PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la HordasOdMalena » 20 maj 2017, 20:14

@Virtual javi se da proslavimo. #JeSuisDino HAHAHAHAHAHAHAHA
Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 20 maj 2017, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

MaroonSquad
Kontakt:

Post Postao/la MaroonSquad » 20 maj 2017, 20:14

let3 je napisao/la:kakva sjebada :( :(

Čestitke Zrinjskom na titulu, pitarluku na slavlju što titula ide u Mostar i tuzlacima.

Ali treba zapamtiti onu neviđenu euforiju pitara kad sa saznali da je zrinjski pobjedio :puke: :puke:
Smijesan si pasa poletjeli ste visoko, tim ti u zadnje dvije utakmice nije opuco prema protivnickom golu onoliko navijaca u krupi i sad isto su vam dosli navijaci podrzali igrace i oni na go ne osutaju. Mozes ti pamtit sta hoces al vi ste smijesna ekipa i definitivno ne zasluzujete da budete prvak TAČKA (.)
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2017, 20:15

Pozzz za virtuala i neandertalca .

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 maj 2017, 20:17

mma_hz je napisao/la:
samocelik je napisao/la:
pitic je napisao/la:Koji su razlozi što su Fukare i Robijaši bili danas na strani Sarajeva :?
Raja uz raju :opaopa:
Carsija uz carsiju,gospoda uz gospodu,veliki uz velike.. :mrgreen:
A uz nas najtrofejnije niko osim športskih prijatelja iz Širokog :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2017, 20:17

MaroonSquad je napisao/la:

Čestitke Zrinjskom na titulu, pitarluku na slavlju što titula ide u Mostar i tuzlacima.

Ali treba zapamtiti onu neviđenu euforiju pitara kad sa saznali da je zrinjski pobjedio :puke: :puke:
Smijesan si pasa poletjeli ste visoko, tim ti u zadnje dvije utakmice nije opuco prema protivnickom golu onoliko navijaca u krupi i sad isto su vam dosli navijaci podrzali igrace i oni na go ne osutaju. Mozes ti pamtit sta hoces al vi ste smijesna ekipa i definitivno ne zasluzujete da budete prvak TAČKA (.)
Bitno je da je Zrinjski zasluženo prvak iz komicnog penala u 92 minuti ;) i da ste vi pitari to proslavili na koševu, više nego sami Ultrasi :puke: :puke:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 maj 2017, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 maj 2017, 20:17

tuzlak1987 je napisao/la:
Jao, jao
Ucite rijeci strumfovi, za sljedeci derbi...
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 maj 2017, 20:18

apartman na kcusu spreman za crnogornca i neandretalca
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 20 maj 2017, 20:18

Cestitam Zrinjskom na tituli !
Raznijeli ste nas !

Prcajte, zasluzili ste.
Životni saputnik! 1921

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 maj 2017, 20:20

Mene ne zanima prcanje komšija toliko, zanima me ko će izgubiti posao u Željezničaru, a toliko se šuške dalo za titulu.
SRETAN BROJ - 1725

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 20 maj 2017, 20:21

Ipak su neki bili pametni sto su upozoravali na prcanje kad je Sarajevo izgubilo kup. Hajmo sad pred vjecnu da proslavimo titulu Zelje.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 maj 2017, 20:22

Jagodic je mudro zborio o Zelji,a oni ga nisu ozbiljno shvatili. :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 maj 2017, 20:22

HordasOdMalena je napisao/la:Ipak su neki bili pametni sto su upozoravali na prcanje kad je Sarajevo izgubilo kup. Hajmo sad pred vjecnu da proslavimo titulu Zelje.
Idemo, kao što smo išli slaviti kup Sarajeva.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 maj 2017, 20:22

:D :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 20 maj 2017, 20:23

Moze li me neko uputiti, od koje stranice da citam lobotomiju?

