Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

zenica159
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la zenica159 » 18 maj 2017, 15:45

club21 je napisao/la:Kako ne kontakte. Mi moramo vratiti istom mjerom a sta je to skontajte.
Tek tada će se dignuti frka da se zabrani , kazni dokle god jedna strana ove manjine to rade sve će biti regularno i bez incidenata što bi delegat rekao. Tada će se na državnom nivou dobije zakon o zabrani i kažnjavati. Do nas je vjerujte.
Opametiti se.
Sta mi treba da radimo, da isticemo zastave NASE drzave u kojoj zivimo i igramo, zastavu za koju su se NASI ocevi borili. Mi kao Bosanci jednostavno ne mozemo uzvratiti istom mjerom na ovo jedino da masemo nacistickim zastavama i pjevamo Hitlerovo ime. Ovo sto rade klubovi sa hrvatskim predznakom ove sezone je preslo sve granice. Samo zamislite u ruskoj ligi neka grupa bolesnika pocne mahati nacistickim zastavama, zastavom pod kojom je ubijen veliki broj Rusa. Pa taj klub bi bio izbrisan sa lica zemlje zajendo sa tim bolesnicima.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 maj 2017, 15:48

Šta će ba Begić uraditi, on i Pilav da kazne nekog oštrije :lolno:
Ovo je samo smirivanje strasti, dok se sve ne zataška kaznom od nekoliko bijednih hiljada.

Naši klubovi moraju konačno svi zajedno izaći u javnost protiv ovoga!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 18 maj 2017, 15:51

wobly92 je napisao/la:Šta će ba Begić uraditi, on i Pilav da kazne nekog oštrije :lolno:
Ovo je samo smirivanje strasti, dok se sve ne zataška kaznom od nekoliko bijednih hiljada.

Naši klubovi moraju konačno svi zajedno izaći u javnost protiv ovoga!
Sad nek nasi najveci klubovi pokazu muda, po cijenu diskvalifikacije iz svega sto postoji! Ni na jednom stadionu u BiH nema fasizma kao sto je to na Pecari i pod Bijelim Brijegom, znaci nije mrznja prema drugom klubu nego fasizam koji je ustavom zabranjen u svim drzavama na planeti.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 18 maj 2017, 15:53

Ma neće ti niko maknuti dok i mi ne budemo takvi. Ja se u život kladim da je ovo bilo na Koševu prvu utakmicu da bi se dobio zakon neki ili nešto. Nadam se da horde neće ovo zaboraviti pa vratiti istom mjerom pa da onda vidimo savez.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 15:54

Nikako ne odgovarati na fašizam fašizmom. NIKAKO!
Samo Saraj'vo.

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 18 maj 2017, 15:55

club21 je napisao/la:Ma neće ti niko maknuti dok i mi ne budemo takvi. Ja se u život kladim da je ovo bilo na Koševu prvu utakmicu da bi se dobio zakon neki ili nešto. Nadam se da horde neće ovo zaboraviti pa vratiti istom mjerom pa da onda vidimo savez.
Ovo da se deislo u Sarajevu Kolinda bi vec sazvala hitnu sjednicu tema ugrozenost hrvata u BiH od strane muslimanskih ekstremista.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 15:55

Gramofon :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 18 maj 2017, 15:57

zenica159 je napisao/la:
club21 je napisao/la:Ma neće ti niko maknuti dok i mi ne budemo takvi. Ja se u život kladim da je ovo bilo na Koševu prvu utakmicu da bi se dobio zakon neki ili nešto. Nadam se da horde neće ovo zaboraviti pa vratiti istom mjerom pa da onda vidimo savez.
Ovo da se deislo u Sarajevu Kolinda bi vec sazvala hitnu sjednicu tema ugrozenost hrvata u BiH od strane muslimanskih ekstremista.
E pa onda bi se sve stavilo na što da vidimo ko sta gdje pa nek' donose zakone o zabrani fašizma. Ako nije fašizam gazi Baliju nije ni gazi ustasu samo jednako vraćati pa nek' papa zove i žali se.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 18 maj 2017, 16:21

