Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nije meni problem sto su izvizdali himnu, koliko neke druge stvari. Ko je ocekivao da ce ispostovati himnu, taj ili nije normalan ili ovu ligu od jucer prati. Pa na to smo navikli..Chinaglia je napisao/la:najbolji odgovor je da budete normalni i olicenje razuma i logike, ako to oni nisu, ne znaci da i vi ne trebate biti
nisu ni oni dole svi takvi, bar vjerujem da je tako, npr za vrijeme intoniranja himne, bilo je dosta ljudi u kadru, gdje se vidjelo da su ispostovali himnu, a normalno da se zvizduci, povici i slicno, mnogo cuju, pa da to radi 50 ljudi, culo bi se, a ne veliki broj ljudi, opet kazem, nije to bio citav stadion i ne treba generalizovat
da se ne lazemo, ima toga i kod Bosnjaka, no to je kod bosanskohercegovackih Srba i Hrvata izrazenije, vjerovatno iz razloga jer se prave vecim Srbima i Hrvatima od Srba i Hrvata iz Srbije, odnosno Hrvatske
cinjenica je da tako sebi nanose stetu, jer niko ne voli kada mu neko vrijedja domovinu, a k tome, vrijedjaju svoju domovinu, drugu nemaju, jer ovo je domovina koja ih je rodila, voljeli je oni i postovali ili ne
meni je drago sto sam rodjen i odrastao u gradu gdje stvari kao narodnost i religija nisu bitne, a i jednima i drugima bih porucio da malo procesljaju knjige historije ove drzave, da vide kako su se bosanskohercegovacki pravoslavci i katolici odnosili prema istoj, koliko su je voljeli i postovali..
Životni saputnik! 1921
I ****.Rigoletto je napisao/la:Treba samo pit
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
volimsiroki
- Kontakt:
Hahhaha...sine moj...malo se popilo, veselilo, ipak je euforija jer smo skinuli tkz. Divove. Sta se odmah hvatas. Nemoj nas sve u isti koš. Budi pristojan. Pozzz iz ŠB-awobly92 je napisao/la:Vidjeli smo mi čija mržnja ubija. I vidjeli smo još mržnje sinoć. Sve je nama jasno.volimsiroki je napisao/la: Ccccc...ne biras rijeci...nije dobro..ubit ce te ta mrznja u zivotu...nemam nista protiv nikog, al vidim da ste se svi protiv nas digli
Igraj Široki, ti si najbolji !!
Joj ove price kako je tesko igrat u zelji i sarajevu zbog pritiska, a igra se pred 4-5 hiljada ljudi uglavnom, stvarno mi je zao igraca kako podnose tolki pritisak
Jadnici
kako li je tek ovim profesionalcima ostalim koji pred 20-30 hiljada igraju, a da ne pricam dalje
Jadnici
kako li je tek ovim profesionalcima ostalim koji pred 20-30 hiljada igraju, a da ne pricam dalje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Rigoletto je napisao/la:Treba samo pit
eee kad bi vi dol vaki bili
Pajdo ne pijem a danas je dzuma, tako vise srece drugi put.Rigoletto je napisao/la:Treba samo pit
VoduRigoletto je napisao/la:Treba samo pit
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ma treba samo roljat.. brze ce zivot proc..
Veselije, podnošljivije.Sariel je napisao/la:ma treba samo roljat.. brze ce zivot proc..
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Naravno da je pritisak igrati u klubovima gdje se remi racuna kao kiks, a kada neka ekipa odigra fantasticnu utakmicu i izgubi na penale, navijaci igracima prijete smrcu.. Ako nista, prijete bar njihovim trudnicama.irfo je napisao/la:Joj ove price kako je tesko igrat u zelji i sarajevu zbog pritiska, a igra se pred 4-5 hiljada ljudi uglavnom, stvarno mi je zao igraca kako podnose tolki pritisak![]()
Jadnici![]()
Milion je razloga zasto je enorman pritisak igrati u sarajevskim klubovima. Bezbroj je situacija koje govore tome u prilog.
Da se oni moraju nauciti nositi sa pritiskom, definitivno moraju.. Ali ne moze ni to svako.
Životni saputnik! 1921
nema tu nikakvog pritiska, to moze samo vjetar u ledja biti, to je luzerski mentalitet kad ih je strah remija i poraza, da je stvarno tako real i barcelona ne bi nikad osvajali titule, zamisli njima pritiska, ovo kod nas je samo vadiona, prijeti se svugdje navijacima, ne samo kod nas, ako ne mozes igrat u sarajevskim klubovima i ne mozes podnijet pritisak, bujrum ima drugih klubovia u drzavi pa igrajEisenbahner1921 je napisao/la:Naravno da je pritisak igrati u klubovima gdje se remi racuna kao kiks, a kada neka ekipa odigra fantasticnu utakmicu i izgubi na penale, navijaci igracima prijete smrcu.. Ako nista, prijete bar njihovim trudnicama.irfo je napisao/la:Joj ove price kako je tesko igrat u zelji i sarajevu zbog pritiska, a igra se pred 4-5 hiljada ljudi uglavnom, stvarno mi je zao igraca kako podnose tolki pritisak![]()
Jadnici![]()
Milion je razloga zasto je enorman pritisak igrati u sarajevskim klubovima. Bezbroj je situacija koje govore tome u prilog.
