Dali bi da smo se nakrali i da nas politika gura !!!UstanikSBII je napisao/la:Ajde bar daj te ljudima ono što potpišete pa pričaj te o drugima!Slobodas je napisao/la:Kao da je prvi put da se ovo desava , ljudi na svakoj utakmici na kojoj imaju organizovano navijanje otvoreno pokazuju fasisticke simbole velicaju treci rajh i ndh , NK Siroki brijeg je fasisticki klub jer njihova politika ne dozvoljava igranje bilo kome ko nije katolik !!! Ovo jedino uefa moze sankcionisati udariti suspenziju od naseg saveza ne ocekujem puno
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Pa dobro,lijepo je sve to kad to ti tako kazes u teoriji,ali u biti to je u praksi nemoguce,niti se prakticira u nasoj drzavi. Ti uzvici i zvizdanje su dopirali sa sve 3 strane stadiona,recimo 1/3 svake tribine(bubam) je zvizdalo,pa je prakticki nemoguce sad da policajci hodaju i gledaju tocno koji navijac zvizdi,a koji ne,pa ga privesti. Da je npr. zvizdala jedna izrazena skupina ljudi,pa hajde. Ovako ostaje samo da ih se kazni,a sumnjam da ce ta kazna ista promijeniti ali eto,tako nam je kako nam je. Taj mentalitet mozda izumre kroz par decenija.Alban je napisao/la:Lijepo, specijalci i lijepo ih izbace sa stadiona, ko se opire priveu ga i opletu po dzepu i kapak, nikad se ovo vise ne bi ponovilo. Organizator utakmice je kriv, tj domacin iste.4040deuce je napisao/la:Meni se prvom gade oni povici i zvizdanje,ali evo kako bi ih ti odstranio npr.?Alban je napisao/la:Ja im saopstenja, cuj nisu mogli uticati na ponasanje dijela publike, zasto nisu odstranili taj dio publike ako se sad ogradjuju, prica im je za malu djecu i ovaj nas jadni i korumpirani savez, ocito se ide samo na privremenu suspenzije stadiona i neku mizernu kaznu jer toboze HNK Siroki nije mogao uticati na gledateljestvo i pucanstvo na stadionu. Kako ih nije stid i sramota.
Moj klub prijavi porez kao i kompanija u kpjoj sam uposlen, nelad se plati kasnije nekad na vrijeme ali problem je u onim koji utaje porez, kojima inspekcija zbog mita u kući ne smije ispitivati poslovanje, ako se slažeš.jozo121 je napisao/la:Platite dugove državi koju tako volite lažni moralisti !
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Bolan pusti te priče, dobivaju se nekakve licence a ništa živo se ne ispunjava, niti porez, niti dugovi prema igračima, o stadionima i infrastrukturi da i ne govorimo. Podržavam savez u ovoj kazni ali idemo do kraja onda, "opleti" po Širokom, kazni ga, uzmi mu i taj yebeni kup ako treba ali brate mili "oderi" onda i "velikane" BiH nogometa !
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- UstanikSBII
- Kontakt:
Zbilja niste !!!!! Jadni vi!Slobodas je napisao/la:Dali bi da smo se nakrali i da nas politika gura !!!UstanikSBII je napisao/la:Ajde bar daj te ljudima ono što potpišete pa pričaj te o drugima!Slobodas je napisao/la:Kao da je prvi put da se ovo desava , ljudi na svakoj utakmici na kojoj imaju organizovano navijanje otvoreno pokazuju fasisticke simbole velicaju treci rajh i ndh , NK Siroki brijeg je fasisticki klub jer njihova politika ne dozvoljava igranje bilo kome ko nije katolik !!! Ovo jedino uefa moze sankcionisati udariti suspenziju od naseg saveza ne ocekujem puno
Još mi je tužnije što vas nigdje ne vole.