Samo kazne lupat visoke lupis mu kaznu 200 000 pa nek zvizdi kolko hoce .pola zaradjenih para od evope bi izgubio .Nepostivanje drzave 200 000 maraka .Ubij baliju,ubi cetnika ,gazi ustase i isticanje ratnih zastava i politickih 100 000 .bacanje topovskih udara 50 000 po komadu ..paljenje baklji 10 000 po baklji ...Pa onda da vidimo a nek klub rijesava ko mu smije ucc u stadion .....Jbte kazna zapali 5 baklji 5000 kazna il sad himna nece dobit kazne nema sanse 10 000 ...il prijavit uefa nek kona kazni ako moze......
Onako dobru tekmu upropaste budale ,stvarno na terenu fer korektno i ovi debili umjesto da pozdrave himnu i da bude sve ok i da imaju navijace sirom BiH da svi navijamo za Siroki Brijeg il sutra za Borac Banjaluku oni sami sbe jbu i jos ce mozda neku ttekmu morat odigrat npr u Zenici i kako da ocekuju navijanje npr zenicana..Ja licno za svaki klub navijam nas u evropi nebitno mi koji je klub i odakle je ..Ovako sami sebe jebu da ih mrzi neko ....Ok shvatam voli Hrvatsku al postj himnu dje zivis isprati je aplauzom da o tome svi pisemo ..O ni kontaju da mi nper ne navijamo za Hrvatsku kad igra il zs Dinamo il Rijeku Hajduk ..Al zbog ovakvih budala raju samo tjera na kontru

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Rigoletto » 18 maj 2017, 16:58

PitarBordo je napisao/la:Nikako ne odgovarati na fašizam fašizmom. NIKAKO!
Na fasizam odgovoriti gramofonom!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

tuzlak1987
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 maj 2017, 17:02

Rigoletto je napisao/la:
1. Sa tavana skinuti nacisticke ploce.
2. Obrisati ih
3. Pokusati spojiti gramofon na pojacalo
4. Postaviti plocu
5. Odvrnuti da drma.

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Rigoletto » 18 maj 2017, 17:06

tuzlak1987 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
1. Sa tavana skinuti nacisticke ploce.
2. Obrisati ih
3. Pokusati spojiti gramofon na pojacalo
4. Postaviti plocu
5. Odvrnuti da drma.
Ja bi rado ali mi misevi izgrizli sve pi.zda im materina, ostale mi samo ploce od mehe puzica kvake, sve ove nacisticke otisle u pm

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 maj 2017, 17:09

Od našeg saveza ne očekujem nikakvu ozbiljniju rekaciju jer u njemu sjede ljudi koji isto misle kao ovi fašisti sa utakmice. Ovo se ejdino rješava stalnim pisanjem UEFA-i i FIFA-i. Samo na taj način će se izdresirati ne samo ovi iz Širokog već i iz Borca koji opet dolazi.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 18 maj 2017, 17:10

Ovo je bio moj zadnji upis na neprijatne scene sa pecare sinoc, odsada ovdje samo govorim o celiku kao sigurnom putniku u federalnu i formi harisa duljevica.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 18 maj 2017, 17:11

arelinho je napisao/la:
Medikament je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.
kako gramofon sunce ti poljubim
ma daj HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH čuj gramofon :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol:
:rol: :urnebes: :rol: :urnebes:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 maj 2017, 17:15

Sabinho je napisao/la:Desi se brate :lol: :lol: Ali ovaj mucki provokator @slevin ne propusta priliku :urnebes: :urnebes:
Yebiga, brate, u formi sam, ne krijem... :urnebes: Samo da ne bude offline u subotu. :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2017, 19:40

Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 18 maj 2017, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 18 maj 2017, 19:46

Medikament je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.
kako gramofon sunce ti poljubim
Gramofonu nije mjesto na tribini !
Životni saputnik! 1921

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 18 maj 2017, 19:47

hahahahahhaahahahhaahahahahaahaahahhaha :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 maj 2017, 20:25

SlevinKelevra je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Desi se brate :lol: :lol: Ali ovaj mucki provokator @slevin ne propusta priliku :urnebes: :urnebes:
Yebiga, brate, u formi sam, ne krijem... :urnebes: Samo da ne bude offline u subotu. :mrgreen:
Ma hajde bolan, sto bi bio off? Ziv covjek sve predevera, evo nas. ;) Samo da sve prodje u najboljem redu, pa sta bude nek bude, vidis da vise ni trudnice nisu sigurne sto se nas tice. :( :puke: :puke:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.