Chicago Bulls
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: Chicago Bulls
Kaze Phil da ga je prvo stavljao da igra small forward a kasnije ga prebacio ne beka i tvrdi da je mogao igrat na 4 pozicije u ekipi.
T Mac u Pistonsima nista od dolaska u Bullse sad samo ostaje u igri Rudy vidjecemo. Pistonsi ce sad imat guzvu na bekovskim pozicijama i prica se da ce trade Ripa i Princa
trade jednog od njih je siguran, dok je moguc cak i obojice.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dema je napisao/la:Kaze Phil da ga je prvo stavljao da igra small forward a kasnije ga prebacio ne beka i tvrdi da je mogao igrat na 4 pozicije u ekipi.
i na bilo kojoj od te 4 pozicije bi bio jedan od najboljih u ligi
Tako je kad se samo sjetim jedne blokade protiv Shaqa i to s leda. Ovaj ga nije ni vidio a on ga je blokirao lopta udara u tablu,a on kao da je to i ocekivao uzima loptu okrece se povede loptu doda za kontru i kos za Bullse. To je jedan detalj tad sam imao mozda 12 - 13 god. al kad sam to vidio a ja reko igracine. Neki ako su jednu od tih stvari radili bili su dobri a on je sve mogao pravi All round igrac.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Valjda ce sada uzeti Fernandeza
...nema nam druge opcije, ali bice i kod nas guzva na tim pozicijama kosto vidim
... neka bolje je imati jaku konkurenciju svi ce davati maksimum da izbore sto vise minuta u ekipi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Chicago , Milwoki , Atlanta najvise back to back games cak po 23 dok LAL imaju najmanja 15.
Vecras Deng protiv BIH evo igraca Bullsa u Bosni, sumnjam da ce ga moci zaustavit bojim se da ne ode preko 30 poena popravio je tricu a opasan je i u kontri. Plus dobro skace ne znam ko ce ga cuvat ali bice tesko.
Zaustavise korektno Minjica i Henry sinoc Denga.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
retro je napisao/la:Zaustavise korektno Minjica i Henry sinoc Denga.
zato su nas drugi ubili
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ovo si reko ko da deng daje 30 poena svaku tekmu.SaltCityAttack je napisao/la:retro je napisao/la:Zaustavise korektno Minjica i Henry sinoc Denga.
zato su nas drugi ubili... trebali su pustiti da Deng da tih svojih 30 poena i dobilibi ih gaarant
Za reprezentaciju daje.Wolverine je napisao/la:ovo si reko ko da deng daje 30 poena svaku tekmu.SaltCityAttack je napisao/la:retro je napisao/la:Zaustavise korektno Minjica i Henry sinoc Denga.
zato su nas drugi ubili... trebali su pustiti da Deng da tih svojih 30 poena i dobilibi ih gaarant
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:ovo si reko ko da deng daje 30 poena svaku tekmu.SaltCityAttack je napisao/la:retro je napisao/la:Zaustavise korektno Minjica i Henry sinoc Denga.
pa za repku daje bogami, a u NBA on da nije imao povreda mozda bi bio i na All star... cak je bio i kandidat, ali biga povrede su ga u mozda dvije seozne udaljilje sa parketa kada je bio mozda i najbolji i najpotrebni svojoj ekipi...sve u svemu od Denga u ovoj sezoni ocekujem da bude jedan od nosilaca igre u Bullsima.. puno on znaci onoj ekipi i pokazao je to u play offu protiv Jamesa da on ipak moze odigrati dosta dobro kada ga ekipa treba
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jos ima tek 25 godina jos moze napredovat.Trener je rekao da od njeg puno ocekuje i da je on podcjenjen igrac. Ako bude na svom nivou to je 18 poena i 8 skokova sto je sjajno uz ove sto imaju skok bi trebao biti jako dobar.
Nadam se da je jos popravio tricu jer to svako ljeto pokusava da unapredi i vec vise suta tricu ako je jos popravi bice jos opasniji.
