PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Kad se sjetim od neki dan:
"Da hoćemo dobiti Krupu nekim autogolom, ili iz nepostojećeg penala u 90'"
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
"Da hoćemo dobiti Krupu nekim autogolom, ili iz nepostojećeg penala u 90'"
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 20 maj 2017, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
jesmo jer to su nasi SPORTSKI PRIJETELJI
ŠPORTSKI POZDRAV ZA PRVAKE IZ MOSTARA, ŠPORRTSKI SELAM!
a sad sloboda da vrati za leotar slomljenu zastavicu, zaljucane sudije i sl.
ŠPORTSKI POZDRAV ZA PRVAKE IZ MOSTARA, ŠPORRTSKI SELAM!

a sad sloboda da vrati za leotar slomljenu zastavicu, zaljucane sudije i sl.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pisi sebi u tefter: 20.5.2017=Bekićdanlet3 je napisao/la:Pa dali smo vam tada bod, šta hocete više. A vi danas ginete na terenu ,samo da bi Zrinjski bio šamion, ali nema veze. Sve je u redu, pa ko koga zayebe.Pantelija je napisao/la:2010 .... vi na kosevu .... nista vam ne treba, prvaci....let3 je napisao/la:
Nisam ja ni napisao da su igraci FKS igrali za nekoga osim za sebe, vec da su navijaci pitarluka slavili prije nekih sat vremena titulu Zrinjskog više nego sami ultrasi![]()
![]()
onaj delirijum na koševu kad ste saznali da je zrinjski pobjedio ne treba nikad zaboraviti.
Jedino su igraci, drugi navijaci.
nama treba pobjeda za evropu... remijem ide zrinjski.... SLAVITE, GINETE NA TERENU....
SAD MAMI KUKAJTE . CAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POSELAMITE RASKOPČANU UBLEHU!
Samo ne treba nikad zaboraviti ono slavlje pitarluka kad su saznali da je Zrinjski pobjedio na kraju![]()
više ste se tome radovali, nego golu sarajeva
![]()
Dan kad je Sarajevo uzelo Želji titulu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakva je razlika između fudbalera i nogometaša? fudbaleri neće ništa osvojiti
...
Svaka čast.Virtu4l je napisao/la:Sve ovo meni djeluje kao kmečanje i taktika pred derbi, da se naši malo uljuljkaju, opuste, ono kao da je kod njih raspad sistema. Taktika à la Vlado Jagodić.
Ne treba nasjedati na te folove, tri puta su nas ove sezone nadigrali i sutra će ostaviti dušu na terenu da nas pobijede. Biće ovo skroz drugačija utakmica u odnosu na ostale, oni će jurcati glavom bez obzira jer se samo pobjedom mogu oprati. Mi moramo biti pametni, ne smijemo ništa poklanjati i valjda je red da se napokon istrči poneki dobar kontranapad.
Isto tako se previše bavimo nekim floskulama 'nećemo igrati na bod' i slično. Igraćemo onako kako igramo pa ćemo vidjeti kako se utakmica otvori. Nikad nisam shvatao razliku između te famozne igre na bod i igre na pobjedu.
Ta igra na pobjedu valjda znači da izađeš visoko sa odbranom, pokušaš prenijeti težište igre na polovinu protivnika, pa Blagojević izgubi loptu i onda te Duljević masakrira. Ne smije im se dati puno prostora i igru 1 na 1 sa našim drvenim stoperima koje će pretrčati svaki ozbiljan igrač.
Petrović zna šta znači igrati utakmicu koju ne smiješ izgubiti, ako je u nečemu dobar onda je dobar u tome.

