Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Pa hoce li ta zvucna pojacanja uskoro? Spominjale se cifre od 80 miliona za pojacanja a sad kad se sve sabere niste skoro nikako u minusu jos ako se proda Diego onda cete jos biti u dobrom plusu. Ispade da je Liverpool bolje poslovao od vas
Bojim se da ce ovako tesko titula nazad u Torino. Pozz

- sarajlija89
- Kontakt:
ma kakvi...izradili su nas i za pojacanja i za sve...nista se nije promjenilo..sto ti kazes liverpool koji nema za germeKeane_Roy je napisao/la:Pa hoce li ta zvucna pojacanja uskoro? Spominjale se cifre od 80 miliona za pojacanja a sad kad se sve sabere niste skoro nikako u minusu jos ako se proda Diego onda cete jos biti u dobrom plusu. Ispade da je Liverpool bolje poslovao od vasBojim se da ce ovako tesko titula nazad u Torino. Pozz

P.s.
Eh kad se sjetim 99 i tog roya keanea

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Diego se pokazao u prethodnoj sezoni.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma nek se pokazao Marchisio "neprirodna pozicija".Italia je napisao/la:Diego se pokazao u prethodnoj sezoni.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
od njega koliko se ocekivalo odlicno je pokazao.. jer je na pocetku sezonu bio zamjena Melu i Sissoko, zajedno sa Polusenom i Tiagom dok je danas glavni zadnji vezni ekipe.. rekao bih da je zadovoljio..
- sarajlija89
- Kontakt:
Krasic out - Ledesma in???
Dzeko

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šta je sa Diegom? Jedna strana priča jedno, druga nešto potpuno drugo. Moje lično mišljenje je da biste ga se trebali riješiti(sad, da li ćete dobiti tih 20 miliona ili nešto manje, to ne znam). Što se tiče Džeke, imate još 2 sedmice do isteka roka(City je otpao jer su doveli Balotellija, a ni Santa Cruz nije napustio klub, kao ni Adebayor), tako da postoji mogućnost dovođenja(nebitno što oni govore da nije na prodaju).
Saga oko Krasića je smiješna. Čas je tu, čas nije. Zar je toliko teško naći se na pola puta? Sam igrač je izjavio da želi preći(nadam se da su navodi tačni), dakle šta fali umjesto 16 izdvojiti 18 miliona za njegov dolazak(cifre sam naveo tek tako, ne znam o kojim se radi, da se razumijemo)?
Dobro je pa ste se riješili Poulsena(Camoranesi je također bio blizu odlaska), dakle jedan igrač manje na platnom spisku. Iskreno se nadam da ćete dovesti neka pojačanja, a ne raditi ovo što radite(dovođenjem igrača koji ne zaslužuju nositi "Sveti dres"). Ovakva transfer politika vas neće dovesti u borbu za Scudetto. Pa bolje posluje Milan(nešto što nisam mogao ni zamisliti na samom početku prelaznog roka).
Saga oko Krasića je smiješna. Čas je tu, čas nije. Zar je toliko teško naći se na pola puta? Sam igrač je izjavio da želi preći(nadam se da su navodi tačni), dakle šta fali umjesto 16 izdvojiti 18 miliona za njegov dolazak(cifre sam naveo tek tako, ne znam o kojim se radi, da se razumijemo)?
Dobro je pa ste se riješili Poulsena(Camoranesi je također bio blizu odlaska), dakle jedan igrač manje na platnom spisku. Iskreno se nadam da ćete dovesti neka pojačanja, a ne raditi ovo što radite(dovođenjem igrača koji ne zaslužuju nositi "Sveti dres"). Ovakva transfer politika vas neće dovesti u borbu za Scudetto. Pa bolje posluje Milan(nešto što nisam mogao ni zamisliti na samom početku prelaznog roka).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
Diego se dogovorio sa Wolfsburgom ali sada Juve umjesto 16 miliona kolko je prvobitno bilo u opticaju zeli minimum 20 ili diego + pare za Dzeku.
Krasic se vec neko vrijeme ne spominje sto daje indicije da je Juve odustao od njegovog dovođenja a navodono su se okrenuli Ledesmi kojem istice ugovor 2011 i ponudlili 6 miliona iako Lazio trazi 10 al u svakom slucaju povoljnije nego krasic.
Eh sad...pitanje je zasto se odugovlacilo i odugovlaci sa Krasicem i sta ce bit sa diegom...prema novim pravilima samo jedan igrac van EU moze bit u ekipi(dzeko i krasic su bili opcije)...a diego se spominje kao novi igrac wolfsburga.....
iz tog slijedi
...diego da ode u wolfburg i uz jos novca da se Dzeko dovede....jedino je to logican zakljucak svega ovog
Krasic se vec neko vrijeme ne spominje sto daje indicije da je Juve odustao od njegovog dovođenja a navodono su se okrenuli Ledesmi kojem istice ugovor 2011 i ponudlili 6 miliona iako Lazio trazi 10 al u svakom slucaju povoljnije nego krasic.
Eh sad...pitanje je zasto se odugovlacilo i odugovlaci sa Krasicem i sta ce bit sa diegom...prema novim pravilima samo jedan igrac van EU moze bit u ekipi(dzeko i krasic su bili opcije)...a diego se spominje kao novi igrac wolfsburga.....
iz tog slijedi