Nadam se da je jos popravio tricu jer to svako ljeto pokusava da unapredi i vec vise suta tricu ako je jos popravi bice jos opasniji.
Pippen usao u kucu slavnih pitanje je sad hoce li i Rodmana primit tamo,ako prime onda ce 3 igraca Bullsa biti medu velikanima ,tri igraca startne petorke koja drzi NBA rekord 72-10
Pozz svima. Prvi put sam na ovom forumu. Jedina stvar koja veze mene i mog prethodnika su Chicago Bullsi. U svemu drugo smo razliciti. Fan Bullsa sam nakon rata. HRT je prenosio utakmice najvise zbog Kukoca,ja sam poceo do gledam i nisam prestao do danas . Meni su se svidjeli potezi Jorana ,Pippena,Rodmana,Kukoca i drugih tako da sam i danas njihov fan.
Steta sto nismo uspjeli dovesti Jamesa ili Bosha. Imamo dobru ekipu,al ipak nedovoljno kvalitetnu za sam vrh. Treba nam jedna veca zvijezda tipa Carmela i Howarda.
Toliko od mene za sada pa se citamo

Steta sto nismo uspjeli dovesti Jamesa ili Bosha. Imamo dobru ekipu,al ipak nedovoljno kvalitetnu za sam vrh. Treba nam jedna veca zvijezda tipa Carmela i Howarda.
Toliko od mene za sada pa se citamo
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma pisao si ti i ranije na ovom dijelu foruma ja mislim
... u svakom slucaju dobro nam dosao....Ma Bullsi su apravili zaista repektabilnu ekipu i samo nam jos treba Fernandez sto ipak se nadam da ce se i desiti ovih dana
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ima puno Bosancerose sto navija za Bulls
Nije to veliki "Surprise"... Chicago i Bosna su uvijek imalu super relationship
Nije to veliki "Surprise"... Chicago i Bosna su uvijek imalu super relationship
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Sta je ovo nigdje nikog ja ne mogu moram nes pisat pa cu probat malo nes o ekipi Bullsa tj o njihovom dometu ove godine.
Voda ove ekipe je Derick Rose mladi play koji je prosle sezone biljezio preko 20 poena i imao 6 asistencija. U ovoj sezoni se od njeg ocekuje da popravi dodatno brojke,sut je dodatno popravio gledao sam klipove treninge s Evansom i O.J. Mayo i mogu rec da ce bit jos opasniji.Sut za 3 poena je takodje poboljsao tako da bi mogao ove sezone imat jos bolji procenat suta i nekih 22 mozda i vise poena po utakmici.
Asistencije ce ici preko 8 ili 9 sigurno jer je tu sad Boozer koji ce dosta tog spremit u kos,plus tu je Korver na trici da pogodi tako da ce to biti bolje. Najbitnije kod njeg je sto puno radi zeli uspjeh i ima glavu na pravom mjestu nije umisljen pametan momak koji zna sta hoce i kojem je bitna ekipa a ne licni uspjeh.
Beka sutera ce igrat Ronnie Brewer specijalista za odbranu koji jos moze ubacit preko 10 poena po utakmici. Ima 25 godina jos moze odigrat dosta dobrih sezona. Nije dobar suter ali je dobar u kontrama, brz dobro ce trcat s Rose-om po terenu zakucavat,jos sto je najbitnije Rose je popravio odbranu tako da ce uz Brewera vrsit pritisak na protivnicke bekove i od njeg nes i naucit sto se tice odbrane.Dobar je kradljivac lopti sto moze otvorit par kontri po susretu za Bullse.
Luol Deng potcjenjen NBA igrac koji moze igrat solidnu odbranu pokazao to cuvajuci Jamesa u par utakmica.
Prosla sezona 17.6 poena 7.3 skokova i 38% za tricu taj segment igre je popravio. Trener ga hvali i od njeg ocekuje da pod njegovim vodstvom dokaze koliko je ustvari dobar.