Bože pomozi Tuzli i Slobodi!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Meni se prvom gade oni povici i zvizdanje,ali evo kako bi ih ti odstranio npr.?[/quote]
Lijepo, specijalci i lijepo ih izbace sa stadiona, ko se opire priveu ga i opletu po dzepu i kapak, nikad se ovo vise ne bi ponovilo. Organizator utakmice je kriv, tj domacin iste.[/quote]
Pa dobro,lijepo je sve to kad to ti tako kazes u teoriji,ali u biti to je u praksi nemoguce,niti se prakticira u nasoj drzavi. Ti uzvici i zvizdanje su dopirali sa sve 3 strane stadiona,recimo 1/3 svake tribine(bubam) je zvizdalo,pa je prakticki nemoguce sad da policajci hodaju i gledaju tocno koji navijac zvizdi,a koji ne,pa ga privesti. Da je npr. zvizdala jedna izrazena skupina ljudi,pa hajde. Ovako ostaje samo da ih se kazni,a sumnjam da ce ta kazna ista promijeniti ali eto,tako nam je kako nam je. Taj mentalitet mozda izumre kroz par decenija.[/quote]
Zato sad kad se Siroki kao klub kazni, sljedeci put ce prije svake utakmice moliti svoje navijace da se suzdrze od takvih navijanja, ako se ponovi opet, samo jos jacu kaznu ce im savez staviti, pa cemo vidjeti do kad ce to sve ici. Ovaj put je Siroki, al` savez bi trebao kaznjavati sve klubove ostro, i zbog baklji i zbog svega, pa nek` se navijaci i klubovi zale kome hoce kad bude stadion prazan.
Lijepo, specijalci i lijepo ih izbace sa stadiona, ko se opire priveu ga i opletu po dzepu i kapak, nikad se ovo vise ne bi ponovilo. Organizator utakmice je kriv, tj domacin iste.[/quote]
Pa dobro,lijepo je sve to kad to ti tako kazes u teoriji,ali u biti to je u praksi nemoguce,niti se prakticira u nasoj drzavi. Ti uzvici i zvizdanje su dopirali sa sve 3 strane stadiona,recimo 1/3 svake tribine(bubam) je zvizdalo,pa je prakticki nemoguce sad da policajci hodaju i gledaju tocno koji navijac zvizdi,a koji ne,pa ga privesti. Da je npr. zvizdala jedna izrazena skupina ljudi,pa hajde. Ovako ostaje samo da ih se kazni,a sumnjam da ce ta kazna ista promijeniti ali eto,tako nam je kako nam je. Taj mentalitet mozda izumre kroz par decenija.[/quote]
Zato sad kad se Siroki kao klub kazni, sljedeci put ce prije svake utakmice moliti svoje navijace da se suzdrze od takvih navijanja, ako se ponovi opet, samo jos jacu kaznu ce im savez staviti, pa cemo vidjeti do kad ce to sve ici. Ovaj put je Siroki, al` savez bi trebao kaznjavati sve klubove ostro, i zbog baklji i zbog svega, pa nek` se navijaci i klubovi zale kome hoce kad bude stadion prazan.
Zamisli da si poslodavac, potpisemo ugovor na 6 mjeseci, ja radim mjesec, ne pojavim se poslije i onda tražim pare.UstanikSBII je napisao/la:Ajde bar daj te ljudima ono što potpišete pa pričaj te o drugima!Slobodas je napisao/la:Kao da je prvi put da se ovo desava , ljudi na svakoj utakmici na kojoj imaju organizovano navijanje otvoreno pokazuju fasisticke simbole velicaju treci rajh i ndh , NK Siroki brijeg je fasisticki klub jer njihova politika ne dozvoljava igranje bilo kome ko nije katolik !!! Ovo jedino uefa moze sankcionisati udariti suspenziju od naseg saveza ne ocekujem puno
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ima sve na papiru! Nisam ja sud, niti osoba za tumačenje ugovora!!! Činjenica je da ste vi bili umalo suspendirani zbog nepoštivanja dogovora sa igračima!Penaltiky je napisao/la:Zamisli da si poslodavac, potpisemo ugovor na 6 mjeseci, ja radim mjesec, ne pojavim se poslije i onda tražim pare.UstanikSBII je napisao/la:Ajde bar daj te ljudima ono što potpišete pa pričaj te o drugima!Slobodas je napisao/la:Kao da je prvi put da se ovo desava , ljudi na svakoj utakmici na kojoj imaju organizovano navijanje otvoreno pokazuju fasisticke simbole velicaju treci rajh i ndh , NK Siroki brijeg je fasisticki klub jer njihova politika ne dozvoljava igranje bilo kome ko nije katolik !!! Ovo jedino uefa moze sankcionisati udariti suspenziju od naseg saveza ne ocekujem puno
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ja dužan Elektru 600 KM, tražim REPROGRAM duga, kad mogu "velikani" BiH nogometa zašto ne bi i pojedinci ili nije država za svakog ista !?
