FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sarajevo je sinoc 3 puta bolje odigralo nego mi protiv Krupe. Ukratko ako budemo igrali kao protiv Krupe ne gine nam poraz,a ako to bude kao protiv Zrinjskog mozemo najmanje bod uzeti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zdravlje je najvaznije , aBd sto prije kcerkica da ozdravi i da se sve brzo zavrsialeksandar_veliki je napisao/la:Vidjet cemo za moderatora, rekao sam to vec, a do tada cu ja biti aktivniji. Nije me bilo zbog porodicnih problema, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1 pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, a evo i ovdje pisem i molim da se na pp javi neko ko se susretao sa istim problemom u svojoj okolini. Svaki savjet, iskustvo, su zlata vrijedni. Izvinite na offu, no tu sam sad cesce i vidjet cemo i za moderatora.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
zao mi je sto to cujem.aleksandar_veliki je napisao/la:Vidjet cemo za moderatora, rekao sam to vec, a do tada cu ja biti aktivniji. Nije me bilo zbog porodicnih problema, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1 pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, a evo i ovdje pisem i molim da se na pp javi neko ko se susretao sa istim problemom u svojoj okolini. Svaki savjet, iskustvo, su zlata vrijedni. Izvinite na offu, no tu sam sad cesce i vidjet cemo i za moderatora.
princezi kao i vama zelim sve najbolje. ne znam kako mogu pomoci, ali ako mislis da postoji neki nacin stojim ti na raspolaganju.
ne dajte se.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Odosmo u off topic, ali nikakve sikirancije nemoj da imaš... Ja živim sa istim već 20+ godina (dobio kada sam imao 9 mjeseci), apsolutno normalan život, sportski aktivan, živim/studiram sam u inostranstvu, tako da nema frke, samo psihički prihvatiti je najbitnije. Kad nadjem vremena, pišem ti svakako, a naravno ako tebe bilo šta zanima, samo PP opali...aleksandar_veliki je napisao/la:Vidjet cemo za moderatora, rekao sam to vec, a do tada cu ja biti aktivniji. Nije me bilo zbog porodicnih problema, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1 pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, a evo i ovdje pisem i molim da se na pp javi neko ko se susretao sa istim problemom u svojoj okolini. Svaki savjet, iskustvo, su zlata vrijedni. Izvinite na offu, no tu sam sad cesce i vidjet cemo i za moderatora.
ZELJEZNICAR 1921!
- Neandertalac
- Kontakt:
Trebali bi nas ispostovati, red je. Kada dođe Admin fatajte ga živogMocMahale444 je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Brko je gospodin, zivio nam Brko jos 100 godina!
Nemoj da ovo procita Ras.
@Nea gdje ba zapelo sto nas ovo ignorisu?
Zapreti bre da se povlacimo ili da nam daju naseg plavog moda.
Anketu i biramo da bi bili fer.
Edit. Evo Aco objasnio. Daj nam Aco onog glavnog i odgovornog da sa njim bacimo mlin. Možemo i sačekat nije frka.
Ps. Jesam vam rekao da Peljto sudi derbi
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 18 maj 2017, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Aco,drzi se prijatelju. Sve ce to biti ok aBd.
Evo Peljto sudi derbi.
Evo Peljto sudi derbi.
Ja te shvatam jer djeca su i njihovo zdravlje najbitinija i zelim da ti dragi Bog olaksa i da ti kcerkica sto prije ozdravi.aleksandar_veliki je napisao/la:Vidjet cemo za moderatora, rekao sam to vec, a do tada cu ja biti aktivniji. Nije me bilo zbog porodicnih problema, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1 pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, a evo i ovdje pisem i molim da se na pp javi neko ko se susretao sa istim problemom u svojoj okolini. Svaki savjet, iskustvo, su zlata vrijedni. Izvinite na offu, no tu sam sad cesce i vidjet cemo i za moderatora.
Aco, brzo ozdravljenje kćerkici !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Kako bih volio u evropi sljedece godine probati 5-3-2 pa sta bude
Miro ako ostane desno preuzme a stana lijevo
Miro ako ostane desno preuzme a stana lijevo
Kad ce se moci uzeti nase ulaznice za derbi ?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mozda za nas i nije moglo bolje, kada gledamo sinoc. Tracali su maksimalno, trudili se, na kraju izgubili na najgori moguci nacin, sto ce svakako puno znaciti na tom psiholoskom aspektu. Duljevic je vidno povrijedjen, i mislim da se sinoc samo mogao jos dodatno syebati.
