http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sv ... navijacice
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Zbog Sabrine zamrzili ženski rod! Plavi šovinizam!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
mario11111
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Dobro vam sportsko jutro, nek se pišu pobjede danasRigoletto je napisao/la:Mortem je vazda jedna ljudska velicina bio bez obzira sto se njegova nacela cesto kose sa mojima. Mi, uceni, liberalni, proeuropski, otvoreni ljudi znamo kako premostiti takve nesuglasice i izgraditi jedno ovakvo zdravo sportsko prijateljstvoMortemHz je napisao/la:Nasim sportskim prijateljima, Zrinjski Mostar.mario11111 je napisao/la:Jedno pitanje s "Juga", što je draže glavama Horda, čisto onako informativno, kome da ode "kanta" našeg nogometa?
Večera po izboru
1905
Ne sa većeg brda od tovoga sigurnoPenaltiky je napisao/la:I ti si s nekog brda sišo.club21 je napisao/la:Vratiti istom mjerom pa ćemo ih onda čekati sta će reći.
Što mi ovi borci za prava idu na ****, ljudi idu na tekme da popiju i pobjegnu od harpija.joker90 je napisao/la:Zbog Sabrine zamrzili ženski rod! Plavi šovinizam!![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Sto mi ovo lici na nekog :/
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Pisi propalo Zeba i Bekric igraju zajedno.
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahaha, ali zabranili navijačicama na jug... Majko mila, koji je ovo vijek...
Samo Saraj'vo.
Palo nesto manijacima, neko nesto vise?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vazda im pada, budi malo preciznijinusko je napisao/la:Palo nesto manijacima, neko nesto vise?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da li je moguce da neko u 21. vijeku podrzava odluku da se zenama zabrani odlazak na utakmicu?
Cudno smo mi drustvo, a prsimo se da smo neki europejci.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
a sta da se nesto desi tim curama, kad murija krene? ne budi naivan... podrzavam odluku!!!Evander je napisao/la:Da li je moguce da neko u 21. vijeku podrzava odluku da se zenama zabrani odlazak na utakmicu?
45515
Da li je moguće da neko obeća da neće više pisati na forumu ako navijača Želje dođe preko 10000 na derbi, dođe nas 13000 i on opet piše na forumu?
Vi baš pomislili da neće pisati?KLIS je napisao/la:Da li je moguće da neko obeća da neće više pisati na forumu ako navijača Želje dođe preko 10000 na derbi, dođe nas 13000 i on opet piše na forumu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako ne možemo mi osvojiti titulu prvaka Bosne i Hercegovine, onda svim srcem navijam da prvak Bosne i Hercegovine postane Fudbalski Klub Željezničar.
Bolje da me jaran zajebava, nego da na cijelom internetu čitam gluposti.
Baš imaju dvojica koji ne navijaju za Partizan i Zvezdu u Doboju?BelminM23 je napisao/la:Ako ne možemo mi osvojiti titulu prvaka Bosne i Hercegovine, onda svim srcem navijam da prvak Bosne i Hercegovine postane Fudbalski Klub Željezničar.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
A ima u Tešnju ondaPenaltiky je napisao/la: Baš imaju dvojica koji ne navijaju za Partizan i Zvezdu u Doboju?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, to vi iz prakticnih razloga. Bolje da vam mi pobjegnemo za jednu , nego da nas Zrinjski stigne po broju titula.BelminM23 je napisao/la:Ako ne možemo mi osvojiti titulu prvaka Bosne i Hercegovine, onda svim srcem navijam da prvak Bosne i Hercegovine postane Fudbalski Klub Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.