FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I ja ravnodušan. Ne vidim kako možemo dobit. Izgubit možemo maksimalno jedan razlike. A vjerujem da će bit X uz minimalan broj prilika. Ybg, i mi smo titulu proslavili faktički na derbiju 2015. Samo je nas bilo 15 hiljada, a njih sad maksimalno dvije. Ne bi mi to toliko teško palo, nema ih puno a i postalo mi je skroz svejedno nakon onog seljakluka u Lištici.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Ali moram iskreno da odam počast upravi koja je u pravom trenutku prepoznala priliku da prebaci svu krivnju na navijače. Možda im nije bitan sportski uspjeh FKS. Ali ovim potezom su dokazali da su itekako sposobni. Za alibi i diverziju to jest.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Ali moram iskreno da odam počast upravi koja je u pravom trenutku prepoznala priliku da prebaci svu krivnju na navijače. Možda im nije bitan sportski uspjeh FKS. Ali ovim potezom su dokazali da su itekako sposobni. Za alibi i diverziju to jest.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- PitarBordo
- Kontakt:
Također mišljenja sam da ću uvijek, ako ne može FK Sarajevo, "navijati" da titulu uzme klub koji nema nacionalni ili fašistički predznak, bilo kojeg tora. Shvatite to kako želite.
Samo Saraj'vo.
Tvoja 3 zadnja posta brate kao da sam i ja pisao upotpunosti,ja nemam snage danas otici na Kosevo..
Druga propustena kuci ove godine ce mi biti al ne zalim,totalno sam prazan na svaki moguci nacin,jednostavno nmg da vjerujem sta su mi nehljebi **** uradili.
Jednostavno osjecam da svom Sarajevu trenutno ne mogu pruziti podrsku,mogu samo biti "remetilacki"faktor,tako da je bolje da i ne idem.
Druga propustena kuci ove godine ce mi biti al ne zalim,totalno sam prazan na svaki moguci nacin,jednostavno nmg da vjerujem sta su mi nehljebi **** uradili.
Jednostavno osjecam da svom Sarajevu trenutno ne mogu pruziti podrsku,mogu samo biti "remetilacki"faktor,tako da je bolje da i ne idem.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 20 maj 2017, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- Osttribine
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:Sabra neda da vas dođe 10 hiljada , sa svih polja i svih livadaaaaaaaOsttribine je napisao/la:Nedamo im titulu evo tu na Koševu![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu Koševo danas se igra 111. vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara. FOTOGALERIJA U centru pažnje bh. javnosti danas je utakmica Sarajeva i Želje koja bi mogla odlučiti ime novog bh. prvaka. Meč vječitih rivala igra se od 17 sati, a očekuje se velika posjeta. Teren stadiona Koševo spreman je za okršaj Sarajeva i Željezničara, te se s nestrpljenjem očekuje početak ove utakmice.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Većina ovih derbi navijača ne ide, da ne govorim dalje.MortemHz je napisao/la:Na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu Koševo danas se igra 111. vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara. FOTOGALERIJA U centru pažnje bh. javnosti danas je utakmica Sarajeva i Želje koja bi mogla odlučiti ime novog bh. prvaka. Meč vječitih rivala igra se od 17 sati, a očekuje se velika posjeta. Teren stadiona Koševo spreman je za okršaj Sarajeva i Željezničara, te se s nestrpljenjem očekuje početak ove utakmice.
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
PotpisujemPitarBordo je napisao/la:Također mišljenja sam da ću uvijek, ako ne može FK Sarajevo, "navijati" da titulu uzme klub koji nema nacionalni ili fašistički predznak, bilo kojeg tora. Shvatite to kako želite.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja pitao ovog jednog sto mu uvijek dajem karte da li mu treba jer imam za njega frajer me napade popisan sam ostaojoker90 je napisao/la:Većina ovih derbi navijača ne ide, da ne govorim dalje.MortemHz je napisao/la:Na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu Koševo danas se igra 111. vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara. FOTOGALERIJA U centru pažnje bh. javnosti danas je utakmica Sarajeva i Želje koja bi mogla odlučiti ime novog bh. prvaka. Meč vječitih rivala igra se od 17 sati, a očekuje se velika posjeta. Teren stadiona Koševo spreman je za okršaj Sarajeva i Željezničara, te se s nestrpljenjem očekuje početak ove utakmice.
