La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Citajuci ovaj forum sam uvidio da ima dosta slicnosti izmedju navijaca Barcelone i simpatizera Spursa. Kad god nesto ne ide po planu, opletes po sudijama i tako zadovoljis svoj ego, alter ego i ostale psiholoske zajebancije.
Mada su mi ovi simpatizeri Spursa vise mix navijaca Barcelone i onih Bayerna, jer su od Bavaraca naslijedili tu neku neosnovanu samopouzdanost.
Mada su mi ovi simpatizeri Spursa vise mix navijaca Barcelone i onih Bayerna, jer su od Bavaraca naslijedili tu neku neosnovanu samopouzdanost.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Al nije penal jelde, a Ramos nije loptu dirnuoEpidaurus je napisao/la:Jel bila sudijska greska onaj crveni za Aspasa ? Apsolutno, nije mu trebao pokazivati 2. zuti. Jel bilo proslo jedno kolo u kojem je Real dobio, a da vi niste plakali i kmecali da je Pero kupio sudije il koga vec ? Vrlo tesko. Citavu sezonu placete o sudijama, pricate kako je liga nastimana i to kao neku cinjenicu uzimate. Jel to kmecanje i aparati, sto bi neki veliki mislioci ovog foruma rekli ? Apsolutno.Lillard je napisao/la:
Nisi mi odgovorio na pitanje. Zašto je kmečanje ukazivanje na očigledne pogreške?
Ne plačemo, ukazujemo na greške koje su očigledne, zadnja koje se sjećam da je Casemiro morao dobit drugi žuti protiv Valencije - automatska 2 boda manje.
Ovog ofsajda sa slike nije bilo, ali to nije bila toliko izgledna situacija za gol, jer je Benzema otišao na stranu. I bogati frajer uspoređuje ofsajd od milimetra s odlukama poput penala ili crvenih kartona.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa što malac ne pišeš o penalu za Ronaldo? Samo pikaš greške na štetu Celte, a tu kad neko pokrade RM, šutiš i plačeš na BB.
Tu pametuješ, ofsajd nije bio, greška, šta ti znaš šta bi iz toga bilo, ti vidovit?
Inače, hvala. #CD

Tu pametuješ, ofsajd nije bio, greška, šta ti znaš šta bi iz toga bilo, ti vidovit?
Inače, hvala. #CD

Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 17 maj 2017, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Greške na štetu Reala su došle tek kasnije nakon što je Celta debelo oštećena. Klasična kompenzacija.emir18 je napisao/la:Jbo majku ,samo vide greske u koristi relala bile one ili ne, a to sto se gijesilo na nasu stetu to ko hebe.
Titula je u Madrid imate mahanje....
Situacija kada je Benzema otišao skroz lijevo i nije predstavljao opasnost po gol protivnika.anonymousHD je napisao/la:
Možeš ti bolje
Ne treba zaboraviti ni Varanea

Koji ba Casemiro, ti si pomijesao nesto?Lillard je napisao/la: Al nije penal jelde, a Ramos nije loptu dirnuo![]()
Ne plačemo, ukazujemo na greške koje su očigledne, zadnja koje se sjećam da je Casemiro morao dobit drugi žuti protiv Valencije - automatska 2 boda manje.
Ovog ofsajda sa slike nije bilo, ali to nije bila toliko izgledna situacija za gol, jer je Benzema otišao na stranu. I bogati frajer uspoređuje ofsajd od milimetra s odlukama poput penala ili crvenih kartona.
Marcelo je dao gol protiv Valencie, i vidim opet imas neke vizije sta bi bilo kad bi bilo.
Jedva cekam iducu sezonu i karanje male Barcelone na nasem Balaiadosu.
anonymousHD je napisao/la:Pa što malac ne pišeš o penalu za Ronaldo?
ser del barça es el millor que hi ha !
Nista, nema vama pomoci. Zivite slobodno u svijetu u kojem su sudije donijele Realu titulu i vjerujte u svakakve gluposti. Otice Messi jos malo pa ce vam 6. mjesto i borba za polufinale Lige Europe biti vrhunac, tad cemo biti liseni svakojakih gluposti i teorija zavjera.Lillard je napisao/la: Al nije penal jelde, a Ramos nije loptu dirnuo![]()
Hajd ne zayebavaj Jeftha sviju ti. Raja se smije onom crvenom za ApasaJeftha je napisao/la:Citajuci ovaj forum sam uvidio da ima dosta slicnosti izmedju navijaca Barcelone i simpatizera Spursa. Kad god nesto ne ide po planu, opletes po sudijama i tako zadovoljis svoj ego, alter ego i ostale psiholoske zajebancije.
Ako uzmete LP, cestitat cu prvi, ali na ovako osvojenu titule Primere se pišam....znam da vas boli q za tim, ali eto
Je li ovo slika iz svlacionice nakon pobjede nad Barcom od 4:3. Od tog dana volim Vigo i Galiciju, a poster Ter Stegena u sobi drzim.anonymousHD je napisao/la:
- anonymousHD
- Kontakt:
Čist faul na Benzemi.
Naravno, nije u korist RM, šuti se.