Carlos Boozer veliko pojacanje Bullsa konacno imamo igraca koji moze odigrat ledima prema kosu spustit se u reket i pogodit.Prosla sezona 19.5 poena 11.2 skokova dobar skakac koji ce doprinjeti tome da Bullsi imaju opet najvise skokova u NBA.Imao preko 55% sut iz igre. Dosta ce njegovo prisustvo stvorit prostora za Noah-a a i od njeg moze dosta naucit o lednoj tehnici.
Joakim Noah 10.7 poena 11 skokova 1.6 blokada i ove bi brojke bile bolje da nije bilo trna u peti hehe tj povrede petni trn. Ove ce sezone bit medu prva 3 skakaca i jos ce vise poena davat jer ima pomoc u reketu dusa ove ekipe duhovni voda koji ih dize uvijek i motivise,mozda ove godine bude i All star jako je popularan vec sad i taj imidz njegov raja ga voli atraktivan je dize publiku na nogu zakucavanjima meni jako drag i jedan od brzih centara u NBA.
Ovo ce bit startna petorka koja ce bit medu jacim u ligi igrace dosta brzo atraktivno imace jak skok iz kojeg ce gledat brzo da otvaraju kontru ili da postave napad pick,n,roll s Boozerom ili skok sut Rosa iili da se otvori Deng.Mislim da cer na istoku da se bore za 3 mjesto s Bostonom i po meni mogu bit treci ne zato sto su bolji od Bostona vec zbog godina i zbog tog sto ce se oni cuvat za play off. Igrat ce jaku odbranu medu boljim u ligi i dobro su izbalansiran tim sto se tice odbrane i napada,sto je bila zelja Thibsa.
Klupa je mnogi tvrde medu najboljim u NBA ligi tu je rekorder Kyle Korver 53% sut za 3 poena prosle sezone dobar suter kojeg ako zaobidu povrede mogao bi se borit za 6 igraca godine.Tu je Taj Gibson prosle sezone najbolji skakac medu svojom Rookie klasom,dobar odbrambeni igrac bloker i uz to spreman dostojn mijenjat Boozera.Tu je C.J. Watson 26g ,10 poena prosle sezone solidna zamjena za D-Rosa. Iako star 37g Kurt Thomas moze dosta pomoc u odbrani i iskustvom. Turcin Omer Asik je jos mlad i neiskusan tako da se od njeg ne ocekujo puno. James Johnson je igrac kojeg bi volio da mijenjaju jer mi nije popravio igru bar prateci ove ljetnu ligu.
Spominje se Rudy ,ako bi on dosao to bi bila onda dobra klupa. Jos se sad spominje moj favorit hehe Xavier Henry Rookie iz Memphisa koji jos nije potpisao ugovor i koji nema mjesta za igru tamo.On bi bio dugorocno rjesenje na bekovskim pozicijama s Roseom.
Mane ove ekipe mogu biti neiskusan trener,nedostatak igraca koji mogu pogodit tricu ako Rose i Deng ne budu dodatno popravili taj segment igre,jer ovako jedino Korver je pravi tricas.Vjerovatno ce trebat malo vremena da se novi igrace prilagode na ekipu kao i da svi naviknu na trenera tj da primjeme ono sto se trazi od njih.
Moja prognoza 3 na istoku i prolazak u drugi krug play offa.
Asistencije ce ici preko 8 ili 9 sigurno jer je tu sad Boozer koji ce dosta tog spremit u kos,plus tu je Korver na trici da pogodi tako da ce to biti bolje. Najbitnije kod njeg je sto puno radi zeli uspjeh i ima glavu na pravom mjestu nije umisljen pametan momak koji zna sta hoce i kojem je bitna ekipa a ne licni uspjeh.
