100% ignorisati ga u 16, neka pise petar panu pjesmeRokoko87 je napisao/la:Tako prema meni?Alipasino je napisao/la:Sta je ba kakav moderator pitam kako su mogli primit tricu OD ovakvih bio na tekmu vidio objasni mi ti sta glumis advokata.
Kad su te napadali na pdfu repke uvijek smo te @Muha i ja branili, a ti tako vraćaš.
Razočaran sam!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jao avatara.... HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAVirtu4l je napisao/la:[.
Rokoko oko ko ti si mi haver znam ja to Ali sta moderator ljut Sam na Zakarica i celu sto ga stavlja da igra sta je TU lose Brate Rokoko Mir mojne se ljutit Fikrete ti.
- MocMahale444
Objasnio Amar o Petrovicu sve, a to ce se vidjeti iduce sezone, noga mu je 100 % sa onakvom igrom ukoliko je ne promijeni, ne moze na sake da se igra liga to smo vidjeli kod Mulalica i nije proslo, a nece ni kod njega.
U subotu odigrati borbeno kao i protiv Zrinjskog. Nama je i bod dobar jer realno Radnik nema za sta da se bori pa ce nam biti bar malo lakse da dodjemo do cilja. Nadam se da ce nasi navijaci napraviti sjajnu atmosferu i tako pomoci nasim. I 1750 je dovoljno kad su tu pravi ljudi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
daj link da vidim sta je rekao za Petrovica?SaboBabo je napisao/la:Objasnio Amar o Petrovicu sve, a to ce se vidjeti iduce sezone, noga mu je 100 % sa onakvom igrom ukoliko je ne promijeni, ne moze na sake da se igra liga to smo vidjeli kod Mulalica i nije proslo, a nece ni kod njega.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Re: RE: Re: FK Željezničar
http://****.ba/mobile/clanak/Haris/438829Zeljo92 je napisao/la:daj link da vidim sta je rekao za Petrovica?SaboBabo je napisao/la:Objasnio Amar o Petrovicu sve, a to ce se vidjeti iduce sezone, noga mu je 100 % sa onakvom igrom ukoliko je ne promijeni, ne moze na sake da se igra liga to smo vidjeli kod Mulalica i nije proslo, a nece ni kod njega.
Imas na **** drugi dio, covjek objasnio da je imao srecu jer smo mi spustili kriterije daj sta das, al ja ovo govorim jer vidim iz utakmice u utakmicu da mi igramo isto nikakve promjene sve je isto na nekakva nabijanja sto i on indirektno govori samo sto on kaze mudar a ja kazem hinja pickasta koja je od nas Radnik napravila da se branimo protiv svakoga.Zeljo92 je napisao/la:daj link da vidim sta je rekao za Petrovica?SaboBabo je napisao/la:Objasnio Amar o Petrovicu sve, a to ce se vidjeti iduce sezone, noga mu je 100 % sa onakvom igrom ukoliko je ne promijeni, ne moze na sake da se igra liga to smo vidjeli kod Mulalica i nije proslo, a nece ni kod njega.
Bice nas vise jer ce dosta ljudi otici na zapad.LjoZee je napisao/la:U subotu odigrati borbeno kao i protiv Zrinjskog. Nama je i bod dobar jer realno Radnik nema za sta da se bori pa ce nam biti bar malo lakse da dodjemo do cilja. Nadam se da ce nasi navijaci napraviti sjajnu atmosferu i tako pomoci nasim. I 1750 je dovoljno kad su tu pravi ljudi.
Ma Brko je kralj u par rijeci sve veoma jasno objasni
Nadam se da ce Slavko skupiti hrabrosti da napadne Sarajevo koje poslije ovakvog finala nema volje za fudbalom. Imamo super sansu sad je na nama da je iskoristimo
VOLIM TE ZELJOOOO
P.S. Virtu za moderatora ako Aco dozvoli
Nadam se da ce Slavko skupiti hrabrosti da napadne Sarajevo koje poslije ovakvog finala nema volje za fudbalom. Imamo super sansu sad je na nama da je iskoristimo
VOLIM TE ZELJOOOO
P.S. Virtu za moderatora ako Aco dozvoli
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Brko je gospodin, zivio nam Brko jos 100 godina!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- MocMahale444
Zeljo92 je napisao/la:Brko je gospodin, zivio nam Brko jos 100 godina!
Nemoj da ovo procita Ras.
@Nea gdje ba zapelo sto nas ovo ignorisu?
Zapreti bre da se povlacimo ili da nam daju naseg plavog moda.
Anketu i biramo da bi bili fer.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nek' se raja ne zavarava da ćemo lako s pitarima za vikend, fol zbog umora ili što je im sad loša atmosfera. Ti će ginuti 200% protiv nas k'o da im je zadnja utakmica, samo da mi ne osvojimo trofej. Samo jako na derbiju!
- invincible1921
- Kontakt:
Pa mi ne napadamo ni Krupu, Radnik a sad se ocekuje da celo napadne pitare u derbiju kad nam je i X dosta
Koliko god u nekoj dubini sebe imao dozu straha opet sam 99% ubijedjen da ce bit 0:0 ili 1:1
=\_1921_/=
Nisam reko da ocekujem nego se nadam da ce imati malo muda i iskoristiti poljuljano sarajevo
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Nece imat muda jer ih nemoze kupit,tekma SA Sirokom i Krupom su sramota,bude li Zakara igro bacam SA zapada sta god mognem na obadvojicu pa nek mu igra kolko u svlacionici.
Za pola sata ćemo riješiti pitare,,,,Sarajevo-Željezničar 0-2
Sarajevo je sinoc 3 puta bolje odigralo nego mi protiv Krupe. Ukratko ako budemo igrali kao protiv Krupe ne gine nam poraz,a ako to bude kao protiv Zrinjskog mozemo najmanje bod uzeti.
Zdravlje je najvaznije , aBd sto prije kcerkica da ozdravi i da se sve brzo zavrsialeksandar_veliki je napisao/la:Vidjet cemo za moderatora, rekao sam to vec, a do tada cu ja biti aktivniji. Nije me bilo zbog porodicnih problema, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1 pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, a evo i ovdje pisem i molim da se na pp javi neko ko se susretao sa istim problemom u svojoj okolini. Svaki savjet, iskustvo, su zlata vrijedni. Izvinite na offu, no tu sam sad cesce i vidjet cemo i za moderatora.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.