Ne trebam biti.Aerials je napisao/la:SumLjiv si mi Kavaje
Koji ti je nick bio na klixu? Da vidim dal sam te upratio tamo. Moze i u pp ako ne zelis da drugi znaju.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne trebam biti.Aerials je napisao/la:SumLjiv si mi Kavaje
Svaka cast na 3. mjestu i finalu kupa.Bolje da mađari uzimaju svakakobodi123 je napisao/la:Kakvi su ovo problemi ovdje, ne dirajte uštipka
Športski pozdrav
Dva trofeja skutorima dadose. Bice da je Besa ipak glavni u Sarajevu.Sarmelino je napisao/la:Svaka cast na 3. mjestu i finalu kupa.Bolje da mađari uzimaju svakakobodi123 je napisao/la:Kakvi su ovo problemi ovdje, ne dirajte uštipkaŠportski pozdrav
Vazno je proslaviti pobjedu, nema veze sto su imali jos goru sezonuKawhi je napisao/la:Dva trofeja skutorima dadose. Bice da je Besa ipak glavni u Sarajevu.Sarmelino je napisao/la:Svaka cast na 3. mjestu i finalu kupa.Bolje da mađari uzimaju svakakobodi123 je napisao/la:Kakvi su ovo problemi ovdje, ne dirajte uštipkaŠportski pozdrav
O kojem forumu pricas?kobe24 je napisao/la:Kakav cirkus. S jedne strane stotine i stotine muskaraca proslo kroz ovu temu i vrlo rijetko je bilo nekih svadja
GratulálokBesic je napisao/la:Nisam pročitao ustipkov post pogubljen sam skroz al nemam sta za rec poz za nju
STA RADIM OD SEBEEEE SVE OVE GODINEEEE AL NEMA VEZE ZRINJSKI MOOOOJ ZRINJSKI MOOOOOOSTAR ŠAMPION
Ma znam, ali to je sve u periodu od 9 godina. Sad se dvije zene istovremeno pojavile i odmah belaji.Kawhi je napisao/la:O kojem forumu pricas?kobe24 je napisao/la:Kakav cirkus. S jedne strane stotine i stotine muskaraca proslo kroz ovu temu i vrlo rijetko je bilo nekih svadja
Pa otkrivali se identiteti, prijetilo se...
Besa kriv za svekobe24 je napisao/la:Ma znam, ali to je sve u periodu od 9 godina. Sad se dvije zene istovremeno pojavile i odmah belaji.Kawhi je napisao/la:O kojem forumu pricas?kobe24 je napisao/la:Kakav cirkus. S jedne strane stotine i stotine muskaraca proslo kroz ovu temu i vrlo rijetko je bilo nekih svadja
Pa otkrivali se identiteti, prijetilo se...
Čuj 40 postova dnevno imašPenaltiky je napisao/la:Uštipka jes ljubomorna.
Pobjeda nad ljutim gradskim rivalom je uvijek za proslave, u kakvim god uslovima bila, ali hajde sta ti znas o tome.Sarmelino je napisao/la: Vazno je proslaviti pobjedu, nema veze sto su imali jos goru sezonu
crkavam od poslaSarmelino je napisao/la:Čuj 40 postova dnevno imašPenaltiky je napisao/la:Uštipka jes ljubomorna.
Levatimo ih redovno,evo sad ostadose u 2. ligi, a mi gore da Velez levatimobodi123 je napisao/la:Pobjeda nad ljutim gradskim rivalom je uvijek za proslave, u kakvim god uslovima bila, ali hajde sta ti znas o tome.Sarmelino je napisao/la: Vazno je proslaviti pobjedu, nema veze sto su imali jos goru sezonu

Zbog koga li je do ovog doslo da mi je znatimiki_92 je napisao/la:*grabspopcorn*
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, soxx i 47 gostiju.