Hoce bratewobly92 je napisao/la:Pa hoće li pobijediti ikad onaj za koga navijamo.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sprema igrace za proslavu, moraju i za to biti najspremniji.Sabinho je napisao/la:Halooooooooo evo me ispred Vjecne vatre cekam Slavka sa igracima, gdje su svi??????????????![]()
![]()
Nemanja Andjusic - igrac FK Sarajevo
omiljeni film - Catch me if you can
Sabinho je napisao/la:Halooooooooo evo me ispred Vjecne vatre cekam Slavka sa igracima, gdje su svi??????????????![]()
![]()

Sad će Lendraaaaaaa

Logično je da se radujemo što niste osvojili trofej, jer se teorijski već sljdeće sezone možemo izjednačiti u trofejima.
SARAJEVO
Posrase ti se udbasi na titulu karno...Ako budes izlazio zadnji sljedecu subotu sa stadiona, obavezno pusti vodu!Neandertalac je napisao/la:Laž i patka da su huligani prijetili tj, još u hotelu je sa Crnkičem raskinut ugovor a takođe sutradan sa Rustemovićem. Skandal sa prijetnjama samo dimna bomba.
Pitatsko udbaška posla.

Ko slavi.sta t8 je.farba udara? Mene je sramota mnogo cega u zivotu.**** ko zivi i grijesi.al ovo da navijaci slobode slave jer ce umjesto zelje bit zr8njski zauzima posebno mjesto na stubu navijackog srama.al kome ja to ovdee pricam???Ras je napisao/la:@Sariel
Zašto toliko slaviš pobjedu Sarajeva, ako navijaš za Slobodu?Kakve veze tvoj klub ima sa ovim današnjim rezultatom?Hajde što nas pitari imaju pravo **** danas, ali kakve veze imate vi s ovim?
Iskreni ebe mi se i za zelju i za zrinjski a i za sarajvo.
Te neke karme i ostale kucke.da sam na nasem mjestu ne bih nikad spominjo jer evo traju skoro 100 godina.
Dakle.samo sloboda.

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Dobro vecer

ma necemo samo sa juniorima, ode i TandirNjonjoVam je napisao/la:Seljovci ne brinite ba,sad ce juniori Slobode izginuti za bod u Mostaru,samo da neko ne zaključa svlačionicu ili da ne pukne zastavica i sve će biti ok.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Tacno, od A do Z.pitic je napisao/la:Izgleda u Sarajevu komšija jedino valja ako će skidati gaće. E nema skidanja gaća i mrzite nas koliko hoćete. Sve vam je povezano sa nama ako ne možemo mi ne možete ni vi. Pomirite se sa tim. Ovo nije nikakav dušmanluk nego sportsko rivalstvo u kojem ćemo se nadmetati dok postojimo.
Ne trebate skidati gace i niste skinuli gace. Trebali ste izaci sa mudima, kao sto jeste. Isto tako, nasa raspala gamad je trebala izaci sa mudima. Nisu, po ko zna koji put.
Životni saputnik! 1921
Bit cemo prvi i kupa osvajaci!
Dostojan ostati u pobjedi i porazu. Fino vam je tribina izgledala, a na terenu ste pojedeni. sve cisto.
Dostojan ostati u pobjedi i porazu. Fino vam je tribina izgledala, a na terenu ste pojedeni. sve cisto.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Al je poceo sudija da izmislja prekrsaje za Zelja oko 60 minute, ali onda xitav stadion na nogama presjekli smo kradu u startu!
"TORPEDO RAZNIO VASU MISKINA CRNOG I DONIO SVINJSKOM TITULU!"Neandertalac je napisao/la:irfo je napisao/la:Penaltiky je napisao/la: Subotom u 4 u Metropolisu friški kolači, ne može se on bavit glupostima ko Derbi.![]()
Odvojimo trenutak da se prisjetimo.
Fudbalski klub Sarajevo jedini je klub u Bosni i Hercegovini, koji još uvijek ima mogućnost da osvoji kako trofej prvaka države, tako i trofej osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.
- Prvotimci našeg kluba, od prvog kola daju svoj maksimum za dres kojeg nose. Istina, bilo je i trenutaka kada nisu obradovali Bordo naciju, ali im niko ne može osporiti veliku požrtvovanost i borbenost za svaku loptu, što je odlika ove generacije koju sa klupe vodi Mehmed Janjoš.
Jok nikako nije.pitic je napisao/la:Izgleda u Sarajevu komšija jedino valja ako će skidati gaće. E nema skidanja gaća i mrzite nas koliko hoćete. Sve vam je povezano sa nama ako ne možemo mi ne možete ni vi. Pomirite se sa tim. Ovo nije nikakav dušmanluk nego sportsko rivalstvo u kojem ćemo se nadmetati dok postojimo.

Slavite titulu zrinjskog iz najsmiješnijeg penala ove sezone, to vam je spasilo sezonu

Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Apsolutno se slazem.zlo87 je napisao/la:Bit cemo prvi i kupa osvajaci!
Jesi i ti trc'o sa bracom danas?

Kud nisam umro jutros..
Životni saputnik! 1921
"Čestitam Zrinjskom na tituli, ovo je prilika koju neće propustiti. Znaju oni što im čestitam, nije ovo prvi put da dobijaju utakmice golom u sudijskoj nadoknadi. Znaju oni na šta ja mislim, ali ipak smo sami sebi krivi", istakao je napadač Željezničara.

Nea javi se ..ba..teze je nama bilo.pa nismo bjezali

- TobeYarabi
- Kontakt:
kad masina plava krene

Samo da poselamim pitara Kerlu i citavu mu familiju. Babo je ponasan na tebe role.

-
- Kontakt:
@ let ja ne vjerujem da i dalje pises o tome kako se mi radujemo zbog zrinjakog majkemi te ne kontam sto **** normalnu zezanciju, ali normala samo nastavi 

04.10.2009 !
TobeYarabi je napisao/la:kad masina plava krene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ajde ispred Vjecne na pivo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, WeekendOffender i 26 gostiju.