akisarajevo92 je napisao/la:Zrinjski uz pomoc sudija i penala u 94* osigura sebi titulu
Siroki, Metalleghe i Vitez suradjuju medjusobno u borbi za opstanak
Siroki sebi nastima kup, dok se istovremeno sprda u ligi
Gosk uz pomoc Orasja se bori za ulazak u PL
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
akisarajevo92 je napisao/la:Zrinjski uz pomoc sudija i penala u 94* osigura sebi titulu
A kod nas citava federacija pjeva bit ce Zeljo ku*ac sampion,ku*ac sampion,ku*ac sampion hahaha
RS-u dobro niti jedan njihov ne ispada hahaahaaah
A drago mi je sto je Kajkut dao 2 gola,aferim Sale..aferiiim
RS-u dobro niti jedan njihov ne ispada hahaahaaah
A drago mi je sto je Kajkut dao 2 gola,aferim Sale..aferiiim
!
Jbg brate karma je kucka.scootzzZzTM87 je napisao/la:Da vas nema kome bi se smijali?mma_hz je napisao/la:Ko se zadnji smije,najsladje se smije.![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
sinergija2017
- Kontakt:
Kako se samo komentator razocarao kada je svuran penal za Zrinju,kao diskutabilan ,a kada navlace penal u kupu za Zelju u Bijeljini,ili u prvenstvu kada Radniku protiv Zelje ne svira penal ,to je u redu.Sretno Zrinjo posteno si osvojio prvenstvo,a Slavko izdajice ove godine opet nista,kada napustis klub koji ti je dao sve a ti odes na onakav nacin,nisi bolje ni zasluzio,i sa Radnikom si mogao uz malo srece igrati EL,kao sto ces to i sa zeljom ,pod uslovom da te ne otjeraju ,posto si ove godine osvojio dupli ku...!

Hoce li Sloboda i treci put u nizu gostovati prvaku u zadnjem kolu. Kakva ironija 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
kobe24 je napisao/la:Yebem li im majku, ciljano dobijaju crveni, ciljano se do 77. minute gubi da bi Sarajlije zapele jer su i oni u tim okolnostima imali neke sanse i na kraju ne mogu drugacije da daju go, pa su gnjide iz Bijeljine morale praviti penal. Uzese usrane ustase obje titule... Bolje da su ovi Zelji pustili, ovako k.arina i jednim i drugim...
Sta ba da puste ?
U prethodne 3 utakmice sa FKS su se izvukli na cudne nacine...
E cuj ovo penal za zrinjski serem se na komplet NFS BiH, dabogda svi ko usanovic zavrsili..
Krupa jedina svijetla tacka u ovoj sezoni, svaka cast
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sami ste krivi sto ja iz Tuzle vise mrzim Zeljeznicar nego Crvenu Zvezdu npr. Da ste korektni u proslosti bili mozda bi neko i odigrao za vas, ali ste bili najveci gurbeti.akisarajevo92 je napisao/la:Zrinjski uz pomoc sudija i penala u 94* osigura sebi titulu
Tjerali bi neke pitari, a sada i filozofi. Sve isto među ljudima u Sarajevu razlika je samo boja.
SRETAN BROJ - 1725
Tako i treba, dok oni sebi stele sve moguce, mi se izmedju sebe krvimo i uvijek na kraju svi ka.rinu ispuse. Iako se ovako Zelji ocigledno vraca za ono ispaljivanje Slobode prije par godina, svejedno mi nikako ne moze biti drago sto ustase uzimaju i kup i ligu.akisarajevo92 je napisao/la:Zrinjski uz pomoc sudija i penala u 94* osigura sebi titulu
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kako će dinastija opravdati ovoliki potrošeni novac na ništa 
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 20 maj 2017, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
-
mario11111
- Kontakt:
Ugodna večer svim pripadnicima grupe Horde zla, prošetajte, slavite, i lijepo se naspavajte.. Ujutro su već bolji pogledi na stanje 
1905
Namješta se i u većini drugih (levatskih liga) ali nigdje ovako ofirno kao kod nas. Ovaj penal, jednostavano nemam riječi i ne mogu vjerovati da nam se ovako otvoreno pišaju u facu i prave nas budalama. Najveće su budale oni koji troše pare i vrijeme na odlaske na stadione da prate ovu lakrdiju od lige. To treba samo bojkotovat i nek sve propadne, nije to za nas. A i oni Hrvati ima ih 15% i upravljaju svime u našoj državi i opet stalno pričaju o nekoj ugroženosti.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
jel' to neko očekivao da mi uzmemo bod u Mostaru
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Športski Selam gradu na Neretvi..... pripremite rostilje i some....teletinu ,naravno

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Da Tuzlak više mrzi Zvezdu nego Želju vi bi uzeli bod, pošto je obrnuto, ipak nećeteSlobodaTuzla1919 je napisao/la:jel' to neko očekivao da mi uzmemo bod u Mostaru
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Marsal
- Kontakt:
Treba bit realan i reć' da je Zrinjski najbolja ekipa ove Premijer lige.
Nešto se žale na penal, pa šta je Želji onakvih poguranaca svirano ove sezone, pa su tad svi uglavnom bili nadmeni u fazonu može nam se- Eto može se i Zrinjskom, nemoj te kukat sad. Ništa na silu ne može.
Ipak, nije kraj svijeta. Ako zadrže trenera i ekipu na okupu te se malo pojačaju iduće sezone sasvim sigurno osvajaju titulu.
Ove godine, kao što rekoh, Zrinjski je bio i najkvalitetniji i najbolji protivnik. Ako osvoje, teška srca priznajem, bit će zasluženo.
Možda su dvije posljednje utakmice najbolji pokazatelj zašto Željo nije zaslužio da se okiti naslov: pichkasta i bezmuda igra u obe, kreacija ispod nule, a ni volja ni htijenje niosu na nekom nivou. Strašno da ih je Sarajevo nadtrčalo i nadigralo...
Sve ste imali u svojim rukama ali... znam samo da će biti licemjerno ako budete krivili sudiju zbog penala koji je sviran Zrinjskom.
Nešto se žale na penal, pa šta je Želji onakvih poguranaca svirano ove sezone, pa su tad svi uglavnom bili nadmeni u fazonu može nam se- Eto može se i Zrinjskom, nemoj te kukat sad. Ništa na silu ne može.
Ipak, nije kraj svijeta. Ako zadrže trenera i ekipu na okupu te se malo pojačaju iduće sezone sasvim sigurno osvajaju titulu.
Ove godine, kao što rekoh, Zrinjski je bio i najkvalitetniji i najbolji protivnik. Ako osvoje, teška srca priznajem, bit će zasluženo.
Možda su dvije posljednje utakmice najbolji pokazatelj zašto Željo nije zaslužio da se okiti naslov: pichkasta i bezmuda igra u obe, kreacija ispod nule, a ni volja ni htijenje niosu na nekom nivou. Strašno da ih je Sarajevo nadtrčalo i nadigralo...
Sve ste imali u svojim rukama ali... znam samo da će biti licemjerno ako budete krivili sudiju zbog penala koji je sviran Zrinjskom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Komšije dođite na forum i izađite večeras u grad da vas prcamo. Nemojte bježati na spavanje.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.