FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba amazona aktivirat iz penzije nek preuzme moderatorsku palicu, kad niko nece
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Onda bi namjerno pravio acc i trolo temu. Znam da se salis ali nemoj ziv bio.irfo je napisao/la:Treba amazona aktivirat iz penzije nek preuzme moderatorsku palicu, kad niko nece
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dje je Kendrick medju tih deset u potpisuMocMahale444 je napisao/la:Onda bi namjerno pravio acc i trolo temu. Znam da se salis ali nemoj ziv bio.irfo je napisao/la:Treba amazona aktivirat iz penzije nek preuzme moderatorsku palicu, kad niko nece
- Neandertalac
- Kontakt:
Što zatrolasmo temu kvalitetno. 
I kako sada da javimo Adminu za ovu našu odluku, ima ko neku ideju? Ako ne stave Virtua, svi kupimo prnje i idemo na Klix
Čuj Izlija online
I kako sada da javimo Adminu za ovu našu odluku, ima ko neku ideju? Ako ne stave Virtua, svi kupimo prnje i idemo na Klix
Čuj Izlija online
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Kakav on pašairfo je napisao/la:Dje je Kendrick medju tih deset u potpisuMocMahale444 je napisao/la:Onda bi namjerno pravio acc i trolo temu. Znam da se salis ali nemoj ziv bio.irfo je napisao/la:Treba amazona aktivirat iz penzije nek preuzme moderatorsku palicu, kad niko nece
Dobar je samo sto je vecina loša.
Nikad nikoga nije ranio, bocno patentom, nije zapalio, nije pio, nema kurvi, slabi bitovi. Samo je lirican i trenutno jedan od boljih.
E čuj da ja budem moderator, uozbiljite se 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Predstavit cemo adminu nase zahtjeve od kojih necemo odstupati:
1. Da se nekome sa teme dodijeli funkcija internog moderatora.
Ako se nasi uslovi ne ispune, odrzat cemo sastanak u vezi donosenja daljnih odluka.
Ako se nasi uslovi ne ispune, odrzat cemo sastanak u vezi donosenja daljnih odluka.
- MocMahale444
Ako te izglasaju nema ti druge, tako ti grah pao. Cuj on bi se jos pitao nesto 
Imamo pravu ekipu ovdje jos samo da OČERAMO stoku sto pljuje legende i gotiva.
Ovi sto pisu po drugim temama a izbjegavaju ovu su pickice.
Imamo pravu ekipu ovdje jos samo da OČERAMO stoku sto pljuje legende i gotiva.
Ovi sto pisu po drugim temama a izbjegavaju ovu su pickice.
- Neandertalac
- Kontakt:
Joj Mahalac, nekad ti oplačem fakat
Čuj piqkice
Čuj piqkice
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma kad Izlija zaprijeti, nema tu hoću nećuMocMahale444 je napisao/la: Ovi sto pisu po drugim temama a izbjegavaju ovu su pickice.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Sta glumi taj izlija, je li to onaj sto kaze da je Amar kupovao titule yebem ga u usta rahljava. Sram ga biloVirtu4l je napisao/la:Ma kad Izlija zaprijeti, nema tu hoću nećuMocMahale444 je napisao/la: Ovi sto pisu po drugim temama a izbjegavaju ovu su pickice.
Ja sam tamo na pocetku bio reg 2 puta i sto sam nesto napisao dobio trajni ban. Znaci oba puta trajni, od tada sam rekao da me nece pitarski forum vidjeti.
Ima dobre raje tamo, dokazano.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jesi li polagao zakletvu? Vjerovatno nisi pa su te zato sklonili.MocMahale444 je napisao/la:
Ja sam tamo na pocetku bio reg 2 puta i sto sam nesto napisao dobio trajni ban.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako se naši uslovi ne ispune, proglasit ćemo odcjepljenje teme FK Željezničar od sportsport foruma na suverenu i nezavisnu temu. Ustav teme će garantovati ravnopravnost svih članova teme bilo koje nacionalnosti pred moderacijom. Budu li primjećeni upisi navijača drugih klubova na našoj temi, to će se smatrat direktnim udarom na virtuelni intergritet ove teme.irfo je napisao/la:Predstavit cemo adminu nase zahtjeve od kojih necemo odstupati:
- MocMahale444
Casne mi pionirske samo jedna zakletva, druze Tito mi ti se kunemoVirtu4l je napisao/la:Jesi li polagao zakletvu? Vjerovatno nisi pa su te zato sklonili.MocMahale444 je napisao/la:
Ja sam tamo na pocetku bio reg 2 puta i sto sam nesto napisao dobio trajni ban.
Jojjjj ovo kako Amar priča o istočnoj tribini je da ti suza krene haman, pogotovo kad se uzme u obzir njegova "senzibilnost"

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Slavko i ostali kako ste vi mogli tricu primit OD ovakvog Sirokog **** vas Zakaric.
Za moderatora!!Alipasino je napisao/la:Slavko i ostali kako ste vi mogli tricu primit OD ovakvog Sirokog **** vas Zakaric.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sta je ba kakav moderator pitam kako su mogli primit tricu OD ovakvih bio na tekmu vidio objasni mi ti sta glumis advokata.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lokomotifa, Lynx, sebalos i 33 gosta.