Opasno izvrćeš riječi, mene prvog boli **** za BHS, za mene postoji BiH sa svojim građanima, al **** od do onomko zviždi na njenu himnu kakva god da je.Pantarei79 je napisao/la:Ljudi moji, čitam ove komentare od sinoć, pa ne mogu vjerovati koji ste licemjeri svi po redu. Vi svi kojima je vrhunac navijanja na Pecari "yebem te Lištico" iz čista mira, vi si dajete za pravo nama držati moralne lekcije? Ne možete doći u Široki i psovati i vrijeđati taj grad koji je u istoj toj BiH, a u isto vrijeme govoriti da volite tu državu više od mene. Bolan, ne voli je ni jedan od vas više od mene! Nije država kriva što u njoj žive licemjeri i sitne duše kao ovi pojedinci ovdje koji bi zatrli sjeme cijelom jednom narodu koji im smeta samo zato što smo hrvati i svoji na svome.
Ako hoćemo da nam ova jadna država ide naprijed, moramo poći svako od sebe. Jedini koji siju mržnju ste vi sa ovim pustim gnjusnim komentarima punim mržnje prema svemu što je hrvatsko i hercegovačko.
Tobože ako se proziva zviždanje i fašizam to je napad na Hrvatski narod, ako je to fakt, onda BH Hrvati imaju puno većih problema od majorizacije.