PreckaRokoko87 je napisao/la:Rustem, babuka pored lijeve stative.Virtu4l je napisao/la:Ko je ovaj što je preko gola šutirao, rustem ili babuka?
Puca penal kao da dodaje malo jaci pas
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
PreckaRokoko87 je napisao/la:Rustem, babuka pored lijeve stative.Virtu4l je napisao/la:Ko je ovaj što je preko gola šutirao, rustem ili babuka?
Probajte s celikom prvo, mozda uskrsnete bez dugovaavenija je napisao/la:Nabit cemo te na kriz ondaRigoletto je napisao/la: I to onaj povampireni
Said zvani Guzairfo je napisao/la:a fkt sta je ono said nako debel, ko da nije fudbalernisam ga gledo nikako kako je doso u sarajevo, sad se i ne cudim sto ne igra, ima frajer 15 kila viska barem
Eisenbahner1921 je napisao/la:Babo penal promasio.Lakoste je napisao/la:Babo precku pogodio
Izvini ali Babo nije sklon fulanju, pogodio je okvir.Rokoko87 je napisao/la:Rustem, babuka pored lijeve stative.Virtu4l je napisao/la:Ko je ovaj što je preko gola šutirao, rustem ili babuka?
Virtu4l je napisao/la:Ko je ovaj što je preko gola šutirao, rustem ili babuka?
Stipu se ti Celika i uzivaj u svojoj vrletiRigoletto je napisao/la:Probajte s celikom prvo, mozda uskrsnete bez dugovaavenija je napisao/la:Nabit cemo te na kriz ondaRigoletto je napisao/la: I to onaj povampireni
Zato sto je sviro cist penal?hskzmostar je napisao/la: Jakupovic nakon penala Persona Non Gratis u Sirokom
Prema popisu ima nas 1.390.000.aqarius je napisao/la:ja kome majko mila napraviti izmjene u zadnjih 4 minuta od toga 2 fulala,Said..(Iljo,Iljo krme debelo.).čovjek 2 sezone ko bizon ima 100 kg..ma vala i ostali ,totalno limitirani,.Penali...kakva bolan lutrija,tu ti igraju m u da,psihička i fizička stabilnost...Nisam navijač Sarajeva ,ali da vam fašisti uzmu trofej, selo ispred grada od 700 milja stanovnika,ispred silnih sponzora,raznih erlaenza,bogatih gazdurina i još uspijete naći 11 bogalja koji igraju za dobru lovu...uzmi ubi pa se pištolj..
Ma sirotinja moj Irfo, vjeruj. Mizernih 18 milja km plate, to ne može za goriva biti a ne za sportske ishrane i proteina. Neka ih je stid, sa legendom tako.irfo je napisao/la:a fkt sta je ono said nako debel, ko da nije fudbalernisam ga gledo nikako kako je doso u sarajevo, sad se i ne cudim sto ne igra, ima frajer 15 kila viska barem
belosevic28 je napisao/la:Nek ti penoci saidova qrcina u ustima, jel te ziogu pa ga branis toliko, sta je reci???Lakoste je napisao/la:Cestitke momcima na borbi i zalaganju u leglu ustasluka. Penali su lutrija, da su zabili golove pricali bi o genijalnim izmjenama itd. To je tako, utakmicu smo morali zavrsiti u 90 minuta. Kad gubis trebas gubiti stoicki, sa obrazom, momci su odigrali lavovski. Shvatam da se u naletu bijesa kaze svasta, ali neka prenoci. I kada tesko jeeeeeeeeeeeeeeee
Babo 18 hiljada uzima ?Neandertalac je napisao/la:Ma sirotinja moj Irfo, vjeruj. Mizernih 18 milja km plate, to ne može za goriva biti a ne za sportske ishrane i proteina. Neka ih je stid, sa legendom tako.irfo je napisao/la:a fkt sta je ono said nako debel, ko da nije fudbalernisam ga gledo nikako kako je doso u sarajevo, sad se i ne cudim sto ne igra, ima frajer 15 kila viska barem
Babo nek' si ga fulio, ko ih hebe
Pa Selme mi, ja brata nebi ovoliko stitio i branioRaonffa je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Nek ti penoci saidova qrcina u ustima, jel te ziogu pa ga branis toliko, sta je reci???Lakoste je napisao/la:Cestitke momcima na borbi i zalaganju u leglu ustasluka. Penali su lutrija, da su zabili golove pricali bi o genijalnim izmjenama itd. To je tako, utakmicu smo morali zavrsiti u 90 minuta. Kad gubis trebas gubiti stoicki, sa obrazom, momci su odigrali lavovski. Shvatam da se u naletu bijesa kaze svasta, ali neka prenoci. I kada tesko jeeeeeeeeeeeeeeee
Pravda za Aligatora Guzu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.