Strasan zrijeb u svakom slucaju. Cisto sumnajm da bi imali sanse protiv bilo kojeg od ovih protivnika. Posebno kad se zna da ostajemo bez Mire i vjerovatno Vece za te utakmice. Al da je nama doci do tog zrijeba pa cemo se onda sikirati oko protivnikaVirtu4l je napisao/la:U posljednje tri godine po dva puta su nas (sve ekipe) stavljali u šešir sa prvacima Izraela, Slovenije, Kipra, Kazahstana i Poljske. Trenutno su to ovi klubovi, Hapoel Beer Sheva, Maribor, APOEL, Astana i Legia Warszawa, pored njih možemo još dobiti prvake Bugarske, Gruzije, Moldavije i Bjelorusije, iliti Ludogorets, Milsami/Sheriff ili BATE Borisov.SlevinKelevra je napisao/la:Jos nesto.... Te regionalne podjele. To nema veze sa regijom, vec UEFA namjerno izbjegava problematicne tekme? I ko bi nas zapao ako ima neka ustaljena praksa zadnjih godina?
Realno bi bili veliki austsajderi ako dobijemo nekog od ovih protivnika, a jedino nas može izvaditi to da Sheriff osvoji titulu u Moldaviji jer bi ga vrlo vjerovatno stavili u naš šešir.
Ne vjerujem da će se tu bilo šta promijeniti i da su našem prvaku potencijalni protivnici bar četiri od ovih klubova koje sam nabrojao.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ma autsajderi kao i obično u svakom smislu, al' haj'mo mi ovu titulu uzeti pa ćemo vidjeti sta? kako? kuda?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ma imamo mi još mnogo posla do eventualne titule, pa ćemo tek onda konkretno o protivnicima, bilo to u CL ili u EL.
U ovom trenutku situacija nije ni malo ohrabrujuća, Jedina pozitivna stvar koja bi se mogla desiti jeste da Sheriff osvoji titulu ili da nas stave u grupu sa prvakom Slovačke (Žilina) i Islanda (Hafnafjordur, malo teže) pa da imamo nekog protivnika za kojeg bi mogli navijati da nas zapadne, a i to je samo mašta sa malom vjerovatnoćom da će se desiti.
Mada kako stoje stvari, naš prvak će od pet zlih birati najmanje zlo, recimo ponovo Maribor.
U ovom trenutku situacija nije ni malo ohrabrujuća, Jedina pozitivna stvar koja bi se mogla desiti jeste da Sheriff osvoji titulu ili da nas stave u grupu sa prvakom Slovačke (Žilina) i Islanda (Hafnafjordur, malo teže) pa da imamo nekog protivnika za kojeg bi mogli navijati da nas zapadne, a i to je samo mašta sa malom vjerovatnoćom da će se desiti.
Mada kako stoje stvari, naš prvak će od pet zlih birati najmanje zlo, recimo ponovo Maribor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Acika izdrzi brate , bice to sve dobro, samo se mojne sekirati, tebi i maloj princezi zelim brzo da ozdravi i sve najbolje , jel vakat da nam kakvu anketu ubacis mozda derbi da vidimo glasanje ? i @Virtu brata moda stavi ako budes u mogucnosti ... Brz opravak Maloj Princezi a i tebi !aleksandar_veliki je napisao/la:Vidjet cemo za moderatora, rekao sam to vec, a do tada cu ja biti aktivniji. Nije me bilo zbog porodicnih problema, odnosno kcerkica mi je dobila dijabetes tip 1 pa smo 25 dana bili u bolnici. Neku virtualnu raju sam odmah obavijestio, a evo i ovdje pisem i molim da se na pp javi neko ko se susretao sa istim problemom u svojoj okolini. Svaki savjet, iskustvo, su zlata vrijedni. Izvinite na offu, no tu sam sad cesce i vidjet cemo i za moderatora.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Aco nemas se sta izvinjavati za off I nije to off.
Zelim sve najbolje maloj i nadam se da ce sve biti oke aBd.
Zelim sve najbolje maloj i nadam se da ce sve biti oke aBd.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zeba za Klix.ba: Umor igrača Sarajeva dodatna je prednost, proradit će i inat radi naših navijača
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zeba- ... /170518066
- MocMahale444
Derbi je derbi i nije bitno taman da su igrali tekmu dan prije derbija, opet ce izginuti i dati 200% kao sto si napisao jucer.braco je napisao/la:Zeba za Klix.ba: Umor igrača Sarajeva dodatna je prednost, proradit će i inat radi naših navijača
Isto tako vazi i za nas jer je to derbi bio bitan za titulu ili ne oba tima daju zadnji atom snage.
Nadam se da će u subotu izaći vijest o gradnji Koševa. Tek tad bih bio 100% siguran u pozitivan rezultat.MocMahale444 je napisao/la:Derbi je derbi i nije bitno taman da su igrali tekmu dan prije derbija, opet ce izginuti i dati 200% kao sto si napisao jucer.braco je napisao/la:Zeba za Klix.ba: Umor igrača Sarajeva dodatna je prednost, proradit će i inat radi naših navijača
Isto tako vazi i za nas jer je to derbi bio bitan za titulu ili ne oba tima daju zadnji atom snage.
