Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Nerko_Juventino
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la Nerko_Juventino » 15 mar 2009, 18:16

hammers je napisao/la:Hehe dobar je Dino jasta sad smo gledali kod mene Romu doce i veceras da bodrimo Viole :mrgreen: :mrgreen:
Ma joj gori sam ja sto se uopste raspravljam sa njim ali moro sam jbg kad mi pocne nes baljezgati o WHU a od juce poceo da prati fudbal...
Pa jesil mu ti reko za ovaj forum posto on spava na onom nasem juvebalkan :D Veceras samo da Inter ne pobijedi.
P.S. Udje sinoc onaj Daud, doduse 2-3 minuta je odigro al od koga je-dobro je (mislim na trenera). Ma ni ja se nemam zivaca raspravljat, vidio si me u temi o Hasanu, stagod da neko napise ima njih nekoliko koji d.kaju na njega i ne daju nista rec, nit ce promijenit misljenje. Zato, da ne bih psovao, lijepo zaobidjem takve teme.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 15 mar 2009, 18:26

Nerko_Juventino je napisao/la:
hammers je napisao/la:Hehe dobar je Dino jasta sad smo gledali kod mene Romu doce i veceras da bodrimo Viole :mrgreen: :mrgreen:
Ma joj gori sam ja sto se uopste raspravljam sa njim ali moro sam jbg kad mi pocne nes baljezgati o WHU a od juce poceo da prati fudbal...
Pa jesil mu ti reko za ovaj forum posto on spava na onom nasem juvebalkan :D Veceras samo da Inter ne pobijedi.
P.S. Udje sinoc onaj Daud, doduse 2-3 minuta je odigro al od koga je-dobro je (mislim na trenera). Ma ni ja se nemam zivaca raspravljat, vidio si me u temi o Hasanu, stagod da neko napise ima njih nekoliko koji d.kaju na njega i ne daju nista rec, nit ce promijenit misljenje. Zato, da ne bih psovao, lijepo zaobidjem takve teme.
hehe jesam mu rekao za ovaj forum jasta spava lik na onom juvetovom forumu haha ima 35 postova na dan :mrgreen: :mrgreen:
Ma ja i ne raspravljam tamo za repku uglavnom sam ovdje vezan za medjunarodni fudbal :mrgreen:
Ja igro x2 na Viole vjerujem da ce otkinuti barem bod veceras
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 mar 2009, 23:18

jesam Nerko jarane :D malo mi JB pa dosao ovdje siriti pamet hahahaha

ma morao doci zbog ovog Hammersa(Šile) smrada dosadan bio , molio me :lol: :lol: :lol:

a ko bolan spava na JB-u :D pa ja tamo ž�im , št�vam je :lol:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 15 mar 2009, 23:22

L'Avvocato je napisao/la:jesam Nerko jarane :D malo mi JB pa dosao ovdje siriti pamet hahahaha

ma morao doci zbog ovog Hammersa(Šile) smrada dosadan bio , molio me :lol: :lol: :lol:

a ko bolan spava na JB-u :D pa ja tamo ž�� št�v� � :lol:-/quote]
:D :D :D :D :D Pa to sam i mislio brate, ne ides nikako s JB-a, tamo i prespavas pa onda opet cijeli dan i dobar dio noci si tam ;) . Šile je�ralj ko i ti, ma vidi se da ste jarani :D Jesil gledo šintere,� suta i 2 gola, a Fiorentina nesposobna, ne bi dali gol do sutra.
P.S. Mutu me iznerviro, nek smo ga sutnuli, pravi je mutonja.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 15 mar 2009, 23:23

Pobijedi Inter u qrac :twisted: :twisted: joj jest mi zao ovih VIola pa sta ta ekipa sve moze promasiti za ne povijerovati :roll:

