Hajde sad ti bogatiRule_hz je napisao/la:drH je napisao/la:Bajevic se maltretira sa ludim grcima, ovaj sa ludim BBB-ima, sto im to treba umjesto da mirno odmaraju u suncanom Mostaru i Jablanici. Pa ja. nije bas da su im potrebne pare pa moraju raditi.
Vaha rece u nedelju da ne voli odmarat u Mostaru vec u Sarajevu
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Koliko se on sekira za mene i za moj Velez, toliko i ja za njega...Eto ga tamo...
Nego, koliko se ja sjecam, dobar je bio onaj Handzic...E jeste i vi pitari cigani, hehe, odmah mu nesto nadjete...Tako ste i onog Ferhatovica kudili kad je dolazio, pa momak ginuo na terenu
Nego, koliko se ja sjecam, dobar je bio onaj Handzic...E jeste i vi pitari cigani, hehe, odmah mu nesto nadjete...Tako ste i onog Ferhatovica kudili kad je dolazio, pa momak ginuo na terenu
Sta ima novo u Velezu ko ima od novih igraca da je potpisao imali ijedno novo ime trebamo golmana dovesti pod hitno onaj boric moze samo stopera igrati covjek je imo vise pasova nego vezni igrac stalno van sesnesterca protiv Buducnosti
Cupija ne dam ni za sta na svijetu, prati koliko cemo golova primiti nakon prekida glavom iz pet metara ove sezone, a prebroj koliko smo primili dok je Hadzija branio
Vjeruj da imamo strasnog golmana, nadam se da mu je i ugovor na malo duze staze 
Support Velez, It's logical! ★
To i ja govorim. Definitivno se radi o kvalitetnom golmanu.Mont0 je napisao/la:Cupija ne dam ni za sta na svijetu, prati koliko cemo golova primiti nakon prekida glavom iz pet metara ove sezone, a prebroj koliko smo primili dok je Hadzija branioVjeruj da imamo strasnog golmana, nadam se da mu je i ugovor na malo duze staze
Eh, da je samo u golmanu problem, pihh..
LUHG!
Rodjeni ,sto vam neradi sajt.
Koji ne radi?
Vidim oficijelni se uredjuje, tu i tamo, sad na koji ti mislis?
Vidim oficijelni se uredjuje, tu i tamo, sad na koji ti mislis?
http://www.fkvelez.ba/oldman je napisao/la:Rodjeni ,sto vam neradi sajt.
LUHG!
Mislio sam na sajt rodjeni-navijaca
http://www.rodjeni-mostar.com/dev/vijesti.phpoldman je napisao/la:Mislio sam na sajt rodjeni-navijaca
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
drH je napisao/la:http://www.rodjeni-mostar.com/dev/vijesti.phpoldman je napisao/la:Mislio sam na sajt rodjeni-navijaca
I kod mene nije FERCERALO kako treba
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Lagano ide dan za danom, a moji Rodjeni jos neporazeni
A meraka mati mila
Ima li iko jaci od nas?
A meraka mati mila
Hajmo osnovat Velez2 (kao RK Lokomotiva) nekada prije ..... pripreme nam ne trebaju , fizicka sprema nije bitna , tavorit cemo ionako negdje na sredini tabele pored ovoliko seljacko/krkanskih ekipacarina je napisao/la:Lagano ide dan za danom, a moji Rodjeni jos neporazeni![]()
A meraka mati milaIma li iko jaci od nas?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sasvim sam odgovoran stoper, po potrebi zadnji vezni,
Ubacite me 
- Bily Piton
- Kontakt:
Izvolite samo uzmite koliko vam trebaBily Piton je napisao/la:Uzimamo vam bod
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Bily Piton je napisao/la:Uzimamo vam bod
Rasturite nas,sameljite nas,pregazite nas...
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
..bio jednom jedan VelezBICE GUSTO je napisao/la:Bily Piton je napisao/la:Uzimamo vam bod
Rasturite nas,sameljite nas,pregazite nas...
Play up!
Ako lijepo zamolite dacemo vamBily Piton je napisao/la:Uzimamo vam bod
Haris Handžić blizu Veleža, pa stvarno iznenađujuća vijest a Sarajevo se klelo u njega. Šta se to desilo između njega i Sarajeva? Nego mostarska raja je li VAHA bio posljednji Veležov trener u SFRJ u sezoni 1991/92? Ako neko zna nek javi jer stalno čitam da je vodio i Veleža............
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.