...diego da ode u wolfburg i uz jos novca da se Dzeko dovede....jedino je to logican zakljucak svega ovog
ja iskreno mislim da smo mi jos uvijek na Dzeki.. i da ce do kraja se pokusavati njega dovesti tj. jos jedanput poslati ponudu.. ako tada odbiju, Krasketa dovesti jer on je sredjen vec.. u to sam uvjeren.. prodali Poulsena, skinuta ogromna plata, dobili pare i sad mozemo uzeti Krasica..
Ja isto mislim da je ovo sve suplja, i da ima neki tajni dogovor sa Dzekom, kao sto i napisah jednom ako ne sad ove sezone onda sljedece sezone. Dobitna kombinacija bi bila ostavit' Diega i dovesti Dzekija. Kako bi to bilo dobroooo
....tesko za izvesti, al nije nemoguce jer ima se para (tako bar kazu), jer da se ne lazemo ostanemo li bez Diega, da nam je tri Dzeka u napadu, sve nam je zabadava.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
joj tebe pa imamo mi Pepa,on je navikao igrat i Italiji,zna italijanski fudbal,on ce Džeku da bombarduje dobrim loptama 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
- Kontakt:
Sve pusti snovi , kakav dzeko jos 4 dana do pocetka prvenstva a oni da prodaju kapitena , ma ti iz wolsburga su ludi nema sanse da ga prodaju a juve ako proda diega moze se pozdraviti s ligom p. jes dokazao marrota umjesto da proda thiaga za 5 6 mil on ga dao na posudbu , ma katastofa a i da ponude diega i pare kako se za dzeku moraju dati vise od 25 mil + diego jer kao diego vrijedi 15 tak mill , zato sam ja da on ostane jer nema ni jednog kreativca osim del piera koji se uz duzno postovanje jedva vuce .mislio sam da ce marrota nesto uciniti ali nije nije osim bonuucia koji me nije do sada odusevio ni jedan nije za juve .
-
- Kontakt:
Novi trener Wolfsburga Steve McClaren postavio je i novog kapitena ekipe za narednu sezonu, pa će tako kapitensku traku Vukova nositi reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko.
McClaren dugo nije govorio o toj svojoj odluci, ali je danas u razgovoru za WAZ objasnio zašto je Džeki povjerio kapitensku traku.
"Razgovarao sam sa Edinom o tome. Imam mnogo igrača u ekipi koji mogu biti kapiten, ali mislim da je Edin došao u pravo doba da mu se povjeri ova odgovornost. Džeko će sada imati nove odgovornosti u ekipi i uvjeren sam da je dorastao tom zadatku. Mislim da će biti pravi izbor za kapitena", rekao je McClaren.
"Biti kapiten je nešto posebno. Naravno da mi to odgovara i s tim nemam problema", rekao je Džeko.
"Mislim da je izbor Edina za kapitena jako dobra stvar, jer znam da dosadašnji kapiten Josue nema problema s tim", pozdravio je odluku McClarena i generalni menadžer Wolfsburga Dieter Hoeneß.
Zanimljivo je da je Džeko 15 kapiten Wolfsburga u 14 godina koliko se ova ekipa nalazila u Bund
McClaren dugo nije govorio o toj svojoj odluci, ali je danas u razgovoru za WAZ objasnio zašto je Džeki povjerio kapitensku traku.
"Razgovarao sam sa Edinom o tome. Imam mnogo igrača u ekipi koji mogu biti kapiten, ali mislim da je Edin došao u pravo doba da mu se povjeri ova odgovornost. Džeko će sada imati nove odgovornosti u ekipi i uvjeren sam da je dorastao tom zadatku. Mislim da će biti pravi izbor za kapitena", rekao je McClaren.
"Biti kapiten je nešto posebno. Naravno da mi to odgovara i s tim nemam problema", rekao je Džeko.
"Mislim da je izbor Edina za kapitena jako dobra stvar, jer znam da dosadašnji kapiten Josue nema problema s tim", pozdravio je odluku McClarena i generalni menadžer Wolfsburga Dieter Hoeneß.
Zanimljivo je da je Džeko 15 kapiten Wolfsburga u 14 godina koliko se ova ekipa nalazila u Bund
- sarajlija89
- Kontakt:
Mirror:Adebayor blizu Juventusa
http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... m=&ucat=2&
Treba nam jedan dobar napadac sigurno..al jos vise lijevi bek i jedan vezni
15-tak dana jos traje prelazni rok...nikog nismo doveli tako da kazem
http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... m=&ucat=2&
Treba nam jedan dobar napadac sigurno..al jos vise lijevi bek i jedan vezni