Beka sutera ce igrat Ronnie Brewer specijalista za odbranu koji jos moze ubacit preko 10 poena po utakmici. Ima 25 godina jos moze odigrat dosta dobrih sezona. Nije dobar suter ali je dobar u kontrama, brz dobro ce trcat s Rose-om po terenu zakucavat,jos sto je najbitnije Rose je popravio odbranu tako da ce uz Brewera vrsit pritisak na protivnicke bekove i od njeg nes i naucit sto se tice odbrane.Dobar je kradljivac lopti sto moze otvorit par kontri po susretu za Bullse.
Luol Deng potcjenjen NBA igrac koji moze igrat solidnu odbranu pokazao to cuvajuci Jamesa u par utakmica.
Prosla sezona 17.6 poena 7.3 skokova i 38% za tricu taj segment igre je popravio. Trener ga hvali i od njeg ocekuje da pod njegovim vodstvom dokaze koliko je ustvari dobar.
Carlos Boozer veliko pojacanje Bullsa konacno imamo igraca koji moze odigrat ledima prema kosu spustit se u reket i pogodit.Prosla sezona 19.5 poena 11.2 skokova dobar skakac koji ce doprinjeti tome da Bullsi imaju opet najvise skokova u NBA.Imao preko 55% sut iz igre. Dosta ce njegovo prisustvo stvorit prostora za Noah-a a i od njeg moze dosta naucit o lednoj tehnici.
Joakim Noah 10.7 poena 11 skokova 1.6 blokada i ove bi brojke bile bolje da nije bilo trna u peti hehe tj povrede petni trn. Ove ce sezone bit medu prva 3 skakaca i jos ce vise poena davat jer ima pomoc u reketu dusa ove ekipe duhovni voda koji ih dize uvijek i motivise,mozda ove godine bude i All star jako je popularan vec sad i taj imidz njegov raja ga voli atraktivan je dize publiku na nogu zakucavanjima meni jako drag i jedan od brzih centara u NBA.
Ovo ce bit startna petorka koja ce bit medu jacim u ligi igrace dosta brzo atraktivno imace jak skok iz kojeg ce gledat brzo da otvaraju kontru ili da postave napad pick,n,roll s Boozerom ili skok sut Rosa iili da se otvori Deng.Mislim da cer na istoku da se bore za 3 mjesto s Bostonom i po meni mogu bit treci ne zato sto su bolji od Bostona vec zbog godina i zbog tog sto ce se oni cuvat za play off. Igrat ce jaku odbranu medu boljim u ligi i dobro su izbalansiran tim sto se tice odbrane i napada,sto je bila zelja Thibsa.
Klupa je mnogi tvrde medu najboljim u NBA ligi tu je rekorder Kyle Korver 53% sut za 3 poena prosle sezone dobar suter kojeg ako zaobidu povrede mogao bi se borit za 6 igraca godine.Tu je Taj Gibson prosle sezone najbolji skakac medu svojom Rookie klasom,dobar odbrambeni igrac bloker i uz to spreman dostojn mijenjat Boozera.Tu je C.J. Watson 26g ,10 poena prosle sezone solidna zamjena za D-Rosa. Iako star 37g Kurt Thomas moze dosta pomoc u odbrani i iskustvom. Turcin Omer Asik je jos mlad i neiskusan tako da se od njeg ne ocekujo puno. James Johnson je igrac kojeg bi volio da mijenjaju jer mi nije popravio igru bar prateci ove ljetnu ligu.
Spominje se Rudy ,ako bi on dosao to bi bila onda dobra klupa. Jos se sad spominje moj favorit hehe Xavier Henry Rookie iz Memphisa koji jos nije potpisao ugovor i koji nema mjesta za igru tamo.On bi bio dugorocno rjesenje na bekovskim pozicijama s Roseom.
Mane ove ekipe mogu biti neiskusan trener,nedostatak igraca koji mogu pogodit tricu ako Rose i Deng ne budu dodatno popravili taj segment igre,jer ovako jedino Korver je pravi tricas.Vjerovatno ce trebat malo vremena da se novi igrace prilagode na ekipu kao i da svi naviknu na trenera tj da primjeme ono sto se trazi od njih.
Moja prognoza 3 na istoku i prolazak u drugi krug play offa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.