Čuj Real, Barca itd duguju državi? Znam da žive od kredita u bankama, koje usput uredno servisiraju, ali da duguju državi prvi put čujem.Convicts1988 je napisao/la:Izjednačava se dug prema državi kojeg imaju i mnogi evropski velikani ( Real, Barca itd) sa onim izlijevom fašizma i poziva na ubijanje (ubij balije) na njihovom stadionu . E moji vi, jel toliko teško nešto osuditi, reći kako ne valja i nije uredu to radit.
Od nekog se mora krenuti a to ste vi i zaslužili ste i zbog dijela od prije. Za ubuduće pooštriti još kazne i za sve te ekscese lupati po đepu i suspendovati drastično. Volio bih kad bi svi stadioni imali video nadzor, pa da se može na videonadzoru vidjeti koje su baje "najglasnije", pa i njih kao pojedince derati po đepu ili malo tvorza . Živjela domovina
Travestija od saveza zvana NFSBiH - almanah njonjavih odluka
Re: Travestija od saveza zvana NFSBiH - almanah njonjavih odluka
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Poredis neuporedivo , dok je neko bio zabranjen, neki gigant iz Zenice je pobjedjivao Spartu , Fiorentinu, Chelsea, Zvezdu i slicne ekipe . Znaci ne mozes meni podvaljivat pricu , zamisli da dodje navijac Albinolefea solit pamet navijacu Milana .maxmore je napisao/la:Slažem se. Čeliku oprostiti dug koji su patriotski pokrali od države i uručiti im ovaj kup 2017. Šteta da tako slavna povijest 30 godina bude parkirana pod ručnom.avenija je napisao/la:Da li ce podrucje koje je bilo 50 godina u civilizacijskoj izolaciji ponovo krenuti tim putem?
Uskoro ce i na mapi Uefe biti oznaceni crnom tackom kao leglo fasizma i nacionalizma kojeg UEFA strogo kaznjava.
Stadion je zabranjen , u suradnji sa UEFOM treba zabraniti postojanje tog kluba!
Molim drugi primjer.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Koje godine se dogodila jedna od tih pobjeda? Je li to poredis Milan i Čelikavenija je napisao/la:Poredis neuporedivo , dok je neko bio zabranjen, neki gigant iz Zenice je pobjedjivao Spartu , Fiorentinu, Chelsea, Zvezdu i slicne ekipe . Znaci ne mozes meni podvaljivat pricu , zamisli da dodje navijac Albinolefea solit pamet navijacu Milana .maxmore je napisao/la:Slažem se. Čeliku oprostiti dug koji su patriotski pokrali od države i uručiti im ovaj kup 2017. Šteta da tako slavna povijest 30 godina bude parkirana pod ručnom.avenija je napisao/la:Da li ce podrucje koje je bilo 50 godina u civilizacijskoj izolaciji ponovo krenuti tim putem?
Uskoro ce i na mapi Uefe biti oznaceni crnom tackom kao leglo fasizma i nacionalizma kojeg UEFA strogo kaznjava.
Stadion je zabranjen , u suradnji sa UEFOM treba zabraniti postojanje tog kluba!
Molim drugi primjer.

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Spominju se neki fizički napadi na ljude, a u Lištici hladno pucano na navijače i ubijen Vedran Puljić. U kakvoj trećerajhovskoj stvarnosti Lištičani žive, to je nevjerovatno.
Jesi se zakacio za dug, bolan nebio vi pravite fasisticke orgije i ubijate ljude dole u vasoj vukojebini i sad ti pokusavas taj vas fasizam poistovjetiti sa dugom? Mene bi stid bilo da stanem u odbranu onakvom ponasanju, vi cete uvijek ostati u starom vijeku, civilizacija do vas nikad nece stici, onolika mrznja je neshvatljiva i jedina pravicna kazna za vas je izbacivanje u kantonalnu ligu uz igranje pred praznim tribinama 12 mjeseci i novcanom kaznom od minimalno 100.000 KM. Kad vec ne postujete himnu ove zemlje onda vam nije ni mjesto da igrate u najvisem rangu ovdasnje nogometne igre.jozo121 je napisao/la:Kad će "velikani" dugove prema voljenoj državi platiti ???
