FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 18 maj 2017, 13:24

Qwerty90 je napisao/la:
irfo je napisao/la:slika

moja neka zelja za evropske utakmice
Joj ne loži me sa 3-5-2, slab sam na nju skroz, još ova imena :D :D :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
3-5-2 trenutno osvaja evropu, najvise se ovom taktikom moze izvuc iz ekipe, posebno ekipe koja igra defanzivniji fudbal kao mi pod slavkom, mislim da bi za evropu bila pun pogodak :pray:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Qwerty90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 18 maj 2017, 13:31

Samo da još imamo full bekove sa plućima, nešto nisam siguran da takvih ima u našoj ligi ... Za mnoge naše igrače je ova formacija drugi svijet, nešto sasvim novo, nažalost ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 18 maj 2017, 13:39

Ovaj je previse ogranicen da bi tako radikalan potez napravio. Ne zna on dalje od ovih 4231. Do titule mozemo samo ako igraci pokazu inat i veliku borbu na terenu a ni slucajno nekim njegovim taktickim idejama. Isto to se odnosi i za nastupe u evropi
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 18 maj 2017, 13:41

Neandertalac je napisao/la:Slavkec standardno.

Bili u ****, on nas izvukao kao da je sam igrao, trenirao, zabijao golove a igrači treba da pokažu karakter u odlučujućim utakmicama.

Ono fakat, razdvaja glavu od tijela u svojim izjavama, skoro nikakve odgovornosti osim ako sam sebe ne hvali. Pa po nekoj logici i igrači su zaslužili da ih se spomene u dobru kada im se već konstantno nabija pritisak kako su ili krivi ili će biti krivi..

Nimalo fer i korektno od strane trenera prema igračima.

A priča kako nas je baš on izvukao iz nekog ponora itekako ima rupa. Prvo, navijači sa vrhunskom podrškom, pa uprava sa vrhunskim uslovima, pa tek onda trener i igrači zajedno sa da se ne lažemo prosječnim taktikama i igrama. Lendrić sa svojim golovima iz ničega, Miro kao lokomotiva, Veca sa odbranama, Zeba sa par ključnih golova i ostali svojim doprinosima.
Nisi Slavko sa Velikim Obarskom prvi favorit za titulu već sa najvećim i najtrifejnijim klubom. Imali smo mi plavih proljeća jako puno i ranije.

Moje mišljenje, ako ćete replicirati gledajte da bude u normalnom fonu. Da unaprijed apeliram.

hahahahah tvoje misljenje je li hahahahah. Vidim pregledao se Amarov intervju na izvoru. Onaj Amarov intervju ima mnogo istine ali i mnogo lične sujete. Isti su ovi igrači bili kod Kostica pa znamo gdje smo bili, tako da Slavko ovo sto priča ima puno pravo, igra za oko je dno dna ali je bodovno učinkovita i dovela nas na vrh ljestvice sviđalo se to nekome ili ne ;)
1921

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 18 maj 2017, 13:45

irfo je napisao/la:slika

moja neka zelja za evropske utakmice
Ovdje gdje su upitnici ja vidim Dadu Sadikovića. Naprijed dvojica igrača koji imaju iskustva igranja evropskih utakmica. Jos bih ostavio Kerlu koji nam je falio protiv Krupe, a Blagojević bi mi igrao ispred Markovića jer i on se pokazao dobar u Evropi prije dvije godine.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 maj 2017, 13:49

maldini3 je napisao/la:Ovaj je previse ogranicen da bi tako radikalan potez napravio. Ne zna on dalje od ovih 4231. Do titule mozemo samo ako igraci pokazu inat i veliku borbu na terenu a ni slucajno nekim njegovim taktickim idejama. Isto to se odnosi i za nastupe u evropi
Zasto bi pravi radikalan potez kad pod njegovim vodstvom imamo odlicne rezultate?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2017, 13:54

Juniori su nadomak titule, vrlo vjerovatno ćemo ih ponovo gledati u ligi prvaka.

