Travestija od saveza zvana NFSBiH - almanah njonjavih odluka

AlemC85
Kontakt:

Re: Travestija od saveza zvana NFSBiH - almanah njonjavih odluka

Post Postao/la AlemC85 » 19 maj 2017, 21:39

@MortemHZ

Ako je bas doslo do UEFA-e, moguce je svasta ocekivati. Vidjet cemo uostalom narednih dana.

Medjutim, ako se predje preko ovoga, onda treba definitivno dici ruke od fudbala u ovoj drzavi.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 19 maj 2017, 21:42

realancojk je napisao/la:Kao i slucaj Bandović, tako ce i ovaj nacionalizam savez prebaciti na više instance i onda nece biti nista od toga..Ispričana priča po ko zna koji put
Iskreno od saveza ne ocekujem nista, ali sad se UEFA umjesala u sve i ako nista oni nece igrati u Evropi u to sam ubjedjen.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 19 maj 2017, 21:42

Zar je Siroki pod uvjetnom kaznom? Nikada Uefa nije bez upozorenja kaznjavala, to je cinjenica.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 19 maj 2017, 21:42

Doslo je do UEFAe cak i do FIFAe evo upravo mi je to potvrdilo jos par forumasa tako da se vi manje upuceni ne morate brinuti! :D
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 maj 2017, 21:43

UstanikSBII je napisao/la:Doslo je do UEFAe cak i do FIFAe evo upravo mi je to potvrdilo jos par forumasa tako da se vi manje upuceni ne morate brinuti! :D
Vidjet cemo drug. Ovdje vlada pravo ludilo u ovoj drzavi. :crazy:

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 19 maj 2017, 21:44

Zompir je napisao/la:Zar je Siroki pod uvjetnom kaznom? Nikada Uefa nije bez upozorenja kaznjavala, to je cinjenica.
provjerene info kruze forumom vec se sve zna ako te zanima malo prike evo rece ti para forumasa!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 19 maj 2017, 21:45

UstanikSBII je napisao/la:Ajde da Alban za koji dan da te ne demantiran al ajde ;)
Ma nemas ti mene sta demantirat, sve sto sam do sada govorio ili rekao bilo je potvrdjeno, mutne radnje i slicno, ovo za uefu je tacno 100%, a nadam se da ce biti i ta kazna koju su nagovjestili. Vidjet cemo.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2017, 21:50

AlemC85 je napisao/la:@MortemHZ

Ako je bas doslo do UEFA-e, moguce je svasta ocekivati. Vidjet cemo uostalom narednih dana.

Medjutim, ako se predje preko ovoga, onda treba definitivno dici ruke od fudbala u ovoj drzavi.
Pisalo je prije ovih ''nereda'' da ce pratiti posljednja 3 kola kao i finale kupa eh sad..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 19 maj 2017, 21:55

Sto se tice sportskog segmenta Siroki je ajmo reci zasluzeno osvojio kup, imali su vise srece i to je to. Ali gledajuci sta se sve desavalo na stadionu, najblaza kazna u ovom trenutku je da ih izbace iz evrope na jednu godinu kao opomenu. Region bruji o toj sramoti od prije beko vece. Ako ih Uefa ne kazni, onda Uefa podrzava fasizam!!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 19 maj 2017, 22:01

esprit24 je napisao/la:Sto se tice sportskog segmenta Siroki je ajmo reci zasluzeno osvojio kup, imali su vise srece i to je to. Ali gledajuci sta se sve desavalo na stadionu, najblaza kazna u ovom trenutku je da ih izbace iz evrope na jednu godinu kao opomenu. Region bruji o toj sramoti od prije beko vece. Ako ih Uefa ne kazni, onda Uefa podrzava fasizam!!!!
Po meni su ipak moralni pobjednici igraci Sarajeva, samo sam realan, ipak u onakvim uslovima pruzili su maksimum, bili puno bolji od Sirokog ... A UEFA kaznjava i ne igra se sa ovakvim stvarima, jer kad bi pustili ko zna sta bi bilo sutra u nekim drugim zemljana Evrope?

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 19 maj 2017, 22:03

UstanikSBII je napisao/la:
Zompir je napisao/la:Zar je Siroki pod uvjetnom kaznom? Nikada Uefa nije bez upozorenja kaznjavala, to je cinjenica.
provjerene info kruze forumom vec se sve zna ako te zanima malo prike evo rece ti para forumasa!
Glupost, Uefa vise gleda namjestanja utakmica, kada nije Sarajevo i Slobodu suspendirala kada su javno govorili o namjestanjima, to je suludo. Zapravo, sa ovakvim stvarima se i ne bavi, to je odgovornost Saveza.

