pa necu bolan svoju sliku stavljatneda_TM87 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:neda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com
nijedan
lazem, ona zena...
eki sad to
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo je bio na kosevu, ja ne idem gore, pomjesao si!Gigant je napisao/la:U to sam uvjeren, jer Seyo ne ide na utakmice (Kosevo, Travnik, i ostala daleka gostovanja), a da moze posarati grafit...hahahaha...no hard feelings
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile je senzibilan covjek, ne bi mogao podnijeti da ode na groblje, to ga rastuzipile87 je napisao/la:Seyo je bio na kosevu, ja ne idem gore, pomjesao si!Gigant je napisao/la:U to sam uvjeren, jer Seyo ne ide na utakmice (Kosevo, Travnik, i ostala daleka gostovanja), a da moze posarati grafit...hahahaha...no hard feelings
VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !
- Urban Batalion
- Kontakt:
Prica se da cete dobit sjevernu tribinu.Na njoj bi treba biti kapacitet 3000 a pola je uradjeno.Znaci da dobijate tribinu od 1500.Al jos uvijek nije nista sigurno.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Koliko sam ja cuo,nemojte uzimat za ozbiljno,vi cete dobit onu novu tribinu,al jos nista nije tacno .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Prosle godine je to donekle licilo na tribinu, nisam vidio kako se sad uradilo... realno 1500 je i vise nego dovoljno...Urban Batalion je napisao/la:Prica se da cete dobit sjevernu tribinu.Na njoj bi treba biti kapacitet 3000 a pola je uradjeno.Znaci da dobijate tribinu od 1500.Al jos uvijek nije nista sigurno.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Urban Batalion
- Kontakt:
Evo jos je uradjeno 3 ovakva dijela koliko ja znam.Isnar je napisao/la:Prosle godine je to donekle licilo na tribinu, nisam vidio kako se sad uradilo... realno 1500 je i vise nego dovoljno...Urban Batalion je napisao/la:Prica se da cete dobit sjevernu tribinu.Na njoj bi treba biti kapacitet 3000 a pola je uradjeno.Znaci da dobijate tribinu od 1500.Al jos uvijek nije nista sigurno.
http://img34.imageshack.us/i/photoed.jpg/
Zadnja izmjena: Urban Batalion, dana/u 17 avg 2010, 16:31, ukupno mijenjano 4 puta.
ma sve za 10, jos kad bi dodao jedan WC na jugu sa ove strane do istoka.ŠtaIma je napisao/la:Slike
Nego valja li ovo išta?
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
Ma dodat ću ako ti je tolika frkaAkBo je napisao/la: ma sve za 10, jos kad bi dodao jedan WC na jugu sa ove strane do istoka.
Lijepo je biti Manijak!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Dosta je vise o grafitima,ionako vremenom izblijede 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
pohvalno, nema staŠtaIma je napisao/la:
Nego valja li ovo išta?
Google sketchUp 7neda_TM87 je napisao/la: pohvalno, nema staa s kojim programom si ovo radio ?
Lijepo je biti Manijak!!!
Ja odgovorno tvrdim da ima crnog mlijeka to jest varenike.Jesi li ikada muzo kravu u nehigijenskim uvjetima.Seyo_TM je napisao/la:pa naravno da ce nam presarati...marisu ih nasi na svakom koraku, moraju jbg nesto napraviti...
al fakat nema potrebe da sirimo o ovome...ima i ko ce vratit i ima se gdje pricati o ovome, ovaj forum definitivno nije za to!
mi cemo ovdje laprdat o Zelji a ako pocnemo o navijacima onda ce se sjatit napaljena djecica i govoriti kako je mlijeko crno
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Predobro, postavi na google EarthŠtaIma je napisao/la:slike
Nego valja li ovo išta?
FKŽ !
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
a fkt..ima li neko sa ove teme na onoj slicineda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com![]()
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
ona zena je mamaStrumfeLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:a fkt..ima li neko sa ove teme na onoj slicineda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com![]()
![]()
- Urban Batalion
- Kontakt:
Evo vam tribina gdje cete bit smjesteni.Najvjerovatnije.Urban Batalion je napisao/la:Evo jos je uradjeno 3 ovakva dijela koliko ja znam.Isnar je napisao/la:Prosle godine je to donekle licilo na tribinu, nisam vidio kako se sad uradilo... realno 1500 je i vise nego dovoljno...Urban Batalion je napisao/la:Prica se da cete dobit sjevernu tribinu.Na njoj bi treba biti kapacitet 3000 a pola je uradjeno.Znaci da dobijate tribinu od 1500.Al jos uvijek nije nista sigurno.
http://img34.imageshack.us/i/photoed.jpg/
-
Pirke_TM87
- Kontakt:

Valjda je to ta tribina na kojoj cemo mi biti smjesteni. S obzirom na prethodne godine i uslove u kojima smo boravili tokom utakmice i nacin na koji smo gledali utakmicu preko onog zida ovo je i vise nego dobro hahaha samo neka nam osiguraju kakvu ogradu da ne popadamo kada ga Lazar zabije sredinom prvog poluvremena
Mama ima obaveza, pa ide samo na utakmice.Ići i na treninge bi bilo malo pretjerano.neda_TM87 je napisao/la:ona zena je mamaStrumfeLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:a fkt..ima li neko sa ove teme na onoj slicineda_TM87 je napisao/la:Seyo, priznaj koji si ti od onih likova na 4. slici sa zadnjeg teksta na fkz.com![]()
![]()
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.