Nema fajlova.elSaik je napisao/la:Poklon za sve one koji mozda nemaju, a zeljeli bi da imaju.mustuluk je napisao/la: Vozdra raja novi sam na forumu i zanimame gdije mogu naći još ovih podataka iz željine historije?
Knjiga: FK Zeljeznicar 1921-1966
http://hotfile.com/dl/32071514/98c0e20/ ... 6.pdf.html
Knjiga: FK Zeljeznicar 1921-1981
http://hotfile.com/dl/32073917/d3cf5f6/ ... 1.pdf.html
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ajde, uplodat ću ja, ako nađem na pcu...

edit: Jbg, izgleda da sam ih negdje pogubio.
edit: Jbg, izgleda da sam ih negdje pogubio.
imam ja...bice sutra...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Savić ne igra u Tuzli. Koga li će Osim umjesto njega ubaciti? Uglavnom, Savić je na treningu jutros (utorak) bio uvrstan u rezervni sastav. 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
hitnoSnickers5 je napisao/la:koliko prima jug a koliko sjever gledalaca imal ko gdje kakav info za tribine grbavice??
Culum. Jucer je igrao u prvoj ekipi...pisao sam toMinistaR je napisao/la:Savić ne igra u Tuzli. Koga li će Osim umjesto njega ubaciti? Uglavnom, Savić je na treningu jutros (utorak) bio uvrstan u rezervni sastav.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Po svemu sudeći Osim ponovo vraća Ćuluma u ekipu. Savić odigrao preloše u Travniku, uostalom kao većina, al na nekom se mora prelomit, a to će izgleda biti upravo Saviću i Čola.
Još Kerlu ubaciti u Tuzli i imamo i mi svoje adute za fight
Još Kerlu ubaciti u Tuzli i imamo i mi svoje adute za fight
Snickers5 je napisao/la:hitnoSnickers5 je napisao/la:koliko prima jug a koliko sjever gledalaca imal ko gdje kakav info za tribine grbavice??
Mislim da je oko 9.000 sjedećih mjesta, od čega nekih 5 pripada jugu, 3 sjeveru, te ostatak na zapadu. Naglašavam, ovo je moje neko viđenje i mišljenje. Neka neko postavi prave informacije.Snickers5 je napisao/la:hitnoSnickers5 je napisao/la:koliko prima jug a koliko sjever gledalaca imal ko gdje kakav info za tribine grbavice??
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jug oko 3.500, sjever oko 4.800, zapad 500, čini mi seSnickers5 je napisao/la:hitnoSnickers5 je napisao/la:koliko prima jug a koliko sjever gledalaca imal ko gdje kakav info za tribine grbavice??
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 18 avg 2010, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.
meni treba pravi info a ne nagadzanje lol kako moze jug biti veci od sjevera jarane pisem neki clanak trebao bi mi info za 10tka minMinistaR je napisao/la:Mislim da je oko 9.000 sjedećih mjesta, od čega nekih 5 pripada jugu, 3 sjeveru, te ostatak na zapadu. Naglašavam, ovo je moje neko viđenje i mišljenje. Neka neko postavi prave informacije.Snickers5 je napisao/la:hitnoSnickers5 je napisao/la:koliko prima jug a koliko sjever gledalaca imal ko gdje kakav info za tribine grbavice??
-
samosarajvo
- Kontakt:
Znam da se ne bih trebao javljati ali mislim da nisi u pravo sto se tice sjedecih mjesta na Grbavici. Jug ima 3500 stolica,mada stane vise na stepenice i ispod dole..Sjever oko 5000 i nakupi se oko 500 na zapadu.To je ta brojka od 9000MinistaR je napisao/la:Mislim da je oko 9.000 sjedećih mjesta, od čega nekih 5 pripada jugu, 3 sjeveru, te ostatak na zapadu. Naglašavam, ovo je moje neko viđenje i mišljenje. Neka neko postavi prave informacije.Snickers5 je napisao/la:hitnoSnickers5 je napisao/la:koliko prima jug a koliko sjever gledalaca imal ko gdje kakav info za tribine grbavice??
ne moze brate na zapad 1.000 statMinistaR je napisao/la:Mislim da je oko 9.000 sjedećih mjesta, od čega nekih 5 pripada jugu, 3 sjeveru, te ostatak na zapadu. Naglašavam, ovo je moje neko viđenje i mišljenje. Neka neko postavi prave informacije.Snickers5 je napisao/la:hitnoSnickers5 je napisao/la:koliko prima jug a koliko sjever gledalaca imal ko gdje kakav info za tribine grbavice??
Zadnja izmjena: neda_TM87, dana/u 18 avg 2010, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.
VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !
i ja tako mislim pitarusamosarajvo je napisao/la:MinistaR je napisao/la: Znam da se ne bih trebao javljati ali mislim da nisi u pravo sto se tice sjedecih mjesta na Grbavici. Jug ima 3500 stolica,mada stane vise na stepenice i ispod dole..Sjever oko 5000 i nakupi se oko 500 na zapadu.To je ta brojka od 9000
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Nezaboravan potez Beslije
..hahahhahahhaha....
A Beslija kao u stilu Ryana Giggsa bjezi pored 2 igraca sarajeva i to je 0:1
hahahahha

A Beslija kao u stilu Ryana Giggsa bjezi pored 2 igraca sarajeva i to je 0:1
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
Za ovakve utakmice se zivjelo...Kada se samo sjetim...Adnan_Zeljovac je napisao/la: Nezaboravan potez Beslije..hahahhahahhaha....
![]()
![]()
![]()
![]()
A Beslija kao u stilu Ryana Giggsa bjezi pored 2 igraca sarajeva i to je 0:1hahahahha
![]()
![]()
![]()
Zvanično je 3.500 jug, 5.300 (i nešto sitno) sjever, 500 zapad. Stolice. Koliko ukupno može stati na stadion ,to je već nešto drugo.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Neko je sinoc trazio ovo:
Knjiga: FK Željezničar 1921 - 1966. god
Knjiga: FK Željezničar 1921 - 1981. god
Knjiga: FK Željezničar 1921 - 1966. god
Knjiga: FK Željezničar 1921 - 1981. god
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 18 avg 2010, 09:03, ukupno mijenjano 2 puta.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jeli igramo neku utakmicu danas u Kiseljaku ?
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 21 gost.