Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- bianconeros
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Max postaje Lippi
... imamo finu buducnost samo da se nastavi pametno raditi.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
pred pocetak sezone se vidilo da juve puca na visoko i da imaju ekipu za tako nesto, dupla kruna u italiji i lp bi trebali u torino, juve nema slabe karike u igri, a da dybalom, higuainom i alvesom ( koji trenutno igra nenormalno dobro) i strasnu odbranu, ne sumnjam u klempu.
Allegri je odradio stvarno fantastican posao, svaki mu je potez na mjestu, ne sumnjam da ce i transfer rok odlicno uradit.
Po meni onaj mali Schick je pun pogodak ak oga Juve dovede, momak fantasticno igra, ima fantasticnu tehniku, 20 godina, uz Pipitu bi mogao puno nauciti.
Al prvo klempu uzmite
Allegri je odradio stvarno fantastican posao, svaki mu je potez na mjestu, ne sumnjam da ce i transfer rok odlicno uradit.
Po meni onaj mali Schick je pun pogodak ak oga Juve dovede, momak fantasticno igra, ima fantasticnu tehniku, 20 godina, uz Pipitu bi mogao puno nauciti.
Al prvo klempu uzmite

Prvo Crotone
Pa onda klempa i to

Pa onda klempa i to

Sinoć nisam mogao gledati. Kako vidim sgi ste zadovoljni.
Idemo dalje. Forza Juve! Crotone mora pasti.

Idemo dalje. Forza Juve! Crotone mora pasti.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
A ja i dalje skeptik po pitanju Klempe. Previše puta sam se "opekao" a imali smo i veće šanse s nekim drugim igračima u timu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- bezrabotni
- Kontakt:
Ja baš nekako mislim da je došlo vrijeme. Prošli put sam bio sretan što smo prošli u finale, poraz uopšte nešto bolno nisam doživio. Sada se nisam nešto ni mega obradovao oko finala, čak mi bilo krivo što je Alves dao gol, ima ga jaran na fantasy-u, pa me zajebo.L'Avvocato je napisao/la:A ja i dalje skeptik po pitanju Klempe. Previše puta sam se "opekao" a imali smo i veće šanse s nekim drugim igračima u timu.

- Burberry46
- Kontakt:
1/3 bravo momci cestitke
Alves je u sjajnoj formi
Idemo dalje za vikend ovjeriti i titulu
Uzivam u ovom Juventusu
Alves je u sjajnoj formi
Idemo dalje za vikend ovjeriti i titulu
Uzivam u ovom Juventusu

1946
Ono "kada smo" me navelo da pomislim da si navijac Juventusa,medjutim nije ti zao kada smo izgubili finale,niie ti drago sto smo sada u finalu,i krivo ti sto nasi igraci daju golove?bezrabotni je napisao/la:Ja baš nekako mislim da je došlo vrijeme. Prošli put sam bio sretan što smo prošli u finale, poraz uopšte nešto bolno nisam doživio. Sada se nisam nešto ni mega obradovao oko finala, čak mi bilo krivo što je Alves dao gol, ima ga jaran na fantasy-u, pa me zajebo.L'Avvocato je napisao/la:A ja i dalje skeptik po pitanju Klempe. Previše puta sam se "opekao" a imali smo i veće šanse s nekim drugim igračima u timu.

Saklen je ovaj Benatija, lik ustane iz kreveta, loža otišla, ode da opere zube mišić mu nastradaIlCapitano je napisao/la:
Benatia otkupljen.

Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Cestitke momcima na sinošnjem izdanju i trofeju, nadam se da je to zagrijavanje za kardif. 1. 2. hop klempa i onda ako Bog da velika festa za juventine a zalost za .............
Kad se sjetim ppcetka sezone i sta se sve pisalo a vidi sad gdje smo i sta radimo
Kad se sjetim ppcetka sezone i sta se sve pisalo a vidi sad gdje smo i sta radimo
Vatra
Zasto nemamo Juve Club DOC u BiH? 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Doso si se kurcit i na JuvebalkanGefufna je napisao/la:Zasto nemamo Juve Club DOC u BiH?

Istrazujem trziste za Juve DOC "Miralem Pjanic". 

- bianconeros
- Kontakt:
Juventus are very close to reaching an agreement with Keita & his agent. (Sky)
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Citam komentare navijaci na Facebook profilu Crotonea i ono sto je zanimljivo da je zastupljen velike broj tifoza kompleksaski klubovi koji vjeruj da se moze desiti cudo na Areni i pobjeda Crotonea. Romi, Smecari i Kinezi se ujedinili nebil docekal kiks Juventus... 

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- IlCapitano
- Kontakt:
To je sasvim normalno jbg. Sjećam se kakve sam ja lude scenarije slagao u glavi odmah poslije Serie B. 
Druga je stvar što to nikad neće dočekati. Minimum 3:0 uzimamo.

Druga je stvar što to nikad neće dočekati. Minimum 3:0 uzimamo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- bezrabotni
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Bio je, al nije bilo dovoljno raje koja bi placala clanarinu (negdje oko 50-ak KM) godišnje. Prosle godine nekad u ova doba smo ugasili udruzenje.Gefufna je napisao/la:Zasto nemamo Juve Club DOC u BiH?
Sent from my F3111 using Tapatalk
Re: RE: Re: Juventus FC
Treba 80 clanova, je li tako? Svih 50 KM ide Juventusu i svaki clan uplacuje na jedinstveni racun pojedinacno, ili?bezrabotni je napisao/la:Bio je, al nije bilo dovoljno raje koja bi placala clanarinu (negdje oko 50-ak KM) godišnje. Prosle godine nekad u ova doba smo ugasili udruzenje.Gefufna je napisao/la:Zasto nemamo Juve Club DOC u BiH?
Koliko je Club imao clanova i zna li se koliko jos uvijek ima zaintetesovanih?
Gdje ste radili okupljanja, koliko ste tekmi radili godisnje?
Mozemo dalje na pp (ako imas vremena, naravno).

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.