Dje ima? Daj snimakirfo je napisao/la:oj hrustemovica i penala grob te **** sta je ovo
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ja ne znam, jel postoji kakav put do tuzle da nije preko planina i da se ne mora koristiti kopitare kao prijevozno sredstvo? Ako ima onda idemo, al tek kad nasi poispadaju iz europe[/quote]Rigoletto je napisao/la: Hvala sto si me podsjetio.
Vodis li me na Panonsko? Tuzlaci nece dalje od njega, a ne mozemo biti gurbeti da im ne odemo u goste.
Sto samo nasi? Pa valjda cemo otici kad Sloboda ispadne iz Europe, nije valjda da znas nesto sto ja ne znam.
Moramo se pick.oglavom najaviti par dana prije, tuzlanska hominoidea pusta samo sebi slicne. Kad dodjemo tamo, nemoj se cuditi ako te na cistom orangutanskom budu oslovljavali sa "gospodine".
Životni saputnik! 1921
- MocMahale444
I zamisli kakav moraš bit jadan da vas gorštaci sve redom izyebu??staragarda je napisao/la:NIJE TO TITO BEZVEZE 50 GODINA U TESKOJ IZOLACIJI DRZAO.... Kakvi cobani....gorstaci
sad na kraju prenosa na areni prikazase sve penale, zapuca je hrustem u kanton 10SlevinKelevra je napisao/la:Dje ima? Daj snimakirfo je napisao/la:oj hrustemovica i penala grob te **** sta je ovo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Predstavljamo vam Sir Edina Hrustemovića koji je, prije svega:
Parking za žene
Maneken smrti
**** do besvijesti
Strijelac eurogolova
Sporedni kapiten bh Dinama
I nadasve, glavni baja u svlačionici.
Parking za žene
Maneken smrti
**** do besvijesti
Strijelac eurogolova
Sporedni kapiten bh Dinama
I nadasve, glavni baja u svlačionici.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ja zivim po budinom nauku, volim sve i postujem sve, sem tuzlakaMocMahale444 je napisao/la:Fehimovac brani ustaše. Nisi valjda i ti takav?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
U boj,u boj za narod tvojRigoletto je napisao/la:De nam reci kako si ti ovo sve podnio prateći preko radija?staragarda je napisao/la:NIJE TO TITO BEZVEZE 50 GODINA U TESKOJ IZOLACIJI DRZAO.... Kakvi cobani....gorstaci
Radi rudi čajevec ko singerica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dobro je, bolan Muha.MocMahale444 je napisao/la:Fehimovac brani ustaše. Nisi valjda i ti takav?
- MocMahale444
Ok, ako je tako onda si normalan i izvinjavam se.Rigoletto je napisao/la:Ja zivim po budinom nauku, volim sve i postujem sveMocMahale444 je napisao/la:Fehimovac brani ustaše. Nisi valjda i ti takav?
@Slavin relax.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ti i krleža bi trebali pružiti neku psihološku pomoć ovim najrazočarenijim pitarima večeras, imate mnogo iskustva s ovakvim stvarimastaragarda je napisao/la:U boj,u boj za narod tvojRigoletto je napisao/la:De nam reci kako si ti ovo sve podnio prateći preko radija?staragarda je napisao/la:NIJE TO TITO BEZVEZE 50 GODINA U TESKOJ IZOLACIJI DRZAO.... Kakvi cobani....gorstaci
Radi rudi čajevec ko singerica![]()
![]()
...a idi seljance smilje cupaj u pauzi moleraja....znas ti STA je radio...prst u uho, sokne na noge i tresi se uz gange
Vasa je titula aBd,dosta je ovim ustasko-krizarima jedan trofej ove godine..
Nece smrdljivci ugrozeni sve uzeti...
Nece smrdljivci ugrozeni sve uzeti...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mogu nam jedino po pivu ponijetEisenbahner1921 je napisao/la:Hoce li Sloboda biti nosioc?
Cemu oni komentari na temi sarajeva, ljudi penal promasili pa nisu genocid pocinili
, nije lijepo ono vidjet za nekog bilo sta da je uradio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Hoće, grupna faza Europske lige ove sezone im je enormno napumpala koeficijent.Eisenbahner1921 je napisao/la:Hoce li Sloboda biti nosioc?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Krme unosiš nemir u koaliciju.Rigoletto je napisao/la:Mogu nam jedino po pivu ponijetEisenbahner1921 je napisao/la:Hoce li Sloboda biti nosioc?
Shodno tome, ajmo Željo do titule!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Hahaha, ne znam za vas al meni ce ova dva tjedna ko godisnji na forumu bit. Nemam rezervnih akaunta u pi.zdu ma.terinu al spustili su letvicu admini.wobly92 je napisao/la:Krme unosiš nemir u koaliciju.Rigoletto je napisao/la:Mogu nam jedino po pivu ponijetEisenbahner1921 je napisao/la:Hoce li Sloboda biti nosioc?
Shodno tome, ajmo Željo do titule!
Daj da čelik padne ispod crte da lumpujemo
- Neandertalac
- Kontakt:
Fakat. Bjesnilo na temi konairfo je napisao/la:Cemu oni komentari na temi sarajeva, ljudi penal promasili pa nisu genocid pocinili, nije lijepo ono vidjet za nekog bilo sta da je uradio
Ubiti, umrli, hebem, mrtve, majku, sve, djecu, invalidi....
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.