FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sabane dizi se prvi na tabeli 2 Kola do kraja a ovdje se rezi koda cemo ispast,pa sta hocete vi koje su fase Zelje sta van je dovoljno da ste zadovoljni prvi mjesto OK Ali da igramo leprsavo da nabijamo ostale SA 3-4 razlike,da je tako a da nismo prvi bilo BI **** nabijanje taj titulu kad BI svaku uzeli 1-0.Eto sutra cemo zijanit a ko zna mozda budemo igrali leprsavo pa Nas stigne kazna.Igraju Slavko na nulu a leprsavo imaju Barcu nek gledaju.
Veze ti nemas, salim se fin siAlipasino je napisao/la:Sabane dizi se prvi na tabeli 2 Kola do kraja a ovdje se rezi koda cemo ispast,pa sta hocete vi koje su fase Zelje sta van je dovoljno da ste zadovoljni prvi mjesto OK Ali da igramo leprsavo da nabijamo ostale SA 3-4 razlike,da je tako a da nismo prvi bilo BI **** nabijanje taj titulu kad BI svaku uzeli 1-0.Eto sutra cemo zijanit a ko zna mozda budemo igrali leprsavo pa Nas stigne kazna.Igraju Slavko na nulu a leprsavo imaju Barcu nek gledaju.
Zadnja izmjena: SaboBabo, dana/u 19 maj 2017, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sutra zgazit bordo bijele 0 2 
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
**** CEMO IH I NA TERENU I NA TRIBINAMA!!!! NE OCEKUJEM NISTA VISE HORDICA NA SJEVERU OD NAS NA JUGU. Sutra ce prevaga da bude jedan covjek. ZZ10
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Peljto?HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Sutra ce prevaga da bude jedan covjek. ZZ10
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Bio i osto jedina desetka Želje!!! Djaba sto je Bekrija nosi. Vakat je iz slobodnog da ga Zajkan uvrneLjoZee je napisao/la:ZZ20 [emoji38]
Željo1921
Virtu4l je napisao/la:"I danas mi nedostaje huk sa juga, Željo će slaviti sutra"
http://sportsport.ba/bh_fudbal/i-danas- ... tra/237590
Posljednji boem
Sa 35 godina i pivskim stomačićem
U okviru društevno odgovornog-djelovanja partner FK Željezničar, kompanija SurTec Eurosjaj iz Konjica i kapiten Kluba, Zajko Zeba, odlučili su finansijski pomoći i poslati pet učenika iz Konjica na ekskurziju sa svojim drugarima.
GOSPODINE ZZ20
Imaces cast tu, dizaces trofej prvi, ponovo ! Povedi nas Kapitenu !
GOSPODINE ZZ20
Imaces cast tu, dizaces trofej prvi, ponovo ! Povedi nas Kapitenu !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako se dobro sjećam Ivica je rekao nešto u fazonu.Kompromis je napisao/la:Ovo sto Amar radi ni u kom slucaj ne treba da radi... nema nikakvog osnova jer znamo kad je slavko dosao koliko je jadno Zeljo izgledao i na kraju covjek dovede klub na prag titule iz ponora totalnog...
Uredu da se sprda na racun slovenca, Sablje, Djurbuzovica i sl koji nista nisu osvojili i donijeli klubu, ali sprdati se sa trenerom koji je ucinio da nemoguce postane mogucim jednostavno nije uredu...
To ne radi ivica, a ne treba da radi ni amar bez obzira što ga i ja smatram drugim najvecim Zeljovcem ikad, odmah uz bok svome ocu...
Bilo je tu nekih igrača, igrao se fudbal, ne možeš ovu publiku varati.
Btw ja ne vidim problem sa tim da neko iznese svoje mišljenje a to što se odavno svi koji imaju jasan stav poklapaju po društvenim mrežama je drugi par rukava. Ne kažem konkretno za tvoj post već za Zenzu i slične pametnjakoviće.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ali svejedno ne treba ni Amar cinik da bude... pogotovo ne prema slavki s obzirom na činjenicu da je Zeljo sa Slavkom dosad samo jednom porazen u ligi, a slovenac je to uspio debelo premasiti u 6 kola... nije ok...Neandertalac je napisao/la:Ako se dobro sjećam Ivica je rekao nešto u fazonu.Kompromis je napisao/la:Ovo sto Amar radi ni u kom slucaj ne treba da radi... nema nikakvog osnova jer znamo kad je slavko dosao koliko je jadno Zeljo izgledao i na kraju covjek dovede klub na prag titule iz ponora totalnog...
