Osim najbolji igrač svijeta u ovom trenutku.shminka je napisao/la:Niko ne dobija Thiema na tri vezana turnira![]()
![]()
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: ATP Tour
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Re: RE: Re: ATP Tour
Ma umor je prisutan al nema bolova i spreman je za Rim zbog toga i nastupa.samosarajvo je napisao/la:Spomenu ovaj komentator kako je Nadal rekao poslje madrida da je umoran i da ga malkice koljeno bolji?
Ja to nigdjr nisam cuo ni procito(jesam za umor)...da je istina sigurno bi makar bandazu stavio...?
Bila je skoro izjava na nekom sajtu nije spominjao da ima bolove, vec ranije je osjecao bol i dok auto vozi. ( dok je imao probleme)
Rafa je spreman ne bih se on kockao pogotov prije RG. Ide i ovaj master Nadalu
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
nije lako odigrati pet jakih turnira zaredom. nadajmo se da se to neće odraziti na RG
Ma kakav znoji se ko nekad.. Dobra gudra opet radijestamaji je napisao/la:nije lako odigrati pet jakih turnira zaredom. nadajmo se da se to neće odraziti na RG
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
uvijek je korak ispred antidopingaDANTES je napisao/la:Ma kakav znoji se ko nekad.. Dobra gudra opet radijestamaji je napisao/la:nije lako odigrati pet jakih turnira zaredom. nadajmo se da se to neće odraziti na RG
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
tako je i andy odigrao šest krajem prošle godine, i sad nikako da se dozove 
Pa da su jaki... I nisu. Konkurencija cirkus živijestamaji je napisao/la:nije lako odigrati pet jakih turnira zaredom. nadajmo se da se to neće odraziti na RG
E jest ovaj Zverev levat
Nudi mu se Miloš čitav prvi set, i uspije mu nekako uzeti break Zverev i onda mu u idućem gemu pokloni break
Zato će ga sad kazniti Raonić, sumnjam da će ovako relativno loše igrati cijeli meč.
Nudi mu se Miloš čitav prvi set, i uspije mu nekako uzeti break Zverev i onda mu u idućem gemu pokloni break
Zato će ga sad kazniti Raonić, sumnjam da će ovako relativno loše igrati cijeli meč.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Dzon nastavlja svoju seriju.dzon vs rafa finale 
Operacija puerta.legenda reala je napisao/la:uvijek je korak ispred antidopingaDANTES je napisao/la:Ma kakav znoji se ko nekad.. Dobra gudra opet radijestamaji je napisao/la:nije lako odigrati pet jakih turnira zaredom. nadajmo se da se to neće odraziti na RG![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nešto kontam, ovaj Thiem baš nema sreće u zadnje vrijeme 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Finale prije finala 
Volio bih vidjeti Sašu u finalu, igra strasno decko, sutra bi trebao rijesiti Isnera jer za razliku od Cilica on ce moci vracati one Johnove kikove sa 4-5 metara iza
Volio bih vidjeti Sašu u finalu, igra strasno decko, sutra bi trebao rijesiti Isnera jer za razliku od Cilica on ce moci vracati one Johnove kikove sa 4-5 metara iza
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakav umor ba, razvali ga Thiem, ovakvi poeni se ne vracaju, makar se zvao i Nadal. Rutinski ce ovo biti danas.
27.10.2020
shminka je napisao/la:Niko ne dobija Thiema na tri vezana turnira![]()
![]()
Čas tenisa
Ide po prvi masters Domi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
prerano thiem, jedan turnir prerano 
- AshburtonG
- Kontakt:
Ubio sljaku u njemu
Nadal mozda i najlosiji mec ove godine(gledajuci drugi set), ako gledamo ove malo ozbiljnije protivnike.Nisam gledao prvi set, al kad sam vidio da je 35% lopti vracao u servis polje jasno mi je bilo o cemu se radi.
Mozda i bolje za Nadala sto je ispao, da ima vise vremena za odmor i regeneraciju do RGa.Mislim da mu je to cilj ove godine da osvoji, sve ostalo je za njega poklon, kao Unitedu svaka pozicija iznad 6. mjesta.
Nadal mozda i najlosiji mec ove godine(gledajuci drugi set), ako gledamo ove malo ozbiljnije protivnike.Nisam gledao prvi set, al kad sam vidio da je 35% lopti vracao u servis polje jasno mi je bilo o cemu se radi.
Mozda i bolje za Nadala sto je ispao, da ima vise vremena za odmor i regeneraciju do RGa.Mislim da mu je to cilj ove godine da osvoji, sve ostalo je za njega poklon, kao Unitedu svaka pozicija iznad 6. mjesta.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ne gledam ali pretpostavljam.
Rafa kad je umoran nema intenziteta, sporije, krace lopte pa se protivnik razmase + servis losiji.
Onda se cini da protivnik se razmahuje i gadja sve zivo.
Sve u svemu ocekivano i drago mi je iskreno.
Rafa kad je umoran nema intenziteta, sporije, krace lopte pa se protivnik razmase + servis losiji.
Onda se cini da protivnik se razmahuje i gadja sve zivo.
Sve u svemu ocekivano i drago mi je iskreno.
Čestitke Thiemu, danas je bio puno bolji i zaslužio je pobjedu više nego Rafa 
Nadam se da će barem osvojiti ovaj masters na kraju, jer objektivno po igrama na šljaci ove godine je zaslužio barem jedan
Što se Rafe tiče, ovaj poraz i nije tako loš, osjetilo se da mu fali svježine danas i mislim da će mu ovih 10-ak dana odmora pred RG dobro doći.
Nadam se da će barem osvojiti ovaj masters na kraju, jer objektivno po igrama na šljaci ove godine je zaslužio barem jedan
Što se Rafe tiče, ovaj poraz i nije tako loš, osjetilo se da mu fali svježine danas i mislim da će mu ovih 10-ak dana odmora pred RG dobro doći.
Dobro, ne moze se reci da mi je drago sto je izgubio, ali da je ovo najbolji momenat, najbolji protivnik i najbolji scenarij za izgubiti svakako jest.
Prvo, jer bi do kraja turnira imao vjerovatno Novaka i Zvereva pored ovog teskog meca, dakle zagarantovano crpljenje i gubljenje jos vise energije pred RG, a drugo bolje da je izgubio od Dominika koji je zasluzio pobjedu u ova 3 meca, nego da Novak sa umornim Rafom opet h2h popravlja, ili eventualno u finalu gdje bi se vec moralo i osvojiti, tako da ne mogu reci da sam zadovoljan porazom, ali definitivno nisam razocaran. Bravo Dominik.
Sad pauza znaci 10ak dana, i vise nego dovoljno za pripremu za RG, i onda idemo po tu decimu.
Prvo, jer bi do kraja turnira imao vjerovatno Novaka i Zvereva pored ovog teskog meca, dakle zagarantovano crpljenje i gubljenje jos vise energije pred RG, a drugo bolje da je izgubio od Dominika koji je zasluzio pobjedu u ova 3 meca, nego da Novak sa umornim Rafom opet h2h popravlja, ili eventualno u finalu gdje bi se vec moralo i osvojiti, tako da ne mogu reci da sam zadovoljan porazom, ali definitivno nisam razocaran. Bravo Dominik.
Sad pauza znaci 10ak dana, i vise nego dovoljno za pripremu za RG, i onda idemo po tu decimu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.