FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 20 maj 2017, 10:58

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sv ... navijacice

Ovom debilu sto je pisao text treba da bude jasno da se grupa odlucila da ne bude zena iz razloga jer je mali prostor i moze doci do povreda. Sigurnije je za njih da danas nisu na jugu. Joj novinara Boze sacuvaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 maj 2017, 11:09

Nije u redu ova odluka sto se mene tice za zene, u pravu je ovaj novinar za sve kolko god mi tesko bilo priznat.
Ostalite mislite sta hocete, ovo je moje misljenje.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Welbeck
Kontakt:

Post Postao/la Welbeck » 20 maj 2017, 11:32

LjoZee je napisao/la:Imal neko kakvih tableta za smirenje da posudi ? Valja izdrzati danas.[emoji38]

X ko kuca.[emoji120]
Ja sam mazn'o staroj tri bosaurina :) Vise zbog Kerle nego zbog gurbeta, ostavite danas zadnji atom snage, natopite dres znojem, i obradujte ove bolesnike. Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja !!!!
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 20 maj 2017, 11:35

irfo je napisao/la:Nije u redu ova odluka sto se mene tice za zene, u pravu je ovaj novinar za sve kolko god mi tesko bilo priznat.
Ostalite mislite sta hocete, ovo je moje misljenje.
Ova odluka za zene je grehota samo zbog nekoliko njih koji idu cak i na gostovanja , sto se tice ostalih ispravna je odluka sto posto.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 maj 2017, 11:37

Ja volim Želju, za njega sve
O, naprijed Željo, barem do remija

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 maj 2017, 11:39

Zbog cega je molim te ispravna odluka, potura se neko sticenje "ljepseg spola", neki fazoni sigurnosti?
Kofa sigurnost a idu djeca od 14-15 godina, ne treba glumit zastitnike zenskog pola diskrimirajuci ih.
Svako treba da ima pravo da odluci da preuzme odgovornost na sebe sto se tice sopstvene sigurnosti i da odluci hoce li ici ili nece.
Mozete vi negodovat kolko hocete ali autor teksta je u pravu 100%. Zelimo da imamo i porodice a i zene i djecu na tribinama a u medjuvremenu hocemo i da furamo neku ultras furku koja odbija normalne simpatizere koji bi dolazili na utakmice.
Pogledajte gostovanja svih evropskih klubova, posebno u Engleskoj, 20-30% tih navijaca upravo cine zene.
Zato opet kazem nek svako treba imat pravo da kupit kartu i da odlucuje za svoju sigurnost.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 maj 2017, 11:54

Zna se sta ceka nase navijace gore od strane policije + uprava pitara je poslala neke ljude na jug kao kupili polugodisnju za koju niko nije znao. Ocigledno ce poslati ljude da provociraju kako bi ispao neki belaj. U ovakvim uslovima danas zene i djeca nemaju sigurnost na jugu.

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 20 maj 2017, 12:07

irfo je napisao/la:Zbog cega je molim te ispravna odluka, potura se neko sticenje "ljepseg spola", neki fazoni sigurnosti?
Kofa sigurnost a idu djeca od 14-15 godina, ne treba glumit zastitnike zenskog pola diskrimirajuci ih.
Svako treba da ima pravo da odluci da preuzme odgovornost na sebe sto se tice sopstvene sigurnosti i da odluci hoce li ici ili nece.
Mozete vi negodovat kolko hocete ali autor teksta je u pravu 100%. Zelimo da imamo i porodice a i zene i djecu na tribinama a u medjuvremenu hocemo i da furamo neku ultras furku koja odbija normalne simpatizere koji bi dolazili na utakmice.
Pogledajte gostovanja svih evropskih klubova, posebno u Engleskoj, 20-30% tih navijaca upravo cine zene.
Zato opet kazem nek svako treba imat pravo da kupit kartu i da odlucuje za svoju sigurnost.
Mijesas navijace i simpatizere.Danas je posebna situacija i najbolje je da idu samo navijaci,bez kojekakvih simpatizera,za ostale tu je tribina zapad.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 20 maj 2017, 12:10

irfo je napisao/la:Zbog cega je molim te ispravna odluka, potura se neko sticenje "ljepseg spola", neki fazoni sigurnosti?
Ulaznice su se mogle uzeti iskljucivo uz licnu kartu. Bezbroj je razloga zbog kojih je ova odluka donijeta.. Potpuno ispravno, naravno.
Životni saputnik! 1921

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 20 maj 2017, 12:37

Skinute stolice na jugu gdje će biti smješteni naši navijači.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 maj 2017, 12:40

Gotovo Zeba i Bekric zajedno,ko CE ih ganjat pisi propalo ogroman propust trenera.Ovaj Tim Jos nikad nije zajedno igro prvih 11.Vozdra boga molite da Zrinjski igra nerjeseno.Kraj price.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 maj 2017, 13:13

je li sluso ko Amara na radiu M?

Edit: evo traje jos
http://radiom.ba/Live/Kanal2/

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 maj 2017, 13:19

Bit će gusto, bit će 0-2 :bih:

Kompromis@ Tek sada pogledah onaj sažetak sa Amarom. Pa on nije ni spomenuo Slavku. Joj, ještamaji@ istoričaru stari što nam kost baci, hladno :lol:
Btw Brko u par rečenica objasnio.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 maj 2017, 13:25

Ja da sam novinar, ja bi sa Amarom pricao samo o vrhunskom, evropskom fudbalu. Covjek uziva u tome, vidi se. Cim neko spomene nasu ligu, odmah depresija na licu :urnebes:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 maj 2017, 13:34

SlevinKelevra je napisao/la:Ja da sam novinar, ja bi sa Amarom pricao samo o vrhunskom, evropskom fudbalu. Covjek uziva u tome, vidi se. Cim neko spomene nasu ligu, odmah depresija na licu :urnebes:
A kako traži kvalitet po studiju. :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Milkaodkokosa
Kontakt:

Post Postao/la Milkaodkokosa » 20 maj 2017, 14:07

Znal' neko gdje ce biti prijenos ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2017, 14:12

Jhebi malo Saraj'vo oooOOOoooOOoooOOOO
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 maj 2017, 14:18

Kako bi danas sve bilo lakse da smo uzeli 3 boda prosli vikend. [emoji57]

Jos malo...

vozdra
Kontakt:

Post Postao/la vozdra » 20 maj 2017, 14:25

Milkaodkokosa je napisao/la:Znal' neko gdje ce biti prijenos ?
Moja TV
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 20 maj 2017, 14:26

slika

Momci, znate koliko nam je ovaj meč bitan. Ostavite srce i dušu na terenu protiv malenih, a rezultat će doći!

#ZGAZITE IH ! :kafa: :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.