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- Capodecina
Dobio sam informaciju da su obavljeni neki neslužbeni i usmeni razgovori sa predstavnicima UEFA-e.
Ko je razgovarao sa naše strane stvarno ne znam, mada nije toliko ni bitno, koliko je važno da su predstavnici evropske
krovne kuće pokazali interesovanje za slučaj "fašizam na Pecari", i u tim povratnim porukama naglašeno je da postoji
mogućnost da se nogometnom klubu iz hercegovačke enklave zabrani učešće u Evropi za ovu sezonu...
Međutim, jako je važno da na vrijeme dostavimo sav materijal, kao i one prethodne, kako bi bolje upoznali UEFA-u o kome
se zaista radi, od ubistva, svastike, pa sve do ovog fašističkog orgijanja.
Stop fašizmu i nacionalizmu na bh stadionima!!!
Ko je razgovarao sa naše strane stvarno ne znam, mada nije toliko ni bitno, koliko je važno da su predstavnici evropske
krovne kuće pokazali interesovanje za slučaj "fašizam na Pecari", i u tim povratnim porukama naglašeno je da postoji
mogućnost da se nogometnom klubu iz hercegovačke enklave zabrani učešće u Evropi za ovu sezonu...
Međutim, jako je važno da na vrijeme dostavimo sav materijal, kao i one prethodne, kako bi bolje upoznali UEFA-u o kome
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Najvjerovatnije ces bit u pravu drug...to samo kod nas ima, jer se stoka iz saveza plasi da ide do kraja...ali ipak ne gubim nadu da ce ovo doc do Uefe. Pa da sljede rigorozne kazne, kad je dosta dosta je. Ono je Licilo na sve samo ne na fudbalsku utakmicu. SkandaloznoMortemHz je napisao/la:Par milja kazne i mozda 2-3 utakmice pred praznim tribinama i to je to.bhfanatic14 je napisao/la:Nadam se da ce stici ovo sve do Uefe... najmanje ocekujem da se izbace ih evropskih takmicenja, a onda sve ostalo suspendovat stadion na 6-7 utakmica najmanje plus novcana kazna!!! Dosta je bilo , ovi fašisti nece predstavljat nasu dragu domovinu po evropi, i pri tome uzimat lovu navedeni kao BH. Klub a zvizdi se bh himni i psuju se ubi balije... Kap je prelila Casu!avenija je napisao/la:Da li ce podrucje koje je bilo 50 godina u civilizacijskoj izolaciji ponovo krenuti tim putem?
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
I ja imam ove informacije i to iz jako povjerljivog izvora, Sirokom ce biti zabranjeno igranje u Evropi, a ako ponove istu gresku kazna ce biti i teza. Sad se ceka i nas jadni savez, ali mislim da ih strah hvata pa ce morati lupiti neku zescu kaznu. Vidjet cemo sta ce biti od svega.Capodecina je napisao/la:Dobio sam informaciju da su obavljeni neki neslužbeni i usmeni razgovori sa predstavnicima UEFA-e.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ja imam info 10 000KM i jedna bez gledalaca pa ajde da vidimo vase info 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
To je kazna od strane saveza ali koja jos nije zvanicna, a razlog je strah od UEFE, a od ove krovne kuce ce biti zabrana igranja u Evropi. Vidjet cemo. Na kraju mislim da ce i savez pojacati kaznu upravo zbog gore navedenog razloga.UstanikSBII je napisao/la:Ja imam info 10 000KM i jedna bez gledalaca pa ajde da vidimo vase info
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja bi volio da se konacno pocne, dati sve sto su ikad uradili, okacili, pjevali u masi ali bojim se nista od toga. Mi jedino tako mozemo naprijed. Dobit ce par hiljada kaznu i 2-3 bez publike ako toliko, zivimo gdje zivimo **** ga.Capodecina je napisao/la:Dobio sam informaciju da su obavljeni neki neslužbeni i usmeni razgovori sa predstavnicima UEFA-e.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- UstanikSBII
- Kontakt:
Cuj ovih po njima savza trta jel ne znaju kakvu ce kaznu dati UEFA a ovi vec sve znaju kakav crni savez

Zadnja izmjena: UstanikSBII, dana/u 19 maj 2017, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
UEFA je po pitanju nacionalizma rigorozna tako da vjerujem da nece dozvoliti da Siroki igra u evro kupovima, a traze i od saveza da ih kazni kako Bog zapovijeda, zato je Siroki i uputio ono danasnje saopstenje da ufol pokusa da se ogradi od svega.MortemHz je napisao/la:I ja bi volio da se konacno pocne, dati sve sto su ikad uradili, okacili, pjevali u masi ali bojim se nista od toga. Mi jedino tako mozemo naprijed. Dobit ce par hiljada kaznu i 2-3 bez publike ako toliko, zivimo gdje zivimo **** ga.Capodecina je napisao/la:Dobio sam informaciju da su obavljeni neki neslužbeni i usmeni razgovori sa predstavnicima UEFA-e.
