NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Svaštara
@KKBosna Ne znam da li bi to imalo ulogu,ali je definitivno fakt.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja samo molim Boga da neko (ala dugokoso smece) ne povrijedi Irvinga ili Jamesa prije finala, jer ocigledno je da se mora neko povrijediti protiv njih.NEZALAGANJE je napisao/la:@KKBosna Ne znam da li bi to imalo ulogu,ali je definitivno fakt.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Ja samo molim Boga da neko (ala dugokoso smece) ne povrijedi Irvinga ili Jamesa prije finala, jer ocigledno je da se mora neko povrijediti protiv njih.NEZALAGANJE je napisao/la:@KKBosna Ne znam da li bi to imalo ulogu,ali je definitivno fakt.
Prednost vam je i sto je James mogao vidjeti kako se protiv ovih moze igrati.
Epidaurus je napisao/la:Jel ti pises kad ozbiljne postove na ovom podforumu ? Nastavi tako i bit ces bivsi :wave:
da li bi se ovo moglo smatrati prijetnjom?
- adriano_leite
- Kontakt:
Dafilip13 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Jel ti pises kad ozbiljne postove na ovom podforumu ? Nastavi tako i bit ces bivsi :wave:
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:Dafilip13 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Jel ti pises kad ozbiljne postove na ovom podforumu ? Nastavi tako i bit ces bivsi :wave:
ma kad me prije citira
- adriano_leite
- Kontakt:
Nisam bio dugo na forumu, pa usao malo i eto ugledam tvoj post hahafilip13 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:
Da
ma kad me prije citira
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dubsi do prije 2 godine bili popularni po tome što su vazda sakati. Prošli PO im se MVP povrijedio cijelu seriju. Prošlo finale su izgubili 2 čovjeka koji su bili faktor protiv Jamesa ( Bogut i Igudala). Prvo seriju protiv Portlanda bilo im je povrijeđeno nekih 5 igrača plus trener. Ovaj cijeli PO igraju bez Kerra. Hajde molim te pusti se tih priča.KK_Bosna je napisao/la:kada su GSW u pitanju na putu do titule, to je apsolutno tacno... svaka ekipa je igrala protiv njih bez prvog ili drugog igraca ekipe kada su uzeli titulu... nije da se ni ove sezone ne ponavlja isti scenarioBrokula je napisao/la:Jbt kao da je prvi igrač ikad povrijeđen
I ovaj što se rasipa faktima, je li mu palo na pamet kako su Mede bile zdrave, kako je Hjuston bio kompletan..
Golden ne bi uzeo titule 2015. da su Cavsi ostali zdravi, nit bi Cavsi prošle godine uzeli da su Dubsi ostali kompletni. Povrede su sastavni dio sporta, i uvijek će se dešavati i Dubsima, i Spursima i Cavsima i svima.
Zatvarati oči i govoriti samo protivnici Goldena gube najvažnije igrače je slijepa mržnja prema tom timu i ništa više. Nisam vidio prošle godine da se iko iz Goldena požalio što im nema yebenog MVP-a 5 6 utakmica, niti činjenicu da su u finalu izgubili tako bitne igrače u odbrani.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svima se desavaju povrede,bez dileme.U korist ili protiv.
Medjutim,nije nikakav hejt reci da u 2 od 3 zadnja PO run-a GSa bukvalno SVAKI njihov protivnik ima povrijedjenog,ne tamo nekog rotacijskog,vec top 3 igraca i to je FAKT,svidjelo se to tebi ili ne.
Ne znam da se to ikada tako desilo nekom timu.Volio bih da me demantujes,pa da kazem da je to nesto sto se desava vrlo cesto.
Medjutim,nije nikakav hejt reci da u 2 od 3 zadnja PO run-a GSa bukvalno SVAKI njihov protivnik ima povrijedjenog,ne tamo nekog rotacijskog,vec top 3 igraca i to je FAKT,svidjelo se to tebi ili ne.
Ne znam da se to ikada tako desilo nekom timu.Volio bih da me demantujes,pa da kazem da je to nesto sto se desava vrlo cesto.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
ne treba ici daleko , Oklahoma finale zapada Durant, Westbrook, Ibaka , Adams , Kanter pet najbolji igraca svi zdravi , pa finale , Cleveland : James, Irving , Love , Thomson, JR , svi zdravi , a kod GSW , Curry ocita povrada protiv Portlanda , onda Iggy glavni defender na Jamesu , onda supsenzija Green-a i povrede jedinog visokog odbranbenog Boguta.NEZALAGANJE je napisao/la:Svima se desavaju povrede,bez dileme.U korist ili protiv.
2015 su imali autoput sto jest , ali prosle godine uopce nije bilo ni blizu , ove godine je irelavantno , jer do finala bi se rjesilo umjesto u 4 mozda u 5 ili max 6 niko ne bi vise od 6 zadao problrme zdravim GSW i Clevelandu do finala
U finalu po meni odlucuju Korver , Williams, JR, Thomson, odnosno , ako oni budu odigrali izdad svog prosjeka , a mogu jer su ktoz karijere to i radili , onda je Clevelad back to back , jer James i Irving dti svoje bez obzira na sve a vjerovatno kako igra ove godine i Love , ako GSW dobro zatvori ove roll igrace nema porblema , ja bih Jamesu pustio +40p a sve druge zatvorio , taktika bad boys pustons protiv Jordana
Pa povrijeđivali su se TOP 3 igrači i GSW-u i to je fakt isto. Jel se sjećaš slučajno da je Durant bio povrijeđen na počektu play offa? Prošle godine Curry im povrijeđen prve dvije serije, u finalu im falio glavni centar, i glavni čuvar Jamesa. Šta su oni tu profitirali Bogati?