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 19 maj 2017, 22:19

esprit24 je napisao/la: Ako ih Uefa ne kazni, onda Uefa podrzava fasizam!!!!
Dok se čekala konačna odluka arbitražnog sportskog Suda u Lozani u slučaju "Šimunić" zbog uzvikivanja ustaškog pozdrava
"za dom spremni" (istog onog pozdrava kojeg smo putem tv slušali prije par dana kako se ori sa dvije tribine stadiona Pecara)
tada je hrvatski sociolog Renato Matić između ostalog rekao:
'Kakva god bila presuda ovog sportskog Suda, može se predvidjeti da će se ona protumačiti kao 'legalizacija' ili 'konačna zabrana'
ustaškog pozdrava'. Pa je onda dodao i to da ovaj pozdrav nije poziv prijateljima na kafu ili pivo, nego borbeni poklič za
mržnju protiv drugih.
Podsjećanja radi, ovaj poklič je značio i kraj karijere za Šimunića...
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 19 maj 2017, 22:29

Capodecina je napisao/la:
esprit24 je napisao/la: Ako ih Uefa ne kazni, onda Uefa podrzava fasizam!!!!
Dok se čekala konačna odluka arbitražnog sportskog Suda u Lozani u slučaju "Šimunić" zbog uzvikivanja ustaškog pozdrava
"za dom spremni" (istog onog pozdrava kojeg smo putem tv slušali prije par dana kako se ori sa dvije tribine stadiona Pecara)
tada je hrvatski sociolog Renato Matić između ostalog rekao:
'Kakva god bila presuda ovog sportskog Suda, može se predvidjeti da će se ona protumačiti kao 'legalizacija' ili 'konačna zabrana'
ustaškog pozdrava'. Pa je onda dodao i to da ovaj pozdrav nije poziv prijateljima na kafu ili pivo, nego borbeni poklič za
mržnju protiv drugih.
Podsjećanja radi, ovaj poklič je značio i kraj karijere za Šimunića...
Simunic je dobio 10 utakmica, sa 37 godina kraj je bio izvjestan. Danas radi kao pomicni trener Cacketu.

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 19 maj 2017, 22:35

Da, zabrana zbog koje je propustio mundijal u Brazilu.
Osim toga, prekršajni sud u Zagrebu kaznio ga je zbog raspirivanja rasne mržnje globom od 3.200 eura.

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 19 maj 2017, 22:45

Capodecina je napisao/la:Da, zabrana zbog koje je propustio mundijal u Brazilu.
Osim toga, prekršajni sud u Zagrebu kaznio ga je zbog raspirivanja rasne mržnje globom od 3.200 eura.
U svakom slucaju Simunic je heroj. Ovaj potez je bio kljucan za plasman Hrvatske u Brazil. Ispali bi iz baraza da je ovaj prosao.

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 19 maj 2017, 22:50

Alban je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Sto se tice sportskog segmenta Siroki je ajmo reci zasluzeno osvojio kup, imali su vise srece i to je to. Ali gledajuci sta se sve desavalo na stadionu, najblaza kazna u ovom trenutku je da ih izbace iz evrope na jednu godinu kao opomenu. Region bruji o toj sramoti od prije beko vece. Ako ih Uefa ne kazni, onda Uefa podrzava fasizam!!!!
Po meni su ipak moralni pobjednici igraci Sarajeva, samo sam realan, ipak u onakvim uslovima pruzili su maksimum, bili puno bolji od Sirokog ... A UEFA kaznjava i ne igra se sa ovakvim stvarima, jer kad bi pustili ko zna sta bi bilo sutra u nekim drugim zemljana Evrope?
Po meni je Čelik moralni pobjednik ove lige jer sta ce momci velik je pritisak jer Čelik je velik klub gdje god dođu puno sve ljudi s reflektora gledaju zvijezde PS ne mrzim Čelik al mi ovaj alban ide na k-rc
.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 19 maj 2017, 22:56

mikel48 je napisao/la:
Alban je napisao/la:
Po meni je Čelik moralni pobjednik ove lige jer sta ce momci velik je pritisak jer Čelik je velik klub gdje god dođu puno sve ljudi s reflektora gledaju zvijezde PS ne mrzim Čelik al mi ovaj alban ide na k-rc
Nemoj citati sta ja pisem, pripazi sta pises i ne obracaj mi se i ne uzimaj me u usta.

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 19 maj 2017, 23:00

Dalje... Postavlja se pitanje zašto glavni sudija Jakupović nije prekinuo utakmicu zbog ratne zastave HVO ?
Vratimo se unazad 4 godine i utakmice na Koševu (Sarajevo - Leotar) kada je zbog transparenta Armija BiH,
glavni sudija Valjić u dva navrata prekidao utakmicu. Da li mi napredujemo u tom pogledu ili pak nazadujemo?!

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 19 maj 2017, 23:00

]
mikel48 je napisao/la:
Alban je napisao/la:
Nemoj citati sta ja pisem, pripazi sta pises i ne obracaj mi se i ne uzimaj me u usta.
vec mjesec dana si na temi nksb necu ja nista pazit nemam razloga ne vrijeđam nikoga
.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 19 maj 2017, 23:07

mikel48 je napisao/la:]
mikel48 je napisao/la:
Alban je napisao/la:
vec mjesec dana si na temi nksb necu ja nista pazit nemam razloga ne vrijeđam nikoga
Jesam i vidim brisu se moji postovi, ja sam samo realno govorio, ali ocito nekom smeta, a kome smeta neka ne cita. Pazit ces naravno jer tvoj rijecnik bas nije ok!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.