Naš savez je trenutno treći ispod crte, tako da ne bi trebalo biti problema oko učešća.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 18 maj 2017, 14:00

SlevinKelevra je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:Ovaj je previse ogranicen da bi tako radikalan potez napravio. Ne zna on dalje od ovih 4231. Do titule mozemo samo ako igraci pokazu inat i veliku borbu na terenu a ni slucajno nekim njegovim taktickim idejama. Isto to se odnosi i za nastupe u evropi
Zasto bi pravi radikalan potez kad pod njegovim vodstvom imamo odlicne rezultate?
Moje misljenje je da su igraci zasluzni za ovaj rezultat a ne on. Bilo koji trener da nas je preuzeo poslije Kostica ja vjerujem da bi napravio ovakav rezultat. Ti mislis da je on zasluzan i ja to postujem
Forza Milan
Pivopije

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2017, 14:03

Veoma je pogrešno odvajati trenere i igrače kada su u pitanju zasluge za uspjeh. Trener, igrač, sreća, nesreća... sve su to neraskidivi dijelovi slagalice koja dovodi do dobrih odnosno loših rezultata.
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 maj 2017, 14:18

maldini3 je napisao/la:Moje misljenje je da su igraci zasluzni za ovaj rezultat a ne on. Bilo koji trener da nas je preuzeo poslije Kostica ja vjerujem da bi napravio ovakav rezultat. Ti mislis da je on zasluzan i ja to postujem
To su gluposti, i ti to znas.

Prvo, nije trener samo formacija i sastav. 95% vremena koje on provede sa igracim desava se iza 'zatvorenih vrata': treninzi, svlacionica, privatni razgovori, zajednicki ruckovi itd. Tu se stvara razlika izmedju uspjeha i neuspjeha. Nije Milos Kostic retardiran pa ih nije znao posloziti u 4-2-3-1 i osvojiti prvenstvo. Ne, on je izgubio svlacionicu, izgubio povjerenje. Igraci namjerno dobijaji crvene kako ne bi igrali. Mislis da se Slavku to moze desiti?
Fudbal je jednostavan sport sto se tice formacije i sastava. Najveca kvaka je u disciplini i medjuljudskim odnosima.

Drugo, gledao sam Zrinjski na Grbavici i sada protiv Sarajeva. Do sada to nisam mislio ali sada smatram da su oni puno bolja ekipa od nas, gledajuci kvalitet igraca. Da imaju Lendrica sad bi imalo 15 bodova prednosti. Mi i Sarajevo u pet deka. Dakle, kada se prica o nekoj igrackoj kvaliteti, to bi rekao mi Real, ostali Racing Santander. Nema nista od toga.

Trece. Amar je puno pricao, a malo toga rekao. Ne razumijem kakve veze ima to sto smo za cilj zacrtali Evropu sa cinjenicom da smo na svakoj utakmici, osim mozda derbija na Kosevu, isli na pobjedu pa sta bog da? Da li bi ikom smetalo drugo mjesto nakon -11, a da je Zrinjski nastavio da gazi kao sto je gazio? Meni nebi, jer je to izgledalo realno tada.

Po stoti put, sacekajmo kraj sezone. Ako Petrovic uzme titulu nakon svega, ja sam zato da mu skandiramo ime svaku tekmu na tribinama. Od sada, pa do zauvijek. Eto, kako bi mi bila draga bas ova titula, u ovoj historijskoj godini.

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 18 maj 2017, 14:18

Spojite samo goal :)

http://www.g oal.com/ba/news/6837/main/2017/05/18/35616562/%C5%BEeljo-ili-zrinjski-odmah-na-celtic-salzburg-ludogorec?ICID=HP_BN_1
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 18 maj 2017, 14:26

Daj da prvo osvojimo titulu. Ne idemo na Koševo onako, turistički, pred nama je 90+ min koje će sigurno biti jako teške a vjerujem i neizvjesne. Oni će još danas biti u žalosti, agresiji prema igračima zbog izgubljenog trofeja ali već sutra očekujem opštu mobilizaciju i od ekipe će zahtijevati da nama pomrse račune što bi po nekoj njihovoj logici bio itekako uspješan završetak sezone. Niti jednog trenutka se ne smijemo opustiti, da nas ponese a kako već vidim skoro svi smo već upisali titulu. Ima još 180 min do kraja, odraditi ih kako treba pa onda slavimo.

Vjerujem da u klubu i stručnom štabu ovako razmišljaju i ovo finale kupa nam je došlo kao naručeno da se možemo u miru pripremiti za derbi.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2017, 14:29

scootzzZzTM87 je napisao/la:Spojite samo goal :)

http://www.g oal.com/ba/news/6837/main/2017/05/18/35616562/%C5%BEeljo-ili-zrinjski-odmah-na-celtic-salzburg-ludogorec?ICID=HP_BN_1
Ovi su nalupali toliko gluposti da je smiješno.
U Europskoj ligi, pak, Osijek i Široki Brijeg bit će nositelji u 1. pretkolu, kao i dvojac između Zrinjskog, Željezničara i Sarajeva koji izbori EL. Moguće je da će svi biti nositelji i u drugom pretkolu, gdje će sigurno među povlaštenima u ždrijebu biti Hajduk.
:facepalm:
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 maj 2017, 14:31