Uredu da se sprda na racun slovenca, Sablje, Djurbuzovica i sl koji nista nisu osvojili i donijeli klubu, ali sprdati se sa trenerom koji je ucinio da nemoguce postane mogucim jednostavno nije uredu...
To ne radi ivica, a ne treba da radi ni amar bez obzira što ga i ja smatram drugim najvecim Zeljovcem ikad, odmah uz bok svome ocu...
Bilo je tu nekih igrača, igrao se fudbal, ne možeš ovu publiku varati.
Btw ja ne vidim problem sa tim da neko iznese svoje mišljenje a to što se odavno svi koji imaju jasan stav poklapaju po društvenim mrežama je drugi par rukava. Ne kažem konkretno za tvoj post već za Zenzu i slične pametnjakoviće.
Znam ja da je Amar veliki fakin... zeljovac 1/1... voli ovaj klub kao niko vjerujem... ali ne vidim da je sprdao djurbuzovica a tad smo imali jadnije rezultate nego danas... valjda sto mu je on jaran...
I sa te strane ja pisem da nije ok... ali opet sto se amara tice on ima autonomiju da radi sta hoce s obzirom koliko je Zelji doprinio... a pogotovo ivica...
Amar je najveci cinik na planeti, zato ga toliko volimo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hoce li biti Zeljovaca na zapadu ?
Ako je ko kupovao kartu za zapad, moze li napisati kakva je procedura i da li moramo bas u njihovom smrdljivom shopu kupiti uz licnu kartu ? Koliko jedna osoba moze kupiti karti za zapad ? Hvala unaprijed na odgovorima !
Ako je ko kupovao kartu za zapad, moze li napisati kakva je procedura i da li moramo bas u njihovom smrdljivom shopu kupiti uz licnu kartu ? Koliko jedna osoba moze kupiti karti za zapad ? Hvala unaprijed na odgovorima !
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Kupio sam ja za zapad... nikakve procedure... nekom traze licne, nekom clanske... a ako kazes da nemas nijedno sa sobom dati ce onako... jedino kome ne prodaju bez clanske su mali pitarcici... maloljetni...
Uglavnom malo je reci da ce biti bruka zeljinih navijaca na zapadu... danas kad sam i ja kupovao karte u njihovoj odvratoriji od fan shopa slucajno niko nema licne a pogotovo clanske... i slucajno su svi "navijaci Sarajeva"...
.... al malo sutra...
Zapad se moze uzeti preko e kupi, bbi, kod bkc-a i u fan shopu... na ostalim mjestima se ne moze uzeti zapad... ali mogu sjever i istok...
Uglavnom malo je reci da ce biti bruka zeljinih navijaca na zapadu... danas kad sam i ja kupovao karte u njihovoj odvratoriji od fan shopa slucajno niko nema licne a pogotovo clanske... i slucajno su svi "navijaci Sarajeva"...
Zapad se moze uzeti preko e kupi, bbi, kod bkc-a i u fan shopu... na ostalim mjestima se ne moze uzeti zapad... ali mogu sjever i istok...
Hvala na odgovorima, idemo dobiti ovo danas ! Jedva čekam da vidim kako će ih braća sa juga poderati.Kompromis je napisao/la:Kupio sam ja za zapad... nikakve procedure... nekom traze licne, nekom clanske... a ako kazes da nemas nijedno sa sobom dati ce onako... jedino kome ne prodaju bez clanske su mali pitarcici... maloljetni...
Uglavnom malo je reci da ce biti bruka zeljinih navijaca na zapadu... danas kad sam i ja kupovao karte u njihovoj odvratoriji od fan shopa slucajno niko nema licne a pogotovo clanske... i slucajno su svi "navijaci Sarajeva"....... al malo sutra...
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
- diplomatija
- Kontakt:
Prošli vikend su nam dobro usralli, dajte molim vas danas nas obradujte, **** sve price, samo ostaje upisano ZELJEZNICAR ŠAMPION BIH 2017.
Danas se naoruzajte strpljenjem, bice ovo sve samo ne lagana utakmica.
- Zeljeznicar -
Imal neko kakvih tableta za smirenje da posudi ? Valja izdrzati danas.[emoji38]
X ko kuca.[emoji120]
X ko kuca.[emoji120]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zeljo Zeljo Zeljo Zeljo promuko nemogu vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.