objasni mi sta je ultra fazon ? moze definicija ?faba je napisao/la:Znas sta mogu reci, besprijekorni sabani.analiticar_ je napisao/la:Sta ce tek reci kad budu gostovali u Zenici??Hairlija je napisao/la:Slusam sada ove izjave igraca Slobode kaze jedan "Horde Zla su najbolji navijaci uvjek prave najbolji atmosferu da je nama ovako u Tuzli"![]()
![]()
![]()
........ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Al fakat ste sabani, ultra fazon niko ne konta na onom vasem jugu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
uu sto nam provali, jel to frisak suk iz zenicke carsije?
Sabani pa sabani, nama u pete mozete gledati
Sabani pa sabani, nama u pete mozete gledati

tesko al basavenija je napisao/la:objasni mi sta je ultra fazon ? moze definicija ?faba je napisao/la:Znas sta mogu reci, besprijekorni sabani.analiticar_ je napisao/la: Sta ce tek reci kad budu gostovali u Zenici??
Al fakat ste sabani, ultra fazon niko ne konta na onom vasem jugu.
Bujrum svi na AFH da svi korektno navijamo bez psovki i vrijeđanja.....
I moze li mi neko objasniti sta znace ovi izrazi tipa "oni Sabani", "jeste Sabani", "on je pravi Saban"... itd..
Ja koliko znam Saban je ime i to muslimansko, znaci širiti i dostaviti, koliko ja vidim ovdje se koristi u negativnom kontekstu.. A ovakvi izrazi i upotrebe u negativnom kontekstu nikada se nisu koristili u Sarajevu i BiH... Ove izraze sam prvi put cuo u po srbijanskim TV-ima..
I moze li mi neko objasniti sta znace ovi izrazi tipa "oni Sabani", "jeste Sabani", "on je pravi Saban"... itd..
Ja koliko znam Saban je ime i to muslimansko, znaci širiti i dostaviti, koliko ja vidim ovdje se koristi u negativnom kontekstu.. A ovakvi izrazi i upotrebe u negativnom kontekstu nikada se nisu koristili u Sarajevu i BiH... Ove izraze sam prvi put cuo u po srbijanskim TV-ima..
NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).
7 UP - moje omiljeno piće
7 UP - moje omiljeno piće

Neka dodje citava Zenica sto se mene tice!
Pobjeda nesmije doci u pitanje
Pobjeda nesmije doci u pitanje
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
@faba nisi nam pojasnio sta to znaci ultra fazon
@ bordo boy
Saban jeste ime,muslimansko ili ne..Ali u navijackom "svijetu" pojam Saban znaci indijanac,divljak,unistavac...eto pokusao sam ti najlakse objasniti
Pozdrav i vidimo se sutra

@ bordo boy
Saban jeste ime,muslimansko ili ne..Ali u navijackom "svijetu" pojam Saban znaci indijanac,divljak,unistavac...eto pokusao sam ti najlakse objasniti

A C A B !
Vi ste nama redovne musterije, ispod 3:0 necu da pricamEmir_ZENICA je napisao/la:@faba nisi nam pojasnio sta to znaci ultra fazon![]()
@ bordo boy

Zaljubljenici bordo boje.....Hajmo staviti svi za avatar Ziju Blekcia pa nek se dusmani jedu od muke

subhanallah, nemoj raju nagovarati u te vode. nastali smo od Adema i Have, a ne od Adema i Adema.Hairlija je napisao/la:Zaljubljenici bordo boje.....Hajmo staviti svi za avatar Ziju Blekcia pa nek se dusmani jedu od muke![]()
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
o pa dobro dosao1921 je napisao/la:subhanallah, nemoj raju nagovarati u te vode. nastali smo od Adema i Have, a ne od Adema i Adema.Hairlija je napisao/la:Zaljubljenici bordo boje.....Hajmo staviti svi za avatar Ziju Blekcia pa nek se dusmani jedu od muke![]()

Evo prvi dusman se pojavio, sad ce i sledeci.
- sarajlija89
- Kontakt:
ja cu zadrzat ovaj avatar al ako kome treba..imam prejak sa gos. zijadom blekicem na slici
hajmo malo o utakmici...sutra nam fale 2 ili cak 3 najbolja igraca(hadzija,lede,piksi) tako da nece biti lako...strah me te lijeve strane pogotovo...valjda ce naci neko rijesenje...anel skoro je pruzao solidne partije u proslom prvenstvu al mislim da je povrijedjen tako da cemo vidjeti sta ce mirza odluciti...
proslo kolo sam bio dobar prognozer za slobodu a sada kazem 2-0 na krilima pliske i suljica..pliska bi mogo bit taj koji ce odlucit tekmu
SARAJEVO SAMPION

hajmo malo o utakmici...sutra nam fale 2 ili cak 3 najbolja igraca(hadzija,lede,piksi) tako da nece biti lako...strah me te lijeve strane pogotovo...valjda ce naci neko rijesenje...anel skoro je pruzao solidne partije u proslom prvenstvu al mislim da je povrijedjen tako da cemo vidjeti sta ce mirza odluciti...
proslo kolo sam bio dobar prognozer za slobodu a sada kazem 2-0 na krilima pliske i suljica..pliska bi mogo bit taj koji ce odlucit tekmu

SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
eh da kazem sta ja mislim i odoh iftariti braco...sarajlija89 je napisao/la:ja cu zadrzat ovaj avatar al ako kome treba..imam prejak sa gos. zijadom blekicem na slici![]()
![]()
proslo kolo sam bio dobar prognozer za slobodu a sada kazem 2-0 na krilima pliske i suljica..pliska bi mogo bit taj koji ce odlucit tekmu![]()
SARAJEVO SAMPION
Po meni treba dati jos jednu sansu Todorovicu,sjecate se Hilme iz Lukavice i Hilme protiv Slobode..
Po meni odlucujuci igraci mogli bi biti Suljic i Scepanovic

-
- Kontakt:
Ledetu je dosao certifikat trebao bi igrat
Vladimir Petković (born August 15, 1963 in Sarajevo, SFR Yugoslavia, now Bosnia and Herzegovina) is a Bosnian football manager and former player who is currently in charge of BSC Young Boys of the Swiss Super League.
Petković was born in Sarajevo, Bosnia in 1963 and he began his professional football career with the city's biggest club, FK Sarajevo, in the early 1980s.
Petković was born in Sarajevo, Bosnia in 1963 and he began his professional football career with the city's biggest club, FK Sarajevo, in the early 1980s.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Elektrika
- Kontakt:
Pa šta si ti mislio, nece valjda tamo neki Vratnik, Željezničar, ili recimo Vrbanjuša biti najveći gradski klub?johnnyHZ je napisao/la:Vladimir Petković (born August 15, 1963 in Sarajevo, SFR Yugoslavia, now Bosnia and Herzegovina) is a Bosnian football manager and former player who is currently in charge of BSC Young Boys of the Swiss Super League.

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
evo ti ova,necemo iste,neka imaju iz razlicitih perspektivaMourinhokilledbarca je napisao/la:EVO HAIRLIJA

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
MOZE,MOZEHairlija je napisao/la:evo ti ova,necemo iste,neka imaju iz razlicitih perspektivaMourinhokilledbarca je napisao/la:EVO HAIRLIJA

1946
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Napapijri, Proximic, SamoDaKazeem i 54 gosta.