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
+1PitarBordo je napisao/la:Također mišljenja sam da ću uvijek, ako ne može FK Sarajevo, "navijati" da titulu uzme klub koji nema nacionalni ili fašistički predznak, bilo kojeg tora. Shvatite to kako želite.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sta ovo pise da se karte nece moci kupiti ispred stadiona? Gdje moze kupiti kartu neutralni gledalac koji vodi na tekmu 2-3 djece?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Bordo FAN SHOP-ovi (ul. Maršala Tita 38b/ Bezistan); od 9 do 16.30h,Gefufna je napisao/la:Sta ovo pise da se karte nece moci kupiti ispred stadiona? Gdje moze kupiti kartu neutralni gledalac koji vodi na tekmu 2-3 djece?
- Prodajna mjesta; ispred Katedrale, Tržnica "Markale", BKC - Bosanski kulturni centar; od 9 do 16h,
- Odjel za članstvo i ulaznice FK Sarajevo (ul. Maršala Tita 38b) - ULAZNICE ZA ZAPADNU TRIBINU; od 9 do 16.30h.
Samo ZAPAD moraš otici do kluba..The Game je napisao/la:- Bordo FAN SHOP-ovi (ul. Maršala Tita 38b/ Bezistan); od 9 do 16.30h,Gefufna je napisao/la:Sta ovo pise da se karte nece moci kupiti ispred stadiona? Gdje moze kupiti kartu neutralni gledalac koji vodi na tekmu 2-3 djece?
- Prodajna mjesta; ispred Katedrale, Tržnica "Markale", BKC - Bosanski kulturni centar; od 9 do 16h,
- Odjel za članstvo i ulaznice FK Sarajevo (ul. Maršala Tita 38b) - ULAZNICE ZA ZAPADNU TRIBINU; od 9 do 16.30h.
Adilovic
Kadusic sadiku balic bekic
Heric radovac
Lelic duljevic livaak
Hadzic
Ja bi ovo izveo..bolje neg da igraju ovi emotivni..a draze mi je iskreno da kone uzmu titulu nego dole zvizdaci himne..mada mislim da bi se i ovi momci borili bez da se osjeti razlika na terenu..sto se tice pavlovica, novakovica, mihojevica pa i hodzica i hebibovica igrom i zalaganjem su zasluzili da imaju fizicki odmor tj ranije da odu na godisnji kad i ovi nehljebi mogu na picko-emotivni.
EDIT: moze andjusic umjesto duljevica..ovaj svakako ugovor nije produzio a do kraja sezone nam ne treba
Kadusic sadiku balic bekic
Heric radovac
Lelic duljevic livaak
Hadzic
Ja bi ovo izveo..bolje neg da igraju ovi emotivni..a draze mi je iskreno da kone uzmu titulu nego dole zvizdaci himne..mada mislim da bi se i ovi momci borili bez da se osjeti razlika na terenu..sto se tice pavlovica, novakovica, mihojevica pa i hodzica i hebibovica igrom i zalaganjem su zasluzili da imaju fizicki odmor tj ranije da odu na godisnji kad i ovi nehljebi mogu na picko-emotivni.
EDIT: moze andjusic umjesto duljevica..ovaj svakako ugovor nije produzio a do kraja sezone nam ne treba
Zadnja izmjena: dundee, dana/u 20 maj 2017, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
E da smo i mi u borbi za titulu, ne bi vladala ovakva apatija. Bilo bi nas danas bar 15000. Ovako, ne ocekujem nas vise od 5000, daj Boze i toliko.
Hvala svim debiloma koji su nas ovako srozali u svakom pogledu.
P.S. Dajte slike sa Jadrana dusevno povrijedjenih.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Hvala svim debiloma koji su nas ovako srozali u svakom pogledu.
P.S. Dajte slike sa Jadrana dusevno povrijedjenih.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Znaci, ne moze se na zapad ko nema clansku, ili? Ispred stadiona se ne prodaju karte ni za istok?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sami licna za zapad. Nista ne mozes kupiti ispred stadiona, samo sok kospe.Gefufna je napisao/la:Znaci, ne moze se na zapad ko nema clansku, ili? Ispred stadiona se ne prodaju karte ni za istok?
NovineSarajlijica1946 je napisao/la:Sami licna za zapad. Nista ne mozes kupiti ispred stadiona, samo sok kospe.Gefufna je napisao/la:Znaci, ne moze se na zapad ko nema clansku, ili? Ispred stadiona se ne prodaju karte ni za istok?
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Ferroviere1987, prisonbreak, Velaxsa, zagorski i 49 gostiju.