Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
TofiTofita
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
NK Čelik je kažnjen sa 1.500 KM također zbog propusta u organizaciji susreta i pirotehnike, ali i zbog upotrebe megafona na utakmici 8. kola Lige za opstanak, koju su Zeničani igrali protiv Metalleghea.
**** savez.
**** savez.
Podrzavam odluku NSBIH u vezi desavanja na utakmici Siroki Brijeg - Sarajevo.
Ovakve odluke tj. kazne trebaju biti izrecene za sve klubove ciji navijaci vrijedjaju protivnike po nacionalnoj ili vjerskoj pripadnosti.
Drugacije se nece ti primitivci opametiti sirom BiH na sve 3 strane.
Ovakve odluke tj. kazne trebaju biti izrecene za sve klubove ciji navijaci vrijedjaju protivnike po nacionalnoj ili vjerskoj pripadnosti.
Drugacije se nece ti primitivci opametiti sirom BiH na sve 3 strane.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
imamo mi dva stadiona u gradu..avenija je napisao/la:Sve sto je potrebno da ne gledate vise Sirokog u Premijer ligi su 2 poraza na neutralnim terenima u zadnja 2 kola!
.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Rigoletto je napisao/la:kupit cu ih titulamasretan123 je napisao/la: Tuzlanski lobij to nikada neće dozvoliti

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne moraš vjerovat ali ti garantiram da federalna inspekcija bukvalno "visi" na Pecari, prolazim stalno ispred stadiona i dosta često su u prostorijama, vjeruj mi da im ništa nisu našli, možeš nas mrziti, ne voliti, ali ti je tako što se poslovanja kluba tiče.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta drugo da vam damwobly92 je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:kupit cu ih titulamasretan123 je napisao/la: Tuzlanski lobij to nikada neće dozvoliti
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Imamo i mi desetak ? Naravno da ce se utakmica igrati bez publike ma gdje god se onda igrala !mikel48 je napisao/la:imamo mi dva stadiona u gradu..avenija je napisao/la:Sve sto je potrebno da ne gledate vise Sirokog u Premijer ligi su 2 poraza na neutralnim terenima u zadnja 2 kola!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Izvinite što vas prekidam. Trenutno se igra kolo Slovačke lige i pogledajte kako oni rade prenose,
https://huste.joj.sk/live/4849-trencin-slovan
Šaltaš se sa utakmice na utamicu k'o gospodin... da li ćemo mi ikada ovo doživiti.
Šaltaš se sa utakmice na utamicu k'o gospodin... da li ćemo mi ikada ovo doživiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- egocentrik
- Kontakt:
Da li je nekim scenarijem moguce da siroki ispadne?
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Naravno, potrebno je da iduce kolo svi domacini pobjede a zadnje kolo svi gosti .egocentrik je napisao/la:Da li je nekim scenarijem moguce da siroki ispadne?
Uostalom Siroki Celik ce se igrati na neutralnom i bez publike.
- egocentrik
- Kontakt:
Vitez i uski po 35, izjednacen medjusobni omjer, sta se gleda?
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Nije izjednacen, gleda se samo lzo.egocentrik je napisao/la:Vitez i uski po 35, izjednacen medjusobni omjer, sta se gleda?
Medjusobni iz LZO najvjerovatnije, barem je tako odgovorio NK Siroki na pitanje svojih navijaca, sto znaci da Vitez ide ispred, Siroki ispada.egocentrik je napisao/la:Vitez i uski po 35, izjednacen medjusobni omjer, sta se gleda?
Zašto se onda u LzP gledaju sva četiri međusobna?
Ja se nadam da je UEFA upoznata sa ovim kao sto se pise da su upoznati sa slucajem "cener".
Mogli bi Siroki i Metelege.
- Zeljeznicar -
I ZeljeznicarZenzo je napisao/la:Ja se nadam da je UEFA upoznata sa ovim kao sto se pise da su upoznati sa slucajem "cener".
Nad tobom sunce najljepše sja
egocentrik je napisao/la:Gdje otvoriti ziro racun za sudije?zenica159 je napisao/la:Nije izjednacen, gleda se samo lzo.egocentrik je napisao/la:Vitez i uski po 35, izjednacen medjusobni omjer, sta se gleda?
Da istjeramo **** u kamenjar
Nadam se da i savez isto razmislja , ipak cemo ih fino ugostiti kada nacionalna selekcija bude igrala protiv Grcke za 20 dana tako da se ne zajebaju sa Celikom
I Slobodapinoglavi je napisao/la:I ZeljeznicarZenzo je napisao/la:Ja se nadam da je UEFA upoznata sa ovim kao sto se pise da su upoznati sa slucajem "cener".
Ako smo namjestali sta ove sezone podrzavam. Vitez, Siroki, Jajce i Zeljeznicar sigurni u mutnim radnjama.SemirSema je napisao/la:I Slobodapinoglavi je napisao/la:I ZeljeznicarZenzo je napisao/la:Ja se nadam da je UEFA upoznata sa ovim kao sto se pise da su upoznati sa slucajem "cener".
Nad tobom sunce najljepše sja
Yeb'o nas, trebace mi ovo za kladionicuVirtu4l je napisao/la:Izvinite što vas prekidam. Trenutno se igra kolo Slovačke lige i pogledajte kako oni rade prenose,
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.