PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Al vidite ljudi , mi pitari vecina bosnje , ako vec ne mozemo do titule onda svim silama idemo da zrinja osvoji ili neko drugi osim zelje , tako misle i komsije , dok dole u herc... sve cine da nekom svom pomognu , ako vec siroki ne moze do titule oni svim silama pomazu zrinju , a kad se sastanu onda se malo posamaraju i onda opet navijaju jedne za druge sto nema smisla .... da hajdukovac voli da dinamo osvoji i td dole samo neka njihovi i mirni ...
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 19 maj 2017, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
nema ti tu ništa čudno, to su mali klubovi, nerazvijeni, nemaju sportske rivale, da se sutra ugase niko ih se ne bi ni sjećaoHeraklitMracni je napisao/la:Al vidite ljudi , mi pitari vecina bosnje , ako vec ne mozemo do titule onda svim silama idemo da zrinja osvoji ili neko drugi osim zelje , tako misle i komsije , dok dole u herc... sve cine da nekom svom pomognu , ako vec siroki ne moze do titule oni svim silama pomazu zrinju , a kad se sastanu onda se malo posamaraju i onda opet navijaju jedne za druge sto nema smisla .... da hajdukovac voli da dinamo osvoji i td dole samo neka njihovi i mirni ...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
O tome pricam , nemaju rivalstva , svagdje u svijetu ima rivalstvo jedan drugom poturaju i td al ovi dole isto jedan klub , ne bi me cudilo da sutra zrinskom siroki bude filijala ..Virtu4l je napisao/la:nema ti tu ništa čudno, to su mali klubovi, nerazvijeni, nemaju sportske rivale, da se sutra ugase niko ih se ne bi ni sjećaoHeraklitMracni je napisao/la:Al vidite ljudi , mi pitari vecina bosnje , ako vec ne mozemo do titule onda svim silama idemo da zrinja osvoji ili neko drugi osim zelje , tako misle i komsije , dok dole u herc... sve cine da nekom svom pomognu , ako vec siroki ne moze do titule oni svim silama pomazu zrinju , a kad se sastanu onda se malo posamaraju i onda opet navijaju jedne za druge sto nema smisla .... da hajdukovac voli da dinamo osvoji i td dole samo neka njihovi i mirni ...
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Nek se pripreme sutra cemo svaku pozu da probamo!!! Koliko vec nisu uzeli na LAVORU??? 3.11.2012 ZADNJI PUTmikel48 je napisao/la:Sutra željo lagano 0-2

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Povoljno otkrivam trenutnu lokaciju Nermina Crnkića 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Povoljno otkrivam trenutnu lokaciju Nermina Crnkića
Eh ko neka tajna, eno stravu mu saljevaju, jos se nije odsokirao...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Kod Lemdare noći, patika je u pripravnosti.simidobar je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Povoljno otkrivam trenutnu lokaciju Nermina Crnkića![]()
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pa vjerovatno je Crnkic u Euforovoj bazi u Butmiru 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
belosevic28
- Kontakt:
Crnkica cuvaju kerovi (citaj ''The Skinuti 1987'' ). Sutra 0:2 za Zelja.
Selam !
Selam !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ko je skinut ba 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Upravo vas pozdravlja uz riječi "Mogu samo da me mrze oni što me ne vole"simidobar je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Povoljno otkrivam trenutnu lokaciju Nermina Crnkića![]()
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Biće Lemdarina patika ako se ne ostaviš forumaMerhaba je napisao/la:Ko je skinut ba
idem odmah off pozz saidePenaltiky je napisao/la:Biće Lemdarina patika ako se ne ostaviš forumaMerhaba je napisao/la:Ko je skinut ba
Sto se mene tice mogu ove godine kantu i u more bacit, uopste me ne interesuje... Nek se odigra posteno i nek pobijedi bolji ako je ikako moguce (u svim utakmicama), derbi svakako usran, skoro mrtav i na aparatima je... Hvala svima nama na pomoci i na velikom razumijevanju, pravi smo posao uradili, svi smo jako ponosni i sretni zbog tog. Od naseg poznatog inata ostao je samo onaj najgori i najnizi...
Zali Boze za onim strasnim utakmicama sa dobrim gostima i dobrim domacinima, ono kad gori citav stadion, kad se jedni bore da budu bolji i kreativniji od drugih...
Opet sreca je pa imamo dosta dobrih slika za podsjecanje...
Neka je sa srecom
Zali Boze za onim strasnim utakmicama sa dobrim gostima i dobrim domacinima, ono kad gori citav stadion, kad se jedni bore da budu bolji i kreativniji od drugih...
Opet sreca je pa imamo dosta dobrih slika za podsjecanje...
Neka je sa srecom
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- Neandertalac
- Kontakt:
Laž i patka da su huligani prijetili tj, još u hotelu je sa Crnkičem raskinut ugovor a takođe sutradan sa Rustemovićem. Skandal sa prijetnjama samo dimna bomba.
Pitatsko udbaška posla.
Pitatsko udbaška posla.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Danas ide ovako,pitari komentari ako zijane pusteno bolje Zeljo nego Zrinjski,pobjede ha ha nek smo im sjebali titulu svjedno mi je ko CE bit prvi.Manijaci zijane Slavko picko samo igra na nulu ziceras da je napo razvali BI ih,ako pobjede,titulu sampioni kad je izvlacenje lige sampiona.Vidimo se na zapadu,netraze licne ili sto Sam ja stariji pa kontaju ovaj ozbiljan.
Dal' je moguće da ovi zatucani kamenjari iz Uskog porede "Jedna si jedina" koja je vezana za sva tri konstitutivna naroda u BiH sa "Mi 'rvati", jao kakvi đikani, kakvo saopštenje.
Još elegantno izbjegoše spomenuti ostale fašističke povike.
Još elegantno izbjegoše spomenuti ostale fašističke povike.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vratiti istom mjerom pa ćemo ih onda čekati sta će reći.
I ti si s nekog brda sišo.club21 je napisao/la:Vratiti istom mjerom pa ćemo ih onda čekati sta će reći.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.