Dosli fasiste i drze pridike ovdje, zemljo otvori se i progutaj ovaj hamelj.
Tačno to je posap za sud da dosudi a ne za NFS da je čovjek odradio pa mu se duguje mogli bi nešto i pričati, ovako...UstanikSBII je napisao/la:Ima sve na papiru! Nisam ja sud, niti osoba za tumačenje ugovora!!! Činjenica je da ste vi bili umalo suspendirani zbog nepoštivanja dogovora sa igračima!Penaltiky je napisao/la:Zamisli da si poslodavac, potpisemo ugovor na 6 mjeseci, ja radim mjesec, ne pojavim se poslije i onda tražim pare.UstanikSBII je napisao/la:
Ajde bar daj te ljudima ono što potpišete pa pričaj te o drugima!
Nisam fašista, ne vrijeđam nikoga, radim u firmi u BiH i plaćam porez državi, zašto je tebi pridika ako ja pitam kad će "velikani" BiH nogometa platiti taj isti porez i izmiriti sva ostala davanja prema državi koje mi ostali"mali" ljudi izvršimo na vrijeme.
Kazna mora biti adekvatna,visoka novčana i 5 utakmica bez prisustva publike.
Ispoljavanje nacionalne mržnje,kolektivno,histerično je nedopustivo.
Budu li kazne simbolične ponovit će se.
Kazna mora biti takva da u slučaju slične situacije slijede i rigoroznije mjere.
Kazna mora biti takva da u slučaju slične situacije slijede i rigoroznije mjere.
Oj Sarajevo ispod Trebevica bit ces opet.....
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 19 maj 2017, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragi
dobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sto je najgore,ponovit ce se bez obzira na kaznu.. to je najtuznije od svega. Tesko da se ista moze uraditi.nellic07 je napisao/la:Kazna mora biti adekvatna,visoka novčana i 5 utakmica bez prisustva publike.
BakljeMortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragidobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Fašizam
Točenje alkohola
Ubacivanje predmeta u teren
Zviždanje himnoj, što je u svakoj normalnoj državi krivično djelo.
Sad ne znam jesu gramofon koristili.
ne diraj alkohol i baklje... za ostalo se slazemPenaltiky je napisao/la:BakljeMortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragidobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Fašizam
Točenje alkohola
45515
Cuj tocenje alkohola krivicno djelo u svakoj normalnoj drzavi
Njemacka nije normalna.
Pa ja bi prvi da se pije na stadionima ali, se Široki sad mora kazniti, jer sr i ostali timovi za to kažnjavaju.grbavicka je napisao/la:ne diraj alkohol i baklje... za ostalo se slazemPenaltiky je napisao/la:BakljeMortemHz je napisao/la:Ma kakva visoka novcana kazna, pricamo o bh. savezu ljudi dragidobit ce par hiljada i 2-3 pred praznim tribinima ako i to dobiju. Vise mi dobijemo za baklje.
Fašizam
Točenje alkohola
Signore, zviždanje na himnu kakav alkohol bog te, nisam ja Abu Hamza.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.