From the safe houseSiouxLukavac je napisao/la:

Slijepac mrtvi. nadam se da ga necu gledat sljedece sezone kao ni kolegu mu hebiba na drugoj strani. Sta mogu profulat to je za nepovjerovat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
From the safe houseSiouxLukavac je napisao/la:
Vjerujes da i ja sad buljim u to i kontam hebo sebe pametnog nastiklo kablom mob na tvSiouxLukavac je napisao/la:A jel mu ovo i na ajfonu utakmica ili se meni čini??![]()
![]()
![]()
ledesma je napisao/la:Šta bi na zapadu? Jesu li dobili po pič.ici? Hooligans west
Odvadi malo.FrancescoTotti je napisao/la:From the safe houseSiouxLukavac je napisao/la:![]()
![]()
Slijepac mrtvi. nadam se da ga necu gledat sljedece sezone kao ni kolegu mu hebiba na drugoj strani. Sta mogu profulat to je za nepovjerovat
Koliko vidim, stariji samsung pa nije SmartTV i logično da će utakmicu htjeti gledati na večem ekranu, a očito mu mobitel podržava video out pomoću adaptera pa je pustio stream na mobitelu i spojio isti za TV i uživa! Šta je nejasno?DenchiNL je napisao/la:Vjerujes da i ja sad buljim u to i kontam hebo sebe pametnog nastiklo kablom mob na tvSiouxLukavac je napisao/la:A jel mu ovo i na ajfonu utakmica ili se meni čini??![]()
![]()
![]()
dobro crkicu je ono u listici doduse bio prvi takav promasaj, al hebib masi po dva tri puta onakvu priliku na jednoj utakmicimma_hz je napisao/la:Odvadi malo.FrancescoTotti je napisao/la:From the safe houseSiouxLukavac je napisao/la:![]()
![]()
Vrati nam se care još jači! I milionski vrijedni igrači promaše čist gol pa sta.. fudbal je takav! Vidjelo se da momak daje sve od sebe.SiouxLukavac je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bhfanatic14, ErosViverosViv, johntravolta123, Pena, Posejdon, Rodman, Rule_hz i 115 gostiju.