AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
u slucaju da manchester kupi james'a morat ce da predaju jednog igraca a po mom nekom logicnom zakljucku to bi mogao bit mata jer i on nece da bude ko sto bi svabo reko "zweite geige" (druga gajga)
taj bi vam dobro lego ko budali samar
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fassone je izjavio da će nastojati do početka Jula da kompletira 75% ekipe, odnosno transfera.Zato ne treba da čudi ako već u naredne 3-4 sedmice Milan završi posao za barem 5 igrača.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 18 maj 2017, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Ne moraju ga kupiti neka ga posude ko Kessia i ustedice odmah cca 30 mil...znaci da posude Matu i Turana, mislim da bi bili sto se kaze u par deka iza JuventusaSafetSajo je napisao/la:u slucaju da manchester kupi james'a morat ce da predaju jednog igraca a po mom nekom logicnom zakljucku to bi mogao bit mata jer i on nece da bude ko sto bi svabo reko "zweite geige" (druga gajga)
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
I mi smo tako mislili ali kupovina dobrih igrača ne znači automatski da ćete zaganjat titulu. Jedino ako dovedete i world class trenera onda možda. Ali svaka vam čast na dosadašnjem poslu koji radite, ukazalo se svjetlo na kraju tunela i naredne godine očekujem da neće mali Romići i Napolitanci biti ispred nas.meskalin je napisao/la:Ne moraju ga kupiti neka ga posude ko Kessia i ustedice odmah cca 30 mil...znaci da posude Matu i Turana, mislim da bi bili sto se kaze u par deka iza Juventusa
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
pa nikome ovdje nije misao o tituli ni u malom mozgu, nama je samo bitno da se dočepaju LŠ pa onda šta bog da 
napravit će se fin revolt ekipe ove godine što bi trebalo uveliko pomoći da završiš u top 4, ali svima je jasno da moraju proteći još najmanje 2-3 godine da sklopiš respektabilnu ekipu i da klub počne nizati neke uspjehe.
napravit će se fin revolt ekipe ove godine što bi trebalo uveliko pomoći da završiš u top 4, ali svima je jasno da moraju proteći još najmanje 2-3 godine da sklopiš respektabilnu ekipu i da klub počne nizati neke uspjehe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Svakako, treba se svasta tu poklopit, al svidja mi se kako su poceli. Em sto su svjesni gdje škripi u ekipi, em sto rade na dovodjenju igraca na vrijeme. Nisam ni ja siguran da li je Montela pravi covjek al zaslužuje da mu se da šansa.
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Eto samo se cekalo kad ce objavit vijest da zelimo Zabaletu, pa mislim da ne bi bio lose rjesenje uopste. Plus ako nam se nekako podmetne EL onda jos i bolje ako dodje, valja igrat toliki broj utakmica.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Zabaleta je meni pravo gotivan igrac
- nextterrain
- Kontakt:
Trebaju nam ti iskusni igrači tipa Fabregas i Zabaleta koji znaju kako pobijediti i imaju dosta uspjeha kako na klubskom tako i na reprezentativnom nivou
Rope, jesi li mislio remont ekipe?
U zadnjih par stranica foruma Badelj je haman svaka treca rijec, sta vam je ljudi? Pa mi treba panjeva da se rijesimo a vi bi da ih jos gomilamo. Pa radije gledam Bertolacija nego Badelja ( i face im skoro iste) nista nije slabiji.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Dajte nam Kane-a
Ovaj Wanyama iz Totenhema kida na sredini terena
nextterrain je napisao/la:
nisam spavao dvije noći, ne znam više gdje udaram
yebo vas više badelj, sjeci mi glavu ako nije na sličnoj razini kao kucka i montolivo
jedino može proći kao back up opcija, treba se malo i o tome razmišljati jer ne mogu isti igrači iznijeti čitavu sezonu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zasto ne ponude Torinu amebu iz Watforda, eno citam Mazzari dobio otkaz ,pa se i njemu ne ostaje, njega, Polia, Kucu, Gabriela i 50 mil i zivio
jer mislim da nema nikakve sanse da neko plati 100 mil za njega, a bolje kad ga prodaje da ostane u Seri A, nego da ide u drugu ligu.
Badelj nije korak naprijed to je valjda svima jasno. Realno nije ni Zabaleta i nadam se da od ovih transfera nema nista. Pravi napadac nam je potreban i jedan amc koji zna podvaliti zadnji pas. A sto se tice Nianga budite realni ko ce kupiti takvog kloca
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne vidim nacina da Belloti i Fabregas zaigraju kod nas,suvise su to nerealna ocekivanja.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
http://www.milannews.it/rassegna-stampa ... ola-254688
Kapa do poda mr. Fassone
Kapa do poda mr. Fassone
- nextterrain
- Kontakt:
Sviđa mi se nova uprava jer konačno imaju VIZIJU šta žele postići za 5 GODINA i konačno znaju da za tu viziju prvu godinu moraju potrošiti novac i graditi postepeno projekt. Recimo primjer našeg sadašnjeg roostera jedino su Bacca, Romagnoli, Montolivo i Jack bili glavne karike u svojim klubovima ostali su izbjeglice iz svojih klubova i konačno uzimamo najbolje igrače iz vrlodobrih klubova i ja sam veoma optimističan, konačno poslije par godina 
Ovo je ustvari sve normalno raja, u najboljim klubovima ovakav plan i program je nešto se pravi za svaki transfer rok. Jedino smo mi naviknuti pet godina na ho-ruk dovođenje igrača, pa nam je ovo sada enormna promjena na bolje.
Ne želim da ispadne da se žalim, itekako sam zahvalan ovim novim ljudima trenutno, nego samo kažem koliko smo zaboravili šta znači imati pametne i jake ljude sa vizijom u klubu.
Ne želim da ispadne da se žalim, itekako sam zahvalan ovim novim ljudima trenutno, nego samo kažem koliko smo zaboravili šta znači imati pametne i jake ljude sa vizijom u klubu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
majko moja šta je ovo

nadam se da ćemo se nekad samo smijati ovome što smo doživjeli kroz zadnjih 5 godina, ne dao bog dragi nikome

nadam se da ćemo se nekad samo smijati ovome što smo doživjeli kroz zadnjih 5 godina, ne dao bog dragi nikome
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Daj Rope zar jos neko prati utakmice.....i zaboravio sam da igraju 
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.