Virtu4l je napisao/la: :facepalm:
Imas li listu nositelja u 2. pretkolu? One ekipe koje mozemo izvuci.... Cisto da se userem u gace malo. :mrgreen:

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 18 maj 2017, 14:35

SlevinKelevra je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: :facepalm:
Imas li listu nositelja u 2. pretkolu? One ekipe koje mozemo izvuci.... Cisto da se userem u gace malo. :mrgreen:
Dole ispod mozes promijeniti CL ili EL

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... -peVXk6VaI

Link od najbolje teme na ovom pdf

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=12340

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 maj 2017, 14:38

BijelaCokolada je napisao/la: Dole ispod mozes promijeniti CL ili EL

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... -peVXk6VaI

Link od najbolje teme na ovom pdf

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=3&t=12340
Tnx :thumbup:
A, rekao sam sebi da necu ulaziti dok ne vidim na cemu smo. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2017, 14:44

SlevinKelevra je napisao/la:Imas li listu nositelja u 2. pretkolu? One ekipe koje mozemo izvuci.... Cisto da se userem u gace malo. :mrgreen:
Dobio si listu, s tim da su se jučer desile određene promjene kad je CL u pitanju. Legia Warszawa je sad iznad crte, Žalgiris je otišao ispod. To je bitno za našeg prvaka jer će prvak Poljske vrlo vjerovatno biti sa nama u onoj regionalnoj podjeli.

Jedina promjena koja se još može desiti jeste da Videoton ide iznad crte ako osvoji titulu ispred Honveda.

Što se tiče EL, tu se još svašta može desiti, ali tu smo sigurno nosioci u prvom pretkolu.
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 maj 2017, 14:49

Virtu4l je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Imas li listu nositelja u 2. pretkolu? One ekipe koje mozemo izvuci.... Cisto da se userem u gace malo. :mrgreen:
Dobio si listu, s tim da su se jučer desile određene promjene kad je CL u pitanju. Legia Warszawa je sad iznad crte, Žalgiris je otišao ispod. To je bitno za našeg prvaka jer će prvak Poljske vrlo vjerovatno biti sa nama u onoj regionalnoj podjeli.

Jedina promjena koja se još može desiti jeste da Videoton ide iznad crte ako osvoji titulu ispred Honveda.

Što se tiče EL, tu se još svašta može desiti, ali tu smo sigurno nosioci u prvom pretkolu.
Jos nesto.... Te regionalne podjele. To nema veze sa regijom, vec UEFA namjerno izbjegava problematicne tekme? I ko bi nas zapao ako ima neka ustaljena praksa zadnjih godina?

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 18 maj 2017, 14:52

Vidis u tome je razlika kako vidimo situaciju. Ja bi se Slavki zahvalio bez obzira bila titula ili ne. Ja sam mozda lud mozda bezobraza al necu da se Zeljo brani na Grbavici cim zabije prvi gol. A sve dok je Slavko trener drugo se ocekivati ne moze. Meni ne moze objasniti da su Krupa mladost radnik i slicni timovi opasni protivnici Zelji na Grbavici. Posebno ne sada kad su ljudi iz uprave obezbjedili uslove ekipi kojih se ne bi postidili ni mnogi klubovi iz evrope. Kada su igraci placeni za nase uslove i vise nego dobro. Nisam ja budala da ne znam da ima trenerovih zasluga u ovim rezultatima al mislim da su puno puno manje nego sto Slavko to predstavlja.
Forza Milan
Pivopije

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2017, 14:57

SlevinKelevra je napisao/la:Jos nesto.... Te regionalne podjele. To nema veze sa regijom, vec UEFA namjerno izbjegava problematicne tekme? I ko bi nas zapao ako ima neka ustaljena praksa zadnjih godina?
U posljednje tri godine po dva puta su nas (sve ekipe) stavljali u šešir sa prvacima Izraela, Slovenije, Kipra, Kazahstana i Poljske. Trenutno su to ovi klubovi, Hapoel Beer Sheva, Maribor, APOEL, Astana i Legia Warszawa, pored njih možemo još dobiti prvake Bugarske, Gruzije, Moldavije i Bjelorusije, iliti Ludogorets, Milsami/Sheriff ili BATE Borisov.

Realno bi bili veliki austsajderi ako dobijemo nekog od ovih protivnika, a jedino nas može izvaditi to da Sheriff osvoji titulu u Moldaviji jer bi ga vrlo vjerovatno stavili u naš šešir.

Ne vjerujem da će se tu bilo šta promijeniti i da su našem prvaku potencijalni protivnici bar četiri od ovih klubova koje sam nabrojao.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara i 20 gostiju.