P.S.
Naravno da ocekujem da budemo prvaci ovo samo onako pisem da vrijeme do derbija brze ide
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
irfo je napisao/la:Dzeko
Bajic
Hodzic
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema puno fudbalskih skola u evropi koje se mogu pohvalit sa izbacivanjem ovakvih napadaca
Još bolje, s novcem koji budemo dobili potpisati nove ugovore sa Mirom i Vecom, ja ih smatram našim dva ključna igrača trenutno, a i ubuduće.jestamaji je napisao/la:irfo je napisao/la:Dzeko
Bajic
Hodzic
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema puno fudbalskih skola u evropi koje se mogu pohvalit sa izbacivanjem ovakvih napadaca
$$ €€ KM .... samo kapaj
možda taj jug i nije nemoguć
Ovo pogotovo, nevjerovatno koliko smo im šansi poklonili na ovaj način. Bukvalno im poklanjali lopte,a Dulja se pretvori u Bale-a protiv naše odbrane.Virtu4l je napisao/la:Sve ovo meni djeluje kao kmečanje i taktika pred derbi, da se naši malo uljuljkaju, opuste, ono kao da je kod njih raspad sistema. Taktika à la Vlado Jagodić.
Ne treba nasjedati na te folove, tri puta su nas ove sezone nadigrali i sutra će ostaviti dušu na terenu da nas pobijede. Biće ovo skroz drugačija utakmica u odnosu na ostale, oni će jurcati glavom bez obzira jer se samo pobjedom mogu oprati. Mi moramo biti pametni, ne smijemo ništa poklanjati i valjda je red da se napokon istrči poneki dobar kontranapad.
Isto tako se previše bavimo nekim floskulama 'nećemo igrati na bod' i slično. Igraćemo onako kako igramo pa ćemo vidjeti kako se utakmica otvori. Nikad nisam shvatao razliku između te famozne igre na bod i igre na pobjedu.
Ta igra na pobjedu valjda znači da izađeš visoko sa odbranom, pokušaš prenijeti težište igre na polovinu protivnika, pa Blagojević izgubi loptu i onda te Duljević masakrira. Ne smije im se dati puno prostora i igru 1 na 1 sa našim drvenim stoperima koje će pretrčati svaki ozbiljan igrač.
Petrović zna šta znači igrati utakmicu koju ne smiješ izgubiti, ako je u nečemu dobar onda je dobar u tome.
Iz tvojih usta u Slavkine uši !ZaZelju je napisao/la:Ja se nadam Musi na lijevom krilu sutra. Treba nam brzina i nepredvidivost u napadu, a Musa i Miro na krilima su najbolja opcija. Čak bi se mogli rotirati s vremena na vrijeme. Ukoliko Siniša ne bude mogao igrati cijelu utakmicu, ili ako zaradi žuti karton, prebaciti Musu na beka, a ubaciti Crnova.
Sad mu je porasla cijena, ušli su u baraž za drugu ligu. Neka me Ćenan kontaktira, završiću ga za danbraco je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/crnogor ... dak/237522
Virto možel' ovaj biti zamjena za Lendru?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.