Mani me mog sarkazma sviju ti.kupus army je napisao/la:Nesto u kontekstu loseg igrackog kadra i loseg prelaznog roka si pisao i napisao kako imamo rezultate zahvaljujuci cizionaru CaliPitarBordo je napisao/la:Nisi ti dobar. Ja od prvog dana isto govorim za Čalu, i ovdje i uživo.kupus army je napisao/la:do prije 2-3 mjeseca si pisao kako je Cala vizonar
Evo neka Panetlija, uNbx, jurisicduska i ko je još bio na onoj kafi prije nego je imenovan (dan kad je Slavko prešao u Željezničar meni se čini) i neka kažu šta sam tada govorio.
Nakon prve utakmice Čale rekao sam ako se ne varam "ugodno me iznenadio, ne umjećem nego pravljenjem pite od tone govana" tako nekako.
Ja ako sam ikada rekao da je Čala vizionar ne znam onda.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Hoće li biti kakva parola na derbiju za Jednonošca? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gledat ćemo na kraju sezone, sad nema svrhe.Sabinho je napisao/la:Moze li anketa za i protiv SS-a
SVI NA DERBI !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Dojmovi?pitic je napisao/la:Ako kolonija bivših igrača Slobode želi dobro i Tuzlacima, neka zagrizu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koliko iskreno očekujete naših navijača na derbiju nakon ove urinacije večeras?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne želim ni da zamislim šta će se desiti ako se zijani derbi. I stručnom štabu i Saidu... Ističem njih jer su na početku svojih mandata ovdje ove sezone i jedni i drugi imali "kredit na emociju" kod većine. A fino rečeno da će se Saidu sve psovati ako dođe, te da će se Čali psovati ako bude budala i preuzme ekipu.
Samo Saraj'vo.
4 0000
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oko 5 hiljadajoker90 je napisao/la:Koliko iskreno očekujete naših navijača na derbiju nakon ove urinacije večeras?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
6-7 HILJADA NAS U VRH GLAVEjoker90 je napisao/la:Koliko iskreno očekujete naših navijača na derbiju nakon ove urinacije večeras?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako će nam rješenje biti level Slaven Musa, Vlado Jagodić, Baka Slišković i ova premijerligaška sirotinja, Čala je najbolje rješenje. Ali za nešto više nam treba bolji stručnjak, znalac, taktičar. Ja sam za trenera koji će graditi sistem, s kojim ćemo napredovati iz mjeseca u mjesec. Naš je problem što tog čovjeka treba pristojno i platit, a kod nas je bolje dati Saidu da presjedi ozbiljne pare a štediti na stručnom štabu.
Samo naprijed Saraj'vo!
Preoptimistično..Pantelija je napisao/la:4 0000
- Evolve
- Kontakt:
Sve cestitke na prikazanoj igri, da ste osvojili nebi bilo nezasluzeno.
Sretno u derbiju u subotu.
NK Široki Brijeg
zato pozivajte raju
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Sreća pa se prva igrala kod nas. Nije loša igra bila, ali penali su nas ubili, pogotovo ovi sa klupe što su ušli samo zbog toga.
U europi navijamo, ma znate već za šta.
Haj Sarajevo, znaš da te volim, ali ovo mi je najteži poraz, nemoj više molim te.
U europi navijamo, ma znate već za šta.
Haj Sarajevo, znaš da te volim, ali ovo mi je najteži poraz, nemoj više molim te.
Ja mislim da ce nas doci oko 7 milja cisto da se nayebemo majke pojedincima i molimo boga da koja frlja zaluta u mrezu gurbeta kuknjavajoker90 je napisao/la:Koliko iskreno očekujete naših navijača na derbiju nakon ove urinacije večeras?
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
- kupus army
- Kontakt:
Popljuvan je on vec davno u Bijeljini,na prvoj tekmi posle smjene Hurtica ove godine,dosao do tribine i kao on jedini mudonja pridje,ostali sve stoje i bas dobro ga popljuvase.High je napisao/la:Hoće li biti kakva parola na derbiju za Jednonošca?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Čestitam na dresu i šalu, javi u PP ime i adresu!skoroalen je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
Cestitke na osvajanju Kupa, 50:50 je bilo i isto tako je bilo realno da penali odluce.Evolve je napisao/la:Sve cestitke na prikazanoj igri, da ste osvojili nebi bilo nezasluzeno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Brate, može molba? Da sačekamo kraj sezone, u borbi sam i za onu "ligašku" nagradu, pa ako ubodemo 4 boda do kraja što je dosta realno, nema smisla da uzimam obje nagrade. Ako ispušim ligašku, javim ti se za ovu Kup nagradu. Ako nije problem. I hvala na čestitkama.PitarBordo je napisao/la:Čestitam na dresu i šalu, javi u PP ime i adresu!skoroalen je napisao/la:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️