Eh sad to što je Golden draftovao 3 all stara igrača i 2x MVP-a je druga priča, i u tom grmu leži zec.
EDIT: A 2015. smo svi pisali da su konačno dobili ono što su zaslužili jer bukvalno nakon godina i godina pehova ponajprije Boguta i Currya su konačno došli na svoje i osvojili tu titulu. Sad odjednom drugačija priča jer je vrag odnio šalu, i ekipa postaje NBA div.
Eh sad to što je Golden draftovao 3 all stara igrača i 2x MVP-a je druga priča, i u tom grmu leži zec.
EDIT: A 2015. smo svi pisali da su konačno dobili ono što su zaslužili jer bukvalno nakon godina i godina pehova ponajprije Boguta i Currya su konačno došli na svoje i osvojili tu titulu. Sad odjednom drugačija priča jer je vrag odnio šalu, i ekipa postaje NBA div.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Molim te citaj moj post pazljivije.Napisao sam u 2 od 3 njihova zadnja PO nastupa. ;)Znaci ukljucujem sezone koje si ti naveo kao i ovu gdje nije bilo Nurkica za POR,Hilla za UTA,te Parkera za SA.Znaci sva trojica top 3 igraci svojih ekipa.Kobe Bryant je napisao/la:ne treba ici daleko , Oklahoma finale zapada Durant, Westbrook, Ibaka , Adams , Kanter pet najbolji igraca svi zdravi , pa finale , Cleveland : James, Irving , Love , Thomson, JR , svi zdravi , a kod GSW , Curry ocita povrada protiv Portlanda , onda Iggy glavni defender na Jamesu , onda supsenzija Green-a i povrede jedinog visokog odbranbenog Boguta.NEZALAGANJE je napisao/la:Svima se desavaju povrede,bez dileme.U korist ili protiv.
2015 su imali autoput sto jest , ali prosle godine uopce nije bilo ni blizu , ove godine je irelavantno , jer do finala bi se rjesilo umjesto u 4 mozda u 5 ili max 6 niko ne bi vise od 6 zadao problrme zdravim GSW i Clevelandu do finala
U finalu po meni odlucuju Korver , Williams, JR, Thomson, odnosno , ako oni budu odigrali izdad svog prosjeka , a mogu jer su ktoz karijere to i radili , onda je Clevelad back to back , jer James i Irving dti svoje bez obzira na sve a vjerovatno kako igra ove godine i Love , ako GSW dobro zatvori ove roll igrace nema porblema , ja bih Jamesu pustio +40p a sve druge zatvorio , taktika bad boys pustons protiv Jordana
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Budimo realni ali fakat budimo realni sa super zdravim svim tim igracima iz ove sezone , Portland bi i sa Nurkicem uzeo max. 1 , ne kazem da bi bilo lagano , ali to je fakt, Utah sa svim zdravima isto , oni bas nemaju imaju mis mach sa GSW ono cisto zbog odbrane i mentaliteta uzeli bi jednu kuci, a vi sa Parkerom nebi nista dobili , sa Leonardom 100% prvu i jednu u SA i to je max. realno su bolji od vas i pomiri se u NBA 95% pobjedjuje bolja ekipa u 7 tekmi. Jeidno cleveland ima sve potrebne stvari da se pofajta sa njima dobro , imau Jamesa , imaju Irvinga kojeg Curry ne moze cuvati (mada i ovaj njega) imau Love-a imaju boljeg centra imaju bolje sutere i bolju klupu.NEZALAGANJE je napisao/la:Molim te citaj moj post pazljivije.Napisao sam u 2 od 3 njihova zadnja PO nastupa. ;)Znaci ukljucujem sezone koje si ti naveo kao i ovu gdje nije bilo Nurkica za POR,Hilla za UTA,te Parkera za SA.Znaci sva trojica top 3 igraci svojih ekipa.Kobe Bryant je napisao/la:ne treba ici daleko , Oklahoma finale zapada Durant, Westbrook, Ibaka , Adams , Kanter pet najbolji igraca svi zdravi , pa finale , Cleveland : James, Irving , Love , Thomson, JR , svi zdravi , a kod GSW , Curry ocita povrada protiv Portlanda , onda Iggy glavni defender na Jamesu , onda supsenzija Green-a i povrede jedinog visokog odbranbenog Boguta.NEZALAGANJE je napisao/la:Svima se desavaju povrede,bez dileme.U korist ili protiv.
Po meni x fakotr je duel Curry - Irving i odbrana GSW nad roll igracima Clevelanda.
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 17 maj 2017, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam fan LaVara, ali mrzim ove ku.čke poput ženskih što sve odma okreću na šovinizam i slično..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Kobe Ja nigdje nisam ni napisao da bi to nesto(mislim na zdravlje pomenutih igraca)dramaticno promijenilo ishod serija,samo govorim da je fakt ovo sa povredama i da ne znam da se to ikada desilo.To je sve.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:
Nisam fan LaVara, ali mrzim ove ku.čke poput ženskih što sve odma okreću na šovinizam i slično..
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.