Oni se boje kazne za savez od uefe ako ne ucine sta treba jer je Uefa trazila pojasnjenje i zahtjevaju informaciju sta se zbivalo i sta savez ima namjeru da ucini. Kazem vidjet cemoUstanikSBII je napisao/la:Cuj ovih po njima savza trta jel ne znaju kakvu ce kaznu dati UEFA a ovi vec sve znaju kakav crni savez![]()
![]()
Ako uefa bude cekala ove izvjestaje naseg saveza, onda ce ti izvjestaji kasniti i nista od toga. Kod nas nacionalni kljuc i politika sve odredjuju.
Prijatelju, sa njima je vec stupljeno u kontakt i oni su vec upoznati, ali traze od saveze info cisto da vide sta ce ovi poduzeti, kazna za Siroki od strane UEFE je skoro pa izvjesna, a to je zabrana izlaska u Evropu.fks74 je napisao/la:Ako uefa bude cekala ove izvjestaje naseg saveza, onda ce ti izvjestaji kasniti i nista od toga. Kod nas nacionalni kljuc i politika sve odredjuju.
UEFA je alergicna na nacionalizam i fasizam. Vrlo lako bi mogao Siroki dobiti drasticnu kaznu, od koje bi se tesko oporavili.Alban je napisao/la:Prijatelju, sa njima je vec stupljeno u kontakt i oni su vec upoznati, ali traze od saveze info cisto da vide sta ce ovi poduzeti, kazna za Siroki od strane UEFE je skoro pa izvjesna, a to je zabrana izlaska u Evropu.fks74 je napisao/la:Ako uefa bude cekala ove izvjestaje naseg saveza, onda ce ti izvjestaji kasniti i nista od toga. Kod nas nacionalni kljuc i politika sve odredjuju.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ajde da Alban za koji dan da te ne demantiran al ajde 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko ste vi sigurni u ovo?AlemC85 je napisao/la:UEFA je alergicna na nacionalizam i fasizam. Vrlo lako bi mogao Siroki dobiti drasticnu kaznu, od koje bi se tesko oporavili.Alban je napisao/la:Prijatelju, sa njima je vec stupljeno u kontakt i oni su vec upoznati, ali traze od saveze info cisto da vide sta ce ovi poduzeti, kazna za Siroki od strane UEFE je skoro pa izvjesna, a to je zabrana izlaska u Evropu.fks74 je napisao/la:Ako uefa bude cekala ove izvjestaje naseg saveza, onda ce ti izvjestaji kasniti i nista od toga. Kod nas nacionalni kljuc i politika sve odredjuju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kao i slucaj Bandović, tako ce i ovaj nacionalizam savez prebaciti na više instance i onda nece biti nista od toga..Ispričana priča po ko zna koji put
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, denimen99, Giuseppe1, mamonelafo, Mocvara1991, Morpheus, Proximic, Resolute, Rule_hz, Skojevska i 42 gosta.