PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Bilo je i gorih promasaja, ali ovo je za gol u gostima u finalu Kupa... Pa, yebote

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Jel moguce ovoVirtu4l je napisao/la:Mislite da sam ja sinoć slučajno spomenuo Melunovića?![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Neka neka, stigla ga je Saidova kletva 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jednostavno je, Sloboda effect. Po Njutnovom četvrtom zakonu, obrnuto proporcionalno je da klub osvoji nešto dok god Sloboda ima koristi od toga.Rigoletto je napisao/la: Jel moguce ovo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Eto teme za diplomskog ako studiras nesto na pmfu ili strojarstvu. Donesi ti nobela kad oni ne mogu peharwobly92 je napisao/la:Jednostavno je, Sloboda effect. Po Njutnovom četvrtom zakonu, obrnuto proporcionalno je da klub osvoji nešto dok god Sloboda ima koristi od toga.Rigoletto je napisao/la: Jel moguce ovo
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ma yebi se vise.Rigoletto je napisao/la:Eto teme za diplomskog ako studiras nesto na pmfu ili strojarstvu. Donesi ti nobela kad oni ne mogu peharwobly92 je napisao/la:Jednostavno je, Sloboda effect. Po Njutnovom četvrtom zakonu, obrnuto proporcionalno je da klub osvoji nešto dok god Sloboda ima koristi od toga.Rigoletto je napisao/la: Jel moguce ovo
Životni saputnik! 1921
- grbavicka1921
- Kontakt:
jao fule gratisa mi!

Zadnja izmjena: grbavicka1921, dana/u 17 maj 2017, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Strumfovi pjevate li sa bracom"Mi hrvati "?
Bojim se da bi na dodjeli slomio nogu ili tako nešto, te ne bih uspio preuzeti nobela.Rigoletto je napisao/la: Eto teme za diplomskog ako studiras nesto na pmfu ili strojarstvu. Donesi ti nobela kad oni ne mogu pehar
Trofej = grom, koprive = Tuzla.
P.S. Crnkić je od danas persona non gratis u Sarajevu!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Neandertalac
- Kontakt:
Mahnuo mu sendvičem jedan navijač iza gola.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kad veceras kao melunovic dobije raskid ugovoraVirtu4l je napisao/la:Mislite da sam ja sinoć slučajno spomenuo Melunovića?![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Podsjeti me ovaj promasaj na onaj Adilovicev iz penala također u finalu kupa.irfo je napisao/la:Kad veceras kao melunovic dobije raskid ugovoraVirtu4l je napisao/la:Mislite da sam ja sinoć slučajno spomenuo Melunovića?![]()
- Zeljeznicar -
Hebibović > Duljević
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Probaj napisati nesto protiv Dulje na nasoj temi. Locirat ce te hljeba mi.Rokoko87 je napisao/la:Hebibović > Duljević
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Vodeci se logikom komsija nakon promasaja Koljica neki dan, kada rekose da je namjeran, necu ni da zamisljam sta je onda promasaj Crnkica. 
Životni saputnik! 1921
Izdali ste vedrana sarajlije, pogotovo Duljevic neka mu je na cast
Zasto potpaljujes takva idiotska prepucavanja?SARS je napisao/la:Izdali ste vedrana sarajlije, pogotovo Duljevic neka mu je na cast
- MocMahale444
Jarane ba pa ono je sramota svih sramota sta levat promasi ali desava se. Sad da pokusa 10 puta toliko bi i pogodio.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Fuj, klosaru..SARS je napisao/la:Izdali ste vedrana sarajlije, pogotovo Duljevic neka mu je na cast
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.