Jos jednom se pokazalo da Sarajevo kuci, i Sarajevo vani su dvije razlicite ekipe. Kao da im padne neki teret s ledja kad odu sa oog Koseva. Ovo ce sigurno i negativno uticati na njihovu posjetu. Uglavnom, sve nam se nudi, samo da uzmemo.
Jos jednom se pokazalo da Sarajevo kuci, i Sarajevo vani su dvije razlicite ekipe. Kao da im padne neki teret s ledja kad odu sa oog Koseva. Ovo ce sigurno i negativno uticati na njihovu posjetu. Uglavnom, sve nam se nudi, samo da uzmemo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Je li samo ja imam ovu reklamu preko pola ekrana ili smo svi u istim vnimago?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Samo ti
Nema veze, uštelio sam se već. Idemo dalje.
Lavor, pobjeda ili remi za titulu. 1725 ratnika na jugu.
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Hajde slavko uzmi taj bod u subotu i udji u legende zeljeznicara 
- grbavicka1921
- Kontakt:
Brzo ozdravljanje kćerkici a roditeljima da izdrže, sve će to biti iza njih aBd.aleksandar_veliki je napisao/la:Vidjet cemo za moderatora, rekao sam to vec, a do tada cu ja biti aktivniji. Nije me bilo zbog porodicnih problema, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1 pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, a evo i ovdje pisem i molim da se na pp javi neko ko se susretao sa istim problemom u svojoj okolini. Svaki savjet, iskustvo, su zlata vrijedni. Izvinite na offu, no tu sam sad cesce i vidjet cemo i za moderatora.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Neandertalac
- Kontakt:
Slavkec standardno.
Bili u ****, on nas izvukao kao da je sam igrao, trenirao, zabijao golove a igrači treba da pokažu karakter u odlučujućim utakmicama.
Ono fakat, razdvaja glavu od tijela u svojim izjavama, skoro nikakve odgovornosti osim ako sam sebe ne hvali. Pa po nekoj logici i igrači su zaslužili da ih se spomene u dobru kada im se već konstantno nabija pritisak kako su ili krivi ili će biti krivi..
Nimalo fer i korektno od strane trenera prema igračima.
A priča kako nas je baš on izvukao iz nekog ponora itekako ima rupa. Prvo, navijači sa vrhunskom podrškom, pa uprava sa vrhunskim uslovima, pa tek onda trener i igrači zajedno sa da se ne lažemo prosječnim taktikama i igrama. Lendrić sa svojim golovima iz ničega, Miro kao lokomotiva, Veca sa odbranama, Zeba sa par ključnih golova i ostali svojim doprinosima.
Nisi Slavko sa Velikim Obarskom prvi favorit za titulu već sa najvećim i najtrifejnijim klubom. Imali smo mi plavih proljeća jako puno i ranije.
Moje mišljenje, ako ćete replicirati gledajte da bude u normalnom fonu. Da unaprijed apeliram.
Bili u ****, on nas izvukao kao da je sam igrao, trenirao, zabijao golove a igrači treba da pokažu karakter u odlučujućim utakmicama.
Ono fakat, razdvaja glavu od tijela u svojim izjavama, skoro nikakve odgovornosti osim ako sam sebe ne hvali. Pa po nekoj logici i igrači su zaslužili da ih se spomene u dobru kada im se već konstantno nabija pritisak kako su ili krivi ili će biti krivi..
Nimalo fer i korektno od strane trenera prema igračima.
A priča kako nas je baš on izvukao iz nekog ponora itekako ima rupa. Prvo, navijači sa vrhunskom podrškom, pa uprava sa vrhunskim uslovima, pa tek onda trener i igrači zajedno sa da se ne lažemo prosječnim taktikama i igrama. Lendrić sa svojim golovima iz ničega, Miro kao lokomotiva, Veca sa odbranama, Zeba sa par ključnih golova i ostali svojim doprinosima.
Nisi Slavko sa Velikim Obarskom prvi favorit za titulu već sa najvećim i najtrifejnijim klubom. Imali smo mi plavih proljeća jako puno i ranije.
Moje mišljenje, ako ćete replicirati gledajte da bude u normalnom fonu. Da unaprijed apeliram.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 18 maj 2017, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!

moja neka zelja za evropske utakmice
Re: RE: Re: FK Željezničar
Joj ne loži me sa 3-5-2, slab sam na nju skroz, još ova imenairfo je napisao/la:
moja neka zelja za evropske utakmice
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, ANamelessGhoul, ExBlueone, Hilmo123, Hrasno15, kogmagie46, Lokomotifa, Majestic-12 [Bot], NerminFatic, PeppermintSA i 110 gostiju.