Da se oni moraju nauciti nositi sa pritiskom, definitivno moraju.. Ali ne moze ni to svako.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Pobogu, ne mozemo porediti Ronalda, Ramosa ili Messija i Suareza sa Zakaricem, Blagojevicem, Rustemovicem ili Crnkicem.
Naravno da ima pritiska, sto je apsolutno razumljivo, narocito za Zeljeznicar. Nekada taj pritisak prevrsi sve mjere, kao sto imamo priliku vidjeti kod komsija sada.
Koji igrac, nakon prijetnji smrcu i prijetnji trudnici, smije uzeti loptu i sam krenuti ka golu. Stavise, svi ce gledati da dodaju prvom do sebe kako ne bi pogrijesili i samim tim skinuli teret sa sebe.
Da ne govorim kakav je pritisak kada se stvari na terenu ne odvijaju onako kako navijaci zele.
Naravno da ima pritiska, sto je apsolutno razumljivo, narocito za Zeljeznicar. Nekada taj pritisak prevrsi sve mjere, kao sto imamo priliku vidjeti kod komsija sada.
Koji igrac, nakon prijetnji smrcu i prijetnji trudnici, smije uzeti loptu i sam krenuti ka golu. Stavise, svi ce gledati da dodaju prvom do sebe kako ne bi pogrijesili i samim tim skinuli teret sa sebe.
Da ne govorim kakav je pritisak kada se stvari na terenu ne odvijaju onako kako navijaci zele.
Životni saputnik! 1921
Dobro ako ti mislis tako posteno, ja nemam takvo gledanje.
Moje misljenje je da ako igraci ne mogu da se nose sa pritiskom i vade se na to, oni ne bi trebali igrati za ova dva tima.
Previse igraca koji danas igraju za zelju i sarajevo jednostavno nemaju damu za to, to su igraci za neke slabije klubove u ligi i tamo da budu solidni igraci.
Kad igras u dva najveca kluba u drzavi nemozes biti bezmudas a previse je takvih i u jednom i u drugom klubu.
Moje misljenje je da ako igraci ne mogu da se nose sa pritiskom i vade se na to, oni ne bi trebali igrati za ova dva tima.
Previse igraca koji danas igraju za zelju i sarajevo jednostavno nemaju damu za to, to su igraci za neke slabije klubove u ligi i tamo da budu solidni igraci.
Kad igras u dva najveca kluba u drzavi nemozes biti bezmudas a previse je takvih i u jednom i u drugom klubu.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Stevanovic, Zeba, Lendric..
Oni se kod nas znaju, primjera radi, nositi sa pritiskom. Lendric ponajvise koji je, nakon brojnih prozivki tamo negdje sredinom sezone kada ga je stalo, odgovorio na najbolji nacin tako sto je do danasnjeg dana izresetao sve protivnicke mreze koje su mu se na putu nasle.
To je problem kod Zeljeznicara i Sarajeva. Sto moraju izmisljati ovakve tipove igraca, kvalitetne a koji su psihicki jaki da se izbore sa onim sto nosi taj grb. Naravno, trziste se momentalno suzi, i to dobrano.
Oni se kod nas znaju, primjera radi, nositi sa pritiskom. Lendric ponajvise koji je, nakon brojnih prozivki tamo negdje sredinom sezone kada ga je stalo, odgovorio na najbolji nacin tako sto je do danasnjeg dana izresetao sve protivnicke mreze koje su mu se na putu nasle.
To je problem kod Zeljeznicara i Sarajeva. Sto moraju izmisljati ovakve tipove igraca, kvalitetne a koji su psihicki jaki da se izbore sa onim sto nosi taj grb. Naravno, trziste se momentalno suzi, i to dobrano.
Životni saputnik! 1921
Takodjer svi ovi bezmudasi u oba tabora su strani igraci, igraci iz zeljine skole i domaci igraci sarajeva nisu nikad bili picke
Mene zanima u slučaju pobjede Sarajeva i Zrinjskog , gdje će zadnje kolo pehar biti ? Kako to ide
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Kani se glupostiAlemC85 je napisao/la:Pajdo ne pijem a danas je dzuma, tako vise srece drugi put.Rigoletto je napisao/la:Treba samo pit
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kod Salema, on je dobrovoljac da dežura u Jablanici.Duff je napisao/la:Mene zanima u slučaju pobjede Sarajeva i Zrinjskog , gdje će zadnje kolo pehar biti ? Kako to ide
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ozbiljno ti kazem. Ne pijem. Jedino su u opticaju vocni sokovi od breskve i slicno.Rigoletto je napisao/la:Kani se glupostiAlemC85 je napisao/la:Pajdo ne pijem a danas je dzuma, tako vise srece drugi put.Rigoletto je napisao/la:Treba samo pit
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.