FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zato i kažem da ćemo ovaj poraz možda i slaviti, vrijeme će pokazati. Nadam se tome i vjerujem da će tako biti, zdrav smo klub, imamo sve predispozicije za to, barem u ovoj mrtvoj ligi.
Lično, spreman sam istrpiti sezone bez nekog velikog rezultata, ako će nam dugoročno nešto donijeti, da ostvarujemo dobre transfere, kako prodaja, tako i dovođenje.
Lično, spreman sam istrpiti sezone bez nekog velikog rezultata, ako će nam dugoročno nešto donijeti, da ostvarujemo dobre transfere, kako prodaja, tako i dovođenje.
Sve ja razumijem svi smo izrevoltirani ovim penalima promasajima mrtvog saida i "spremnog" rustemovica ker obicni otkad je tu dobro nije uradio,al da ne vrijedjam,ne znam sta napisati za utakmicu,velika zal ostaje za promasajem Crnkica steta stvarno steta.Je.bo ih odabir izvodjaca penala u pm,ali ljudi dajte cuj nedolaskom na derbi nesto se glumi,je.bo i zelju i zrinjskog i siroki,ko ne dodje u subotu ne mora nikad vise doci.
KO TE NIJE VOLIO NIJE NI OBOLIO
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja evo neču doći. Zašto to znači da ne moram više nikada doći?crnehorde je napisao/la:Sve ja razumijem svi smo izrevoltirani ovim penalima promasajima mrtvog saida i "spremnog" rustemovica ker obicni otkad je tu dobro nije uradio,al da ne vrijedjam,ne znam sta napisati za utakmicu,velika zal ostaje za promasajem Crnkica steta stvarno steta.Je.bo ih odabir izvodjaca penala u pm,ali ljudi dajte cuj nedolaskom na derbi nesto se glumi,je.bo i zelju i zrinjskog i siroki,ko ne dodje u subotu ne mora nikad vise doci.
Samo Saraj'vo.
JEDAN JE KRSTE

Haj braćo odoh spavat, lahka vam noc !

Haj braćo odoh spavat, lahka vam noc !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Što je najgore, Evropu cemo opet odigrati najbolje od svih klubova... I apetiti za sljedecu sezonu će naglo porasti.. Pa opet razočarenja, padovi, usponi.. Sve ponovo.. A možda nas iznenade s nekim pojačanjima.. Vidjecemo..MortemHz je napisao/la:Sta hoces, dobili smo 20 milja od kupaMartinSco je napisao/la:Evo polako dolazimo k sebiizgubili na penale pa dobro, Bože moj, ali način na koji smo izgubili na penale će se izučavati na DIFu
![]()
Sve ovo treba rastjerat.. Od Tana koji je prestao ulagati do stručnog štaba koji nema pojma.
Čime li samo misle namaknuti sredstva za iduću sezonu, baš me interesuje...+ Europa, to je njima bitno..
Bez obzira na sve, hajmo uzet male plave u subotu
IDEMO PONOVO!
Nema potrebe za tim, ovaj strucni stab je doveo sarajevo u situaciju da se bori za duplu to je 300% iznad realnih mogucnosti ovih igraca, ne treba to olako shvatati, kao da bi se to samo desilo, jer ne bi....PitarBordo je napisao/la:Da li će stručni štab imati obraza za dvije sedmice da podnese neopozivu ostavku, ili će ostati i onda da se i oni "tjeraju," kao prethodnih sepet, na jesen?
Dozvoliti im da posloze ekipu na ljeto i dodaju hadzica i par juniora....pa da vidimo sta mogu sa svojom ekipom a ne Hurtica genijalca kojem Benko smeta...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ici na penale kad znas da ti je ekipa mentalno ****, jer to je jedan od razloga sto si na poslu kojem jesi(inace bi jos bio Hurta) je velika fula, kao sto rekoh da smo isli na drugi pogodak imali smo i luksuz i da primimo jedan opet bi uzeli kup...skoroalen je napisao/la:Ma kakva lutrija, il' znaš pucat, il' ne znaš. Sjeća li se neko svih naših penala ove sezone? Ja ako se ne varam, realizovali smo protiv Krupe (Sarić), Kozare (debeli), Lištice (Amer) i Krupe drugi put (Ahmet). Promašili protiv Mladosti, Zrinjskog, dva večeras. Je l' bilo još? I da nije, polovičan učinak iz penala je preloš. Normalne ekipe imaju taj procenat oko 80-90%.uNbx je napisao/la:Samo ću se nasmijat konstataciji da su penali lutrija. Glatko nabijem na qrac osobu koja je prva to izjavila i indoktrinirala 95% ljudi na svijetu u i oko fudbala.
Ali general poslije bitke i to...jbg...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ova sezona je mogla samo zavrsiti onako kako je i pocela-KATASTROFALNO.
Ja sam bio budala pa sam mislio da ce biti drugacije.
Realno, ako ces nekome u nasoj ekipu dati da puca penal,to je Said. Promasio i postao najomrszeniji igrac, a znamo sta je bio prije...
Sve raspustiti!!!
Ja sam bio budala pa sam mislio da ce biti drugacije.
Realno, ako ces nekome u nasoj ekipu dati da puca penal,to je Said. Promasio i postao najomrszeniji igrac, a znamo sta je bio prije...
Sve raspustiti!!!
