FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro bi mu došli savjeti modnog mačka
- Elektrika
- Kontakt:
vjerovatno te savjete koristi renomiranibrzi je napisao/la:Dobro bi mu došli savjeti modnog mačka
Mourinho mjenjaj taj avatar dok nisam inspekciju ti doveo,halo ba znate li vi sta su autorska prava

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
sta mai kod vasHairlija je napisao/la:Mourinho mjenjaj taj avatar dok nisam inspekciju ti doveo,halo ba znate li vi sta su autorska prava![]()
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
dobar ja kume kak si mi ti,budemo sutra orili KosevomjohnnyHZ je napisao/la:sta mai kod vasHairlija je napisao/la:Mourinho mjenjaj taj avatar dok nisam inspekciju ti doveo,halo ba znate li vi sta su autorska prava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta tek reci za Nijaza Brkovica, ja nezz koga nije spominjao, od vas ( njanja ) pa do zrinjevaca, smogovaca, nema koga nije blatio, bio vam je trn u oku, a ne moze se ni porediti kolika je bila zavist i mrznja prema Nijazu od strane vas i drugih u usporedbi za zaviscu sviju ostalih prema vasem predsjedniku ( za mene kao i svaki drugi predsjednik, sad za sad i nema razloga da bude nekom trn u oku, jer do sad nema niko ni na cemu zaviditi tom covjeku, jer sad za sad nije nista posebno uradio da bi mu neko mogao na tom zaviditi )Elektrika je napisao/la:Postoji opcija preko painta gdje se može ta fotografija smanjiti, ali ne bi preporučio iz razloga što ne bi trebalo takvu ljudsku veličinu smanjivati pa makar to bila obična fotografijaMourinhokilledbarca je napisao/la:ipak ne moze nije velicine 6kb![]()
Šalu na stranu ozbiljno ga mrze ovi dušmani sa strane a kad taj čovjek ima dušmana onda je najjači
VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !
Jeli vam sad Nijaz u klubu

- Elektrika
- Kontakt:
Nema se šta puno reći otkako nema njega, Željezničari su izgubili u Travniku. Dok je bilo nijaza bilo je i bodova sa strane, a sad samo šipak.neda_TM87 je napisao/la: sta tek reci za Nijaza Brkovica,
on prakticno nikad nije zvanicno ni radio u klubu, vec je bio jedan od "vanjskih prijatelja" kluba ( jako dobar prijatelj )Hairlija je napisao/la:Jeli vam sad Nijaz u klubu![]()
![]()
![]()
normala a kad zabijemo gol okrenemo se prema LED-uHairlija je napisao/la:dobar ja kume kak si mi ti,budemo sutra orili KosevomjohnnyHZ je napisao/la:sta mai kod vasHairlija je napisao/la:Mourinho mjenjaj taj avatar dok nisam inspekciju ti doveo,halo ba znate li vi sta su autorska prava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
3. kolo PL BiHElektrika je napisao/la:Nema se šta puno reći otkako nema njega, Željezničari su izgubili u Travniku. Dok je bilo nijaza bilo je i bodova sa strane, a sad samo šipak.neda_TM87 je napisao/la: sta tek reci za Nijaza Brkovica,
NK Zvijezda - FK Zeljeznicar 2:1
3. kolo PL BiH
NK Travnik - FK Zeljeznicar 2:1
al da ne smaram temu vise samo sam htio replicirati ono za Zijada Blekica sto sam i uradio, te tako zavrsio svoju epizodu na ovom pdfu
A i mi se raspravamo sa navijacem lovacko ribilovnog drustva zeljeznicarneda_TM87 je napisao/la:3. kolo PL BiHElektrika je napisao/la:Nema se šta puno reći otkako nema njega, Željezničari su izgubili u Travniku. Dok je bilo nijaza bilo je i bodova sa strane, a sad samo šipak.neda_TM87 je napisao/la: sta tek reci za Nijaza Brkovica,
NK Zvijezda - FK Zeljeznicar 2:1![]()
PROSLA SEZONA
3. kolo PL BiH
al da ne smaram temu vise samo sam htio replicirati ono za Zijada Blekica sto sam i uradio, te tako zavrsio svoju epizodu na ovom pdfu
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jesi to htio ispasti duhovitHairlija je napisao/la:A i mi se raspravamo sa navijacem lovacko ribilovnog drustva zeljeznicarneda_TM87 je napisao/la:3. kolo PL BiHElektrika je napisao/la:
Nema se šta puno reći otkako nema njega, Željezničari su izgubili u Travniku. Dok je bilo nijaza bilo je i bodova sa strane, a sad samo šipak.
NK Zvijezda - FK Zeljeznicar 2:1![]()
PROSLA SEZONA
3. kolo PL BiH
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Jok ba,djebi ja ispao duhovit,nisam ja za toga 
Kojasevic bi mogao igrati sutra,danas je odradio trening sa svima normalno,neznam sad dali ce ga forsirati ili ne al eto bit ce u konkurenciji za mec,ugl u odnosu na Slobodu konkurencija je jaca za tri igraca Lede,Vucina i Todorovic...sad koji ce od njih zaigrati vidjecemo
Inace od ovog Brazilca bi moglo hajra bit,fino djeluje tehnika odlicna ovo malo sto sam vidio
Inace od ovog Brazilca bi moglo hajra bit,fino djeluje tehnika odlicna ovo malo sto sam vidio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I, kako se zove?miky_hz je napisao/la:Inace od ovog Brazilca bi moglo hajra bit,fino djeluje tehnika odlicna ovo malo sto sam vidio
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
gollum je napisao/la:I, kako se zove?miky_hz je napisao/la:Inace od ovog Brazilca bi moglo hajra bit,fino djeluje tehnika odlicna ovo malo sto sam vidio
Jose Francisco Da Silva Botelho Junior
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Znam kako se zove, ali vasi su izjavili da ne znaju, pa zato pitam.
Ne napadajte me odmah, provokacija je beznacajna
, ali morate priznati da je malo cudno, a izjava je promakla mnogima.
Na probi u FK Sarajevu nalazi se Brazilac, kojem trener Mirza Varešanović, ali ni čelnici kluba za sada, kako kažu, ne znaju ime?! Kažu dolazi iz Gremija i ofanzivni je vezni igrač.
”Testirat ćemo ga i u narednoj sedmici odlučiti da li ćemo potpisati ugovor sa njim”, tvrdi Varešanović.
Na probi u FK Sarajevu nalazi se Brazilac, kojem trener Mirza Varešanović, ali ni čelnici kluba za sada, kako kažu, ne znaju ime?! Kažu dolazi iz Gremija i ofanzivni je vezni igrač.
”Testirat ćemo ga i u narednoj sedmici odlučiti da li ćemo potpisati ugovor sa njim”, tvrdi Varešanović.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.