-
- Kontakt:
Aferom Hrvati svaka čast, Bošnjaci tj. muslimani najgluplji narod na svijetu pocev od svega, sad molite Slobodu koju ste izbacili da bi pustili utakmicu Srbima !
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Vasi igraci imaju muda, i na tome im cestitam !
Pravi mangupi !
Pravi mangupi !
Životni saputnik! 1921
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo je 94. minut za titulu prvaka... Vratlilo se stotstruko za dva dvojbena penala (ne racunam Siroki, ono je van svake kategorije).Sabinho je napisao/la: Budi realan brate. Proslo kolo Boqi pravi penal u Krupi, vi se sprdate kao ajde sad Jakupe svirni jedan penal za nas van 16m, zatim penali protiv SB-a.... Sve vam se vratilo ovim penalon za Zrinjski.
Debilizam, ako mene pitas.OsmanhodzicBuco je napisao/la:
ma na fejsbuku ovi vaši 'Stvarno ne razumijem koliki mozak moraš biti da zapneš protiv svojih komšija i pobjediš a ne treba ti nikako ta pobjeda, ništa ne mjenja. Nek ste vi naštimali da titule odu u Hercegovinu. Dušmani jedni.. Fuj! Klasični bošnjo'
- TobeYarabi
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Dovoljno je samo ovo da pročitate![]()
Mrtav zedan uzmes flasu u ruke , drzis je cvrsto samo da popijes , ispadne ti iz ruke i ostanes zedan i dalje i polumrtav. Ne znam kako ovo opisati, nemam rijeci adekvatnih, milion misli u glavi , suze da liju 3 dana ne bi saprale iz mene tugu koju osjecam, Je li sanjam jos ? Dajte ljudi probudite me molim vas , moram s bracom titulu proslaviti. Sok koji se desi rijetko u zivotu. Da je neko napisao scenario danasnjeg dana , ma ne bi ga ni priblizno ovako napisao negativno po nas, sve sto se moglo lose desiti , desilo se , sve se okrenulo protiv mog Zelje. Ne znam nista, ne znam jos gdje sam, ne znam ko sam , al znam sigurno da je danas umro dio mene , ubili su duh u meni i uzeli mi i ono malo radosti sto sam imao u sebi u ovoj bijedi drzavnoj. Zar vam ni 1% ne znaci onih 1725 ludaka, bolesnih za Zeljom, zar vam nijednom srce nije zaigralo kad ste culi njihov huk, zar vam ni 1% nije vazna nasa ljubav prema Zeljeznicaru, je li vas stid proci gradom, je li vas stid bilo pogledati one momke u ogradjenom kavezu , jeste li vi ljudi uopste ? Izdali ste nas, izdali ste ljude koji su vam uvijek podrsku davali , izdali ste mladica koji je od usta odvajao da bi bio uz svog Zelju i vas manekene, izdali ste djecaka koji je pod ruku dolazio sa svojim ocem da vas bodri, izdali ste starog djeda koji je pozelio bar jos jednom osjetiti radost sampionske titule, izdali ste Osima, Katalinskog, Smajlovica, Domorockog , Dimitrijevica, Mirzu, Anera, Djildu , Chatu , i drugu bracu koja vas je gledala sa neba , i legende koje su prije vas krvlju topile taj dres , Izdali ste Željeznicar i pljunuli na 96 godina naseg postojanja. Tesko mi je povjerovati u sve ovo. Ne zelim biti kreativan , ne zelim nikoga dojmiti svojim rijecima, zelim pokusati bar 1% sebi objasniti sta se desilo, zelim sa svojom bracom podijeliti neizmjernu tugu koju osjecam. Ne moze vise pod kozu !

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ako ovo nije za bana ja ne znam! Yebali te i bosnjaci i hrvati! Fuj stoko glupa zatucana!Wandelanoite je napisao/la:Aferom Hrvati svaka čast, Bošnjaci tj. muslimani najgluplji narod na svijetu pocev od svega, sad molite Slobodu koju ste izbacili da bi pustili utakmicu Srbima !
-
- Kontakt:
Kakav ba penal, da im je deset penala dosudio sami smo o sebi ovisili i trebao nam je samo yebeni remi, a ne pobjeda !
Cestitati ljudima i umrijeti od muke, nista drugo nam ne preostaje.
Životni saputnik! 1921
Fukare su bile na svojoj utkamici.svih 50Ras je napisao/la:Jufke ubili ste nas, zaslužena pobjeda i sa pola snage ste bili bolji!estitam @Rigoletu titulu i ostalim navijačima Zrinjskog!Vidim najviše slave Robijaši i Fukare, svaka čast

I ja im čestitam!Eisenbahner1921 je napisao/la:Vasi igraci imaju muda, i na tome im cestitam !
Pravi mangupi !
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jel' bio neko od naših u ovom stilu danas?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
sta mjesas to u sport?????Wandelanoite je napisao/la:Aferom Hrvati svaka čast, Bošnjaci tj. muslimani najgluplji narod na svijetu pocev od svega, sad molite Slobodu koju ste izbacili da bi pustili utakmicu Srbima !
ako listicani mjesaju to, oni iz bl, SARAJEVO nece, ko je bolje na terenu neka je osvoji, treba neko nekome da se nazigu pa da je ovaj osvoji zato sto je iz sarajeva ili visokog.... BOLI ME BRIGA, OVO JE SPORT , 11 FUDBALERA NA 11 PROTIVNIKA, NISMO DALI ČELIKU, NISMO DALI ZELJEZNICARU ... NIKOME NE DAMO NA KOSEVU TITULU...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ko ti kmeči, bolji tim će titulu osvojiti, šta je tebi, a i svi smo četitali pitarima na zasluženoj pobjedi!Samo ne znam zašto vi i Robijaši slavite, niti jedan rezulat nije išao u vašu korist!Sariel je napisao/la:Fukare su bile na svojoj utkamici.svih 50Ras je napisao/la:Jufke ubili ste nas, zaslužena pobjeda i sa pola snage ste bili bolji!estitam @Rigoletu titulu i ostalim navijačima Zrinjskog!Vidim najviše slave Robijaši i Fukare, svaka častvi pizdeci svakako nastavite.kmecat po forumu.i niste za bolje
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- Nerminovic
- Kontakt:
LazesRaonffa je napisao/la:Jel' bio neko od naših u ovom stilu danas?![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Lijeva strana Zelje kako je losa pa to su price. Crnov, Stanic.Eisenbahner1921 je napisao/la:Kakav ba penal, da im je deset penala dosudio sami smo o sebi ovisili i trebao nam je samo yebeni remi, a ne pobjeda !

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bio sam ja. 17:00 sati- 28 godina, 19:00 sati- 56 godina.Raonffa je napisao/la:Jel' bio neko od naših u ovom stilu danas?![]()

Trenutno korisnika/ca: Balorda, kontra, Skojevska, zeljovolimte i 38 gostiju.