- robertkosar
- Kontakt:
Hehehe druze ovo sa navijacima je suplja malo teza. Kao fol ustase njih 20 krenulo u Sarajevo da gleda tekmu i policija im nijedala . Price za malu djecu u vrticu. !To je namjesteno samo zbog toga da zabrane navijacima Sarajeva da dodju na utakmicuzlo87 je napisao/la:Radni dan, listica, finale kupa. 200+ momaka krenulo na put da u 24. minuti zagrme ime Vedrana Puljica. Policija ih vraca. Nekima to nije bitno, kada smo zabili gol nigdje slavlja kod igraca, ja na lusteru zavrsio. Ustaske pjesme, zastave HRHB, skandiranje, utakmica se ne prekida. Momci su se borili. Siroki nije napadao, nego se branio. Ne znam ko je odredjivao ko ce sutati, ali na njegov obraz. Ovo je postalo preofirno i presmijesno.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- grbavicka1921
- Kontakt:
Komše, stručni štab i izmjene na kraju su bile epske. Nevjerovatno koga su oni uveli da šuta penale a koga izveli!
Znači, harakiri!
Bit će bolje aBd jbaji ga sad.
Znači, harakiri!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- robertkosar
- Kontakt:
Cija ideja od trenera je bila da ova dva hadalja udju u igru radi penala taj nije dobar uglavu a ako ima trenersku diplomu neka je objesi kakvom garovu za muda ili nek udje u halu i neka se popisa na diplomu i pusti vodu a mogo bi ion za diplomom komotno
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- HzHercegovac
- Kontakt:
♥ S A R A J E V O ♥
teško je al' biće lakše kad ga koni uvalimo
teško je al' biće lakše kad ga koni uvalimo
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- HzHercegovac
- Kontakt:
epski ko se zadnji smijegrbavicka1921 je napisao/la:Komše, stručni štab i izmjene na kraju su bile epske. Nevjerovatno koga su oni uveli da šuta penale a koga izveli!
Znači, harakiri!![]()
♥1946♥
- grbavicka1921
- Kontakt:
Nisi dobar momčino, al' nek' ti budeHzHercegovac je napisao/la:epski ko se zadnji smijegrbavicka1921 je napisao/la:Komše, stručni štab i izmjene na kraju su bile epske. Nevjerovatno koga su oni uveli da šuta penale a koga izveli!
Znači, harakiri!![]()
Bit će bolje aBd jbaji ga sad.![]()
![]()
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ni ujutro nista lakse nije...
Samo highlighti u glavi, onog promasaja Crnkica, i penal serija.
Ali kad se sve sagleda, minimalno uspjesna sezona, Evropa je tu. Sad je vrijeme da se i uradi sta konkretno na ljeto, da se ne vrtimo samo u krug. Mislim na trenera. Neka odluce sta i kako. Jel' idemo dati sansu Hadzicu, Veladzicu, Hericu, Mujakicu? Ili polovnjacima tipa Mehmedagic, onaj iz Olimpica Karic, neki novi polovni napadac itd. Hocu djecu koja su najtalentovanija u Akademiji, sa par ovih boljih iz ekipe, eto osnove. Ostalo samo nadopuniti...
Samo highlighti u glavi, onog promasaja Crnkica, i penal serija.
Ali kad se sve sagleda, minimalno uspjesna sezona, Evropa je tu. Sad je vrijeme da se i uradi sta konkretno na ljeto, da se ne vrtimo samo u krug. Mislim na trenera. Neka odluce sta i kako. Jel' idemo dati sansu Hadzicu, Veladzicu, Hericu, Mujakicu? Ili polovnjacima tipa Mehmedagic, onaj iz Olimpica Karic, neki novi polovni napadac itd. Hocu djecu koja su najtalentovanija u Akademiji, sa par ovih boljih iz ekipe, eto osnove. Ostalo samo nadopuniti...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Evolution87
- Kontakt:
Ja jos sebi ne mogu da dodjem sta se sinoc desilo...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Prvi put sam na ovoj temi, pratim dešavanja ali nikad nisam ostavio komentar. Iskreno mi je pravo žao što niste osvojili kup. Prvo zbog pehara koji bi došao u glavni grad, a drugo da ste uzeli kup, Široki bi se ugasio sa dvije godine. Ispali bi u prvu ligu FBIH i nikad se ne bi vratili. Bili bi kao Brotnjo. Ali sada su se ponovo vratili u život.
Neći dati komentar na subotnju utakmicu, samo da bude fer i sportski pa nek pobijedi bolji, a nadam se da ćemo to biti mi. Nadam se da će se sve ove tenzije smiriti naredne sezone i da opet svima pokažemo kakav je sarajevski derbi.
Sretno!
Neći dati komentar na subotnju utakmicu, samo da bude fer i sportski pa nek pobijedi bolji, a nadam se da ćemo to biti mi. Nadam se da će se sve ove tenzije smiriti naredne sezone i da opet svima pokažemo kakav je sarajevski derbi.
Sretno!
"Truth begins in lies."
- HzHercegovac
- Kontakt:
Tačno u pravu si , a znaš šta slijedigrbavicka1921 je napisao/la:Nisi dobar momčino, al' nek' ti budeHzHercegovac je napisao/la:epski ko se zadnji smijegrbavicka1921 je napisao/la:Komše, stručni štab i izmjene na kraju su bile epske. Nevjerovatno koga su oni uveli da šuta penale a koga izveli!
Znači, harakiri!![]()
Bit će bolje aBd jbaji ga sad.![]()
![]()
♥1946♥
- HzHercegovac
- Kontakt:
Tačno neka pobjedi boljifibonacci je napisao/la:Prvi put sam na ovoj temi, pratim dešavanja ali nikad nisam ostavio komentar. Iskreno mi je pravo žao što niste osvojili kup. Prvo zbog pehara koji bi došao u glavni grad, a drugo da ste uzeli kup, Široki bi se ugasio sa dvije godine. Ispali bi u prvu ligu FBIH i nikad se ne bi vratili. Bili bi kao Brotnjo. Ali sada su se ponovo vratili u život.
Sretno!
♥1946♥
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, trunks1946 i 32 gosta.