Naravno, nije u korist RM, šuti se.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad ono među njima najviše RejalovacaJeftha je napisao/la: Mada su mi ovi simpatizeri Spursa vise mix navijaca Barcelone i onih Bayerna, jer su od Bavaraca naslijedili tu neku neosnovanu samopouzdanost.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 17 maj 2017, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ljudi umjesto penala dobili crveni karton, pa nadji mi situaciju u zadnjih 10 godina gdje se takvo nesto dogodilo i onda smo mi subjektivni jer nismo vidjeli neki faul za real 
ser del barça es el millor que hi ha !
Ma boli me qurac sta ti mislis.let3 je napisao/la: Ako uzmete LP, cestitat cu prvi, ali na ovako osvojenu titule Primere se pišam....znam da vas boli q za tim, ali eto
Trebao je svirati penal, ali opet ne bismo pobijedili mocni Real.
Ali dobro, shvaćam uzbuđenje, ligu su zadnji put uzeli... a tek dubletu.. Tripletu nikad doživjeli nisu 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne dozvolite sebi da vas zapishava hebena MarcaDzoni je napisao/la:Vidilo ono penala nije,vi se možete ložit do iduce sezone al djaba.

MomčinoJeftha je napisao/la:
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- anonymousHD
- Kontakt:
Javljaš se ti, a Van Persie dobio crveni nakon što je ošutao loptu.Scof1eld je napisao/la:Ljudi umjesto penala dobili crveni karton, pa nadji mi situaciju u zadnjih 10 godina gdje se takvo nesto dogodilo i onda smo mi subjektivni jer nismo vidjeli neki faul za real
Daj ba Scofa, jel te stid javljat se i pisat?
Kad ovo nije penal, kako će bit penal za Aspasa, molim te lijepo?
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 17 maj 2017, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ti imas od toga sto si dozivio tripletu, jel ti narasto qurac, biceps ili mozda triceps?Lillard je napisao/la:Ali dobro, shvaćam uzbuđenje, ligu su zadnji put uzeli... a tek dubletu.. Tripletu nikad doživjeli nisu
Meni je dovoljno sto smo uzeli onaj INTERTOTO kup 2000. i Kup Kralja 2001., navijaci Reala vjerovatno trofeje ni ne slave koliko su na njih naviknuti. Zavidim im.
Ne citam ja te gluposti.messilla je napisao/la:Ne dozvolite sebi da vas zapishava hebena MarcaDzoni je napisao/la:Vidilo ono penala nije,vi se možete ložit do iduce sezone al djaba.
Nekad prelistam naslovnice mundo deportivo,ismijem se ko covjek i to je to.
Hocel bit 33 u nedelju?
Konto sam na bazen.
Ja samo iznosim cinjenice, a tamo sve otislo u qurac cim se vratio onaj cije ime se ne spominje.messilla je napisao/la:MomčinoJeftha je napisao/la:nemoj da se svađamo u trenutku kad moramo udružiti snage na NBA pdf-u.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.