Prva Liga FBiH 2016/2017
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
City tv uživo Rudar-GOŠK
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Nema na TV vec ce biti na youtube.harden je napisao/la:WTV? Šta je to lave, gdje se može gledati na TVu? MojaTV, Missnet?cesc4 je napisao/la:Prijenos utakmice Bratstvo - Jedinstvo uzivo na wtv televiziji te putem linka koji cu objaviti oko 5 i 20.
Semir123 je napisao/la:City tv uživo Rudar-GOŠK
Zadnja izmjena: mikel48, dana/u 22 mar 2021, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
.
Valjda posalju bolju kameru od one sto je snimala Rudar-Bosna. Kazu ljudi koji su pokusali gledati da je bila grozna slika.emir123 je napisao/la:City tv uživo Rudar-GOŠK
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ako budu sta stimali bit će prekid kao u Širokom kad su penali izvođeni
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
Rudar-Bosna je snimano VGA kamerom, ma i VGA kamera je premija za ono.
Tačno što se raja zayebaje "digitronom snimano", e baš takav je bio kvalitet tog prenosa.
Tačno što se raja zayebaje "digitronom snimano", e baš takav je bio kvalitet tog prenosa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To su i meni govorili ljudi i to ljudi koji nemaju veze ni sa Bosnom ni sa Rudarom. Culi da je derbi i da ima na tv-u i kontali gledati. Medjutim kazu kao da je pod vodom snimano.Raonffa je napisao/la:Rudar-Bosna je snimano VGA kamerom, ma i VGA kamera je premija za ono.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ima li linka kralju?GracanicaAA je napisao/la:Nema na TV vec ce biti na youtube.harden je napisao/la:WTV? Šta je to lave, gdje se može gledati na TVu? MojaTV, Missnet?cesc4 je napisao/la:Prijenos utakmice Bratstvo - Jedinstvo uzivo na wtv televiziji te putem linka koji cu objaviti oko 5 i 20.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Komedija je pocela , bravo komse samo kes .Hahahahahaha oenal i crveni napravili odma hahahahahahahahaha
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 20 maj 2017, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- ASD
- Kontakt:
Smijesno, jel neka od ove dvije ekipe bila medju onih osam?
Parodija, jesi vidio reakcija u odbrani lol . Ajde makar su kes uzeli nisu djaba pustili ne mrze nas tolkoVijadukt je napisao/la:eno fata se igrac Rudara za glavu
- theboss_RD07
- Kontakt:
Smijesno. Jel ti ljudi stvarno misle da nekoga varaju i da neko stvarno vjeruje u regularnost ovih utakmica?
Eno i Buducnost povela. Bas me zanima ocel bit isti scenario ko prosle sezone samo obrnuto (gol rano u prvom poluvremenu, pa lagano trckaranje po terenu ostalih 70-80 min)
Eno i Buducnost povela. Bas me zanima ocel bit isti scenario ko prosle sezone samo obrnuto (gol rano u prvom poluvremenu, pa lagano trckaranje po terenu ostalih 70-80 min)
⭐
Kakav početak, ovo je bolje od svake komedije
.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa sokole što ne dođe na tekmu da šta popijemotheboss_RD07 je napisao/la:Smijesno. Jel ti ljudi stvarno misle da nekoga varaju i da neko stvarno vjeruje u regularnost ovih utakmica?
Ajmo zeleniiii, nije kakanjski već banovićki
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Sta ces ko da nismo znali sta ce bittheboss_RD07 je napisao/la:Smijesno. Jel ti ljudi stvarno misle da nekoga varaju i da neko stvarno vjeruje u regularnost ovih utakmica?
Aj gola yebem li ti sunce

joj gola za gosk.
jao braco sta rade 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH!!!!!Pa jel moguce ovo centasut lako bi ja uhvatio i golman je gurne u mrezu , ko gleda ovu ligu nije normalan , ja odustajem koja sramota jebote
- ASD
- Kontakt:
Jel valja ta tekma da dodjem?LjumanM95 je napisao/la:Pa sokole što ne dođe na tekmu da šta popijemotheboss_RD07 je napisao/la:Smijesno. Jel ti ljudi stvarno misle da nekoga varaju i da neko stvarno vjeruje u regularnost ovih utakmica?
Eno i Buducnost povela. Bas me zanima ocel bit isti scenario ko prosle sezone samo obrnuto (gol rano u prvom poluvremenu, pa lagano trckaranje po terenu ostalih 70-80 min)![]()
Ajmo zeleniiii, nije kakanjski već banovićki
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 3 gosta.