FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jos u narednom kolu kd ovi premiraju slobodu,a ovi radnika mi titulu dobijemo dzabe :kafa
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Naravno da znam, i da se razumijemo mislim na ovu sezonu, ekipa koja je izgubila kup zbog sudije, i jos na penale(lutrija), u zadnjem kolu imamo jos sanse za titulu, naravno ne vjerujem ni 1 % da cemo biti pvaci, **** sudija i **** ofsajd protiv Radnikamma_hz je napisao/la:Kad je to falila podrska,kad se to nije navijalo..YNWA je napisao/la:Jos jednom se pokazalo da su igarci daleko iznad navijaca. Sve cestitke igracima, da je bilo posteno suđenje, sad bi vjerovatno slavili titulu, i to dupla bi bila na Kosevu![]()
Uzalud trud, dzaba vam se, i SDA vas gura ali opet ne ide, dos'o je kraj moj cigane, nista od titule ni ove godine
Znas li ti uopste sta znaci to sto si napisao??
Ove sezone su daleko iznad navijaca, i to su cinjenice.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Cestitam na pobjedi i vi ste zasluzili da budete prvaci i igrom i borbom.Steta.Objektivni navijac Zelje.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mehmed Janjoš se popiš'o po Slavku Petroviću...
iN mEhmEd we trust
iN mEhmEd we trust
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hebibovicu nadam se da te necemo gledati u dresu Sarajeva iduce sezone, isto kao i Almira Bekica, Mersudina Ahmetovica te Saida Husejinovica.
PERICA IVETIC
YEBEM TE zeljo!!
PERICA IVETIC
YEBEM TE zeljo!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- f0rest1946
- Kontakt:
Ivetic,Novakovic,Kadusic,Duljevic najbolji bili danas!!
**** ja sve svoje da nema Almira, Ahmetovica i Hebibovica mi bi bili prvaci. To su takvi maler i krs igraci da je to nehumano..FrancescoTotti je napisao/la:Hebibovicu nadam se da te necemo gledati u dresu Sarajeva iduce sezone, isto kao i Almira Bekica, Mersudina Ahmetovica te Saida Husejinovica.
PERICA IVETIC
YEBEM TE zeljo!!
plus rustemovic
Ni do koljena oni nisu navijacima strucnjak,i za tvoju info nisu navijaci samo oni na sjeveru..
Stavi samo na papir koliko je navijaca Sarajeva kostala ova sezona novcano,a da ne pricamo dalje..
Stavi samo na papir koliko je navijaca Sarajeva kostala ova sezona novcano,a da ne pricamo dalje..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kaze Mehmed da ce se uciniti sve da se Rustem i Crnka vrate u Sarajevo.
A ja se nadam da ce nam trener ostati, da ce ih nagovoriti iz Uprave i dio navijaca (onaj dio sto ga podrzava, a ne onaj dio sto ga otpocetka potcjenjuje).
A evo i oni mogu biti sretni, koji su prizeljkivali pobjedu na derbiju nad osvojenim Kupom. A mi dvije pobjede u 4 dana
A ja se nadam da ce nam trener ostati, da ce ih nagovoriti iz Uprave i dio navijaca (onaj dio sto ga podrzava, a ne onaj dio sto ga otpocetka potcjenjuje).
A evo i oni mogu biti sretni, koji su prizeljkivali pobjedu na derbiju nad osvojenim Kupom. A mi dvije pobjede u 4 dana
Zadnja izmjena: muhamedhulk, dana/u 20 maj 2017, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Cestitke.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Zbog ovakvi navijaca mi je i zao zog ovog,al posto su vecina gamad,neka.Alipasino je napisao/la:Cestitam na pobjedi i vi ste zasluzili da budete prvaci i igrom i borbom.Steta.Objektivni navijac Zelje.
Mi dogodine mozemo biti samo jaci.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 20 maj 2017, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Peroni Ivetić!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hvala im sto ga nisu htjeli!!!High je napisao/la:Peroni Ivetić!
FK SARAJEVO.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hvala.Zeljo92 je napisao/la:Cestitke.
ja valaj nzm:sto bi se radovao pobjedi. Igraci su mi ogadili klub.....
- PitarBordo
- Kontakt:
Zabrinuo bih se za njeg da su rekli da valja, ovako je svako dobar čim ga oni oblate.mma_hz je napisao/la:Hvala im sto ga nisu htjeli!!!High je napisao/la:Peroni Ivetić!
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel ono Kosoric rekao da ne valja Perica??
FK SARAJEVO.
Pobjeda u derbiju je uvijek dobro došla.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Obraz je najbitniji. Aferim.
Trenutno korisnika/ca: boki86, DoktorXabaras i 19 gostiju.