- MocMahale444
Koliko bi meni psihicki pomoglo da uzmemo titulu
Stvarno koju posluku porati osim daj sve od sebe na terenu pa sta dragi Bog da.
Stvarno koju posluku porati osim daj sve od sebe na terenu pa sta dragi Bog da.
Racunica je jasna i svi uslovi za ostvarivanje iste su tu, ostalo je na igracima i Slavki.
- Zeljeznicar -
Vjerovatno ce Crnkic i Rustemovic propustit utakmicu sa nama, jer su im sinoc prjetili navijaci , Crnkiću dolaze prijetnje smrću a Rustemoviću žena trudna i oni nju prepadaju i prijete, stvarno nema smisla, gdje im je tu um i razum i na kraju krajeva sport....Zeba i Sinisa su opravljeni od opravde i za ocekivat je da Slavko ubaci Kerlu umjesto Bocce radi skoka i visine koju Kerla ima , e sad pitanje za vas sve ako nedaj boze kojim slucajem izgubimo Titulu dal mislite ili smatrate da treba Slavko ostati na klupi da mu se da druga sansa i da mu se dovedu prava pojacanja ?Zenzo je napisao/la:Racunica je jasna i svi uslovi za ostvarivanje iste su tu, ostalo je na igracima i Slavki.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Slavko je ispunio ocekivanja... kad je dosao obecao je Evropu od koje smo realno bili miljama daleko... i ispunio je to prije 5-6 kola....
Istina bio bi mu veliki minus kad ne bi osvojio titulu u ovoj situaciji, ali za otkaza nikako...
Istina bio bi mu veliki minus kad ne bi osvojio titulu u ovoj situaciji, ali za otkaza nikako...
Hm dali mu dati dr sansu? Licno kad sve razmislim i bi. Ipak je napravljen veliki iskorak sa mrvicom koji je morao krpiti zaostatak skijasa.
A ako budeno prvaci,sta reci neg da je Kostic majstor,jer je na poxetku rekao da idemo na titulu. Samo nije rekao sa kim na celu
Salu na stranu, podrska za Slavka jer je neozbiljno mijenjati non stop trenera, a opet nemamo neki opcija sa novim trenerom nova postava formacija novi igraci i nova uklapanja,doduse ionako ce nam ekipa iduce sezone biti prepolovljena kao i svake god. To je bit problema,neuigranost i standardnost.
Kako god da nam je losa igra u pojedinim utakmicama, cinjenica je da smo na pragu titule pod njegovom palicom i naravno velikim trudom igraca i zalaganju na terenu. Naravno mogli smo i ranije potvrditi ali sta je tu je. Blizu smo i nemsijemo posustati.
Mislim da Slavko zna i na dobrom je putu da u narednoj sezoni ovjeri i desetu jubilarnu.
Sent from mTalk
A ako budeno prvaci,sta reci neg da je Kostic majstor,jer je na poxetku rekao da idemo na titulu. Samo nije rekao sa kim na celu
Salu na stranu, podrska za Slavka jer je neozbiljno mijenjati non stop trenera, a opet nemamo neki opcija sa novim trenerom nova postava formacija novi igraci i nova uklapanja,doduse ionako ce nam ekipa iduce sezone biti prepolovljena kao i svake god. To je bit problema,neuigranost i standardnost.
Kako god da nam je losa igra u pojedinim utakmicama, cinjenica je da smo na pragu titule pod njegovom palicom i naravno velikim trudom igraca i zalaganju na terenu. Naravno mogli smo i ranije potvrditi ali sta je tu je. Blizu smo i nemsijemo posustati.
Mislim da Slavko zna i na dobrom je putu da u narednoj sezoni ovjeri i desetu jubilarnu.
Sent from mTalk
Ako ne mozete pobijediti nas ovako uzdrmane , ne zasluzujete titulu nikako ..
Ne znam za vas ali ja nekako mirno docekujem ovu utakmicu jer se manje vise sve zna, cilj je ostati neporazen, pobjeda ako dođe super.
Eto jedino sto su kone u krizi sada, fizicki i psihicki uzdrmani, ovo oko nasih navijaca 5%. Na kraju krajeva komsijski mirno 1:1.
Eto jedino sto su kone u krizi sada, fizicki i psihicki uzdrmani, ovo oko nasih navijaca 5%. Na kraju krajeva komsijski mirno 1:1.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 18 maj 2017, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Kakva su ovo pravila karata kosta 10, moras dati 20 radi majice.
Ko preko leđa kluba zarđuje, par pojedianca iz grupe ?
Ko preko leđa kluba zarđuje, par pojedianca iz grupe ?
- Zeljeznicar -
Niko ne zaradjuje preko "ledja kluba" vec je jasno da zele biti svi u istom. Ne znam sta pise i kako izgledaju te majice,ali je dobra ideja. 1750 Manijaka u istom.[emoji41]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
1725 * 10 = 17.250 KM
To je jako dobra cifra i treba se znati gdje idu ove pare.
To je jako dobra cifra i treba se znati gdje idu ove pare.
- Zeljeznicar -
-
ludilomozga
- Kontakt:
Za ono sto se spremalo tokom lige6 i onoga sto ce se spremiti do kraja sezone ovih 10km ce biti malo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.