoge predhodne godine
Kako god jako dobar dan za nas danas,veliki upgrade u odnosu za mnoge predhodne godine
- Romagnoli13
- Kontakt:
60M eura već potrošeno, sjajan početak merkata zaista. Sad riješiti sredinu terena sa dva igrača najmanje, pa zašto ne dovesti i desnog beka usput. Luiz Gustavo i Milan Badelj su najrealnije opcije zasad.Taj duo bi koštao svega 10-12M eura, jer Badelj je slobodan igrač.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- LegendKiller
- Kontakt:
Protiv i Badelja i L. Gustava. Badelj dođe nešto kao Bertolaci samo dolazi đaba. Stvarno ne znam koji će nam Badelj, kad imamo barem 3 takva igrača u ekipi. L. Gustavo po meni ne bi bio nikakvo pojačanje, a morali bi ga platiti pofino. Šta će nam više ti defanzivni vezi. Došao Kessi, imamo Montoliva i Lokatelia, (Bertolacia
) , fakat nam ne trebaju više ti def. vezni
Opasan posao rade Mirabellli i Fassone,planski pojacavaju ekipu nema vise managerskih talova ko sa Galianijem (barem ne jos uvijek
)
Rekose Luis Gustavo i Badelj je Vicenzova zelja,navodno Fabregas hoce ali se mora sa Chelskijem jos vidjeti racunaju li na njega
Kako je krenulo do kraja mercata bi mi Milanisti mogli goli po ulici skakat

Rekose Luis Gustavo i Badelj je Vicenzova zelja,navodno Fabregas hoce ali se mora sa Chelskijem jos vidjeti racunaju li na njega
Kako je krenulo do kraja mercata bi mi Milanisti mogli goli po ulici skakat
Nebi ja imao nista protiv Zabalete na desnom beku. Moze on jos 2 sezone odigrati a dosao bi dzaba. Ako im se vec i na to trose pare onda Conti
Il Club più titolato al mondo!
- LegendKiller
- Kontakt:
Mislim da bi trebali razmisliti i o Kiezi iz Fiorentine, može pokrivati čitavu desnu stranu, bio bi odlično pojačanje.
Slažem se za Zabaletumuxa je napisao/la:Nebi ja imao nista protiv Zabalete na desnom beku. Moze on jos 2 sezone odigrati a dosao bi dzaba. Ako im se vec i na to trose pare onda Conti![]()
- nextterrain
- Kontakt:
Pa nije FM da možemo sve promijeniti u jednom prijelaznom roku
Ne znam zašto ljudi imaju toliko toga protiv Badelja, odličan igrač koji za male pare može doći sa puno međunarodnog iskustva, Kovačić i Brozović griju klupu za njega ( znam da nije ista pozicija, ali eto da se spomene)
Ne znam zašto ljudi imaju toliko toga protiv Badelja, odličan igrač koji za male pare može doći sa puno međunarodnog iskustva, Kovačić i Brozović griju klupu za njega ( znam da nije ista pozicija, ali eto da se spomene)
- muha milanez
- Kontakt:
Mislim da ako ne uspiju dovesti neko zvučnije ime na sredini a ako trener ostane Montela, onda ce se bacit na dovodjenje Badelja. Jer je i ranije bio zelja Montele. Nemam ništa protiv, sasvim dobar igrač sa pregršt iskustva u nogama. Sto se tiče napada moja zelja je Morata, mada tesko, ali eto nikad se ne zna. Uprava za sad pokazala da zna posao! Cisto zbog toga.
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 17 maj 2017, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.