15-tak dana jos traje prelazni rok...nikog nismo doveli tako da kazem

Valjalo bi da Dzeko dodje u Juventus ali mislim da su mali izgledi za to.blizi se i kraj prijelaznog roka a i pocinje bundesliga.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- JuveSissoko
- Kontakt:
tracevi su kao Aogo i Tremulinas ,hajd vidjecemo 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Da se nadovezem na traceve...Jermaine Jenas (Totteham)
...Marotta isto kao da jos radi za 'Doriju, pa dovodi neke ublehe. Jos 14 dana da kraja, nikog nije doveo kako treba. Nema se para izgleda. 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- sarajlija89
- Kontakt:
nema se para...secco je iza sebe ostavio igrace sa velikim platama i jakim ugovorima a prodaja istih je bila uglavnom bezuspjesna
...iako su najavljivali budzet od 80 miliona(ne znam na osnovu cega i kako
) Juve je u principu imao samo onoliko koliko je ostalo jer secco je velike pare potrosio u svom mandatu,izgleda da je strategija bila rijesit se viska igraca i tako dobitini dodatnu lovu..medjutim kao sto svi vidimo to je vrlo lose islo....a s obzirom da se gradi stadion i da smo bez LP ostali....nema se para za velika pojacanja.
Samo mi nije jasno zasto su nam govorili da ce budzet biti cak 80 mil
Demantovano je to za jenasa, nista od tog nema...al bice sigurno jedno ili dva pojacanja jos...al tanko je to... u toliko da se ne trebamo previse nadati nekim trofejima i uspjesima ove sezone.Cilj nam treba biti LP i eventualno iz drugog plana pokusat do titule doci...a sa ovim igrackim kadrom..tesko,da ne kazem nemoguce...jedino u ovih 15 dana da dodju 2-3 dobra pojacanja sto je tesko ocekivat.
FORZA MAGICA JUVE

Samo mi nije jasno zasto su nam govorili da ce budzet biti cak 80 mil

Demantovano je to za jenasa, nista od tog nema...al bice sigurno jedno ili dva pojacanja jos...al tanko je to... u toliko da se ne trebamo previse nadati nekim trofejima i uspjesima ove sezone.Cilj nam treba biti LP i eventualno iz drugog plana pokusat do titule doci...a sa ovim igrackim kadrom..tesko,da ne kazem nemoguce...jedino u ovih 15 dana da dodju 2-3 dobra pojacanja sto je tesko ocekivat.
FORZA MAGICA JUVE

Bez NAJMNANJE tri odlična igrača smo jedna velika TARABA u novoj sezoni 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 5 gostiju.