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 20 maj 2017, 20:23

let3 je napisao/la:
MaroonSquad je napisao/la:

Bitno je da je Zrinjski zasluženo prvak iz komicnog penala u 92 minuti ;) i da ste vi pitari to proslavili na koševu, više nego sami Ultrasi :puke: :puke:
Zar niste Vi prosle subote navijali za njih ? E pa stvarno, sta da covjek kaze...
Smijesan si ako mislis da je Sarajevo igralo za nekog... Samo za sebe braca, samo za sebe...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 maj 2017, 20:25

pitic je napisao/la:Mene ne zanima prcanje komšija toliko, zanima me ko će izgubiti posao u Željezničaru, a toliko se šuške dalo za titulu.
Ko je sehidio?
Crystal ili Carryngton?

Selam za Dinastiju, dovite dok se preispita stvar :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
:tralala: :tralala:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 maj 2017, 20:25

Dovoljno je samo ovo da pročitate :urnebes: :urnebes:
Mrtav zedan uzmes flasu u ruke , drzis je cvrsto samo da popijes , ispadne ti iz ruke i ostanes zedan i dalje i polumrtav. Ne znam kako ovo opisati, nemam rijeci adekvatnih, milion misli u glavi , suze da liju 3 dana ne bi saprale iz mene tugu koju osjecam, Je li sanjam jos ? Dajte ljudi probudite me molim vas , moram s bracom titulu proslaviti. Sok koji se desi rijetko u zivotu. Da je neko napisao scenario danasnjeg dana , ma ne bi ga ni priblizno ovako napisao negativno po nas, sve sto se moglo lose desiti , desilo se , sve se okrenulo protiv mog Zelje. Ne znam nista, ne znam jos gdje sam, ne znam ko sam , al znam sigurno da je danas umro dio mene , ubili su duh u meni i uzeli mi i ono malo radosti sto sam imao u sebi u ovoj bijedi drzavnoj. Zar vam ni 1% ne znaci onih 1725 ludaka, bolesnih za Zeljom, zar vam nijednom srce nije zaigralo kad ste culi njihov huk, zar vam ni 1% nije vazna nasa ljubav prema Zeljeznicaru, je li vas stid proci gradom, je li vas stid bilo pogledati one momke u ogradjenom kavezu , jeste li vi ljudi uopste ? Izdali ste nas, izdali ste ljude koji su vam uvijek podrsku davali , izdali ste mladica koji je od usta odvajao da bi bio uz svog Zelju i vas manekene, izdali ste djecaka koji je pod ruku dolazio sa svojim ocem da vas bodri, izdali ste starog djeda koji je pozelio bar jos jednom osjetiti radost sampionske titule, izdali ste Osima, Katalinskog, Smajlovica, Domorockog , Dimitrijevica, Mirzu, Anera, Djildu , Chatu , i drugu bracu koja vas je gledala sa neba , i legende koje su prije vas krvlju topile taj dres , Izdali ste Željeznicar i pljunuli na 96 godina naseg postojanja. Tesko mi je povjerovati u sve ovo. Ne zelim biti kreativan , ne zelim nikoga dojmiti svojim rijecima, zelim pokusati bar 1% sebi objasniti sta se desilo, zelim sa svojom bracom podijeliti neizmjernu tugu koju osjecam. Ne moze vise pod kozu !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 maj 2017, 20:26

vozdra je napisao/la:U Mostaru će da se pjeva evo zore, evo dana, evo braće muslimana :urnebes:
Zezno si se ti tu nešto. :urnebes:

Yebote, zijanismo titulu zbog ovog penala u Bijeljini, ovako nemamo nikakve šanse sada za titulu.

wobly92
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la wobly92 » 20 maj 2017, 20:26

Rigoletto je napisao/la: Nego, kad krenete svratite do brajlovica po meso, ja cu platit.
Znači i tvoja sezona je, poput Zrinjskog, dobro prošla. :bih:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 20 maj 2017, 20:27

slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, mosarajvosa83, Pablo11 i 28 gostiju.