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 mar 2009, 23:32

ma joj zasluzeno je shiter pobijedio ... jbg kad su ovi glupi ko noc , cijelo vrijeme kontrolisu igru i stvore 3-4 stopostotne sanse za gol ali glupani ne znaju zabiti :evil: :evil:

zato su i ispali od ajaxa ccc

mutu je kreten i kikser nemoguci jbt :evil:

a Nerko JB je vise od zivota :D
★★★

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 mar 2009, 23:39

Zasluzeno je I.... pobijedio mada ih nevolim niti cu ih ikada voljeti, neznam ziv kako stici tih 7 velikih bodova razlike, jes da nam I.... dolazi u Torino ali opet ona 4 su problem.
Hasan je sinoc bio igrac utakmice uz Sebastiana (treba mu jos iskustva) i naravno Alessandra
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 15 mar 2009, 23:40

Nemoj tako o Mutu-u Mutu je klasa strasan igrac ali eto nije imao svoje vece covjek

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 mar 2009, 23:42

**** ti njega kad on promasi dvije sto postotne sanse ccc

a jos sam i isfrustriran zbog poraza jbg malo sam subjektivan :)
★★★

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 15 mar 2009, 23:51

Kad ti nisi subjektivan kad se tice Juveta :lol:

Joj kud nam ne dodje Formica Atomica u zimu jos zalim za tim propalim tranfserom :cry:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 mar 2009, 23:53

:D :D :D a jbg ljubav je to :lol:

a to za Sebu HAHAHAHAHAHAHA pa gdje ce on u mali klub :lol: :lol: :lol:
★★★

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 15 mar 2009, 23:54

L'Avvocato je napisao/la::D :D :D a jbg ljubav je to :lol:

a to za Sebu HAHAHAHAHAHAHA pa gdje ce on u mali klub :lol: :lol: :lol:
Ej jbg sad nemoj da se svadjamo uvrijedi mene ali mojne da mi diras West Hama ;)

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 16 mar 2009, 01:36

ma shala ba Šile ... znas da ne mislim tako ;)

eto vam Nsereko a mozda vam prebacimo i Dauda na posudbu , dosta vam je :D
★★★

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 16 mar 2009, 01:44

heh moze moze i dauda i Fausta Rossia joj koji tandem bi imali nebi nam mogo ni Man nista

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 mar 2009, 16:02

sta bi sa Trezegueta??
svadja sa ranijerijem koliko sam cuo,al de nek me neko uputi uvijek od pola cujem tako da nikako da povezem sta se desilo :)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 mar 2009, 17:43

Pa ovako ...

Nakon što je zamijenjen u utakmici protiv Chelsea , David nije bio zadovoljan pa je nakon utakmice izjavio kako je razočran izmjenom i da mu nikako nije bilo jasno zašto ga je izvadio iz igre kada nam je trebao samo još jedan pogodak za prolaz... Smatrao je da bi logičnije bilo da Ranijeri ubaci još jednog napadača i promijeni taktiku nego da ga izvadi i ubaci Amaurija.
Nakon ovoga , Ranijeri je dao izjavu u kojoj je okarakterisao Treza kao razmaženog i djetinjastog ... Kazao je da ga je ovaj razočarao kao profesionalac i da je trebao to njemu lično reći a ne tako nešto izjavljivati u javnosti ...

Samo dan poslije toga iz kluba su javili da je Trez povrijeđen i da ga neće biti u sastavu protiv Bolonje (što je čista glupost jer se na taj način htjela prikriti kazna koju je David dobio zbog ove izjave).

Sada su se odmah javile špekulacije o tome da on napušta Juve a to mi ne pije vodu ... On će ostati kod nas i nema dalje ...

Ova naša uprava i ranijeri pizda zajedno sa njima može da se nosi u tri lijepe i mogu mu ga svi od reda popušiti jer nisu dostojni toga da ga tjeraju iz kluba ... Sjećam se kako ih je ponizio u Seriji B u zadnjoj utakmici sezone kada je zabio 15 gol sezone a to im smeta i to ih boli ... vidio je kralj odmah s kakvim **** ima posla.

Ovom izjavom, Trez je samo htio da kaže kako mu nije bilo jasno zašto je izveden iz igre ako smo trebali treći pogodak ali se ranijeri **** odmah uzbudio i pokušava pokazati autoritet ccc hebo mu ja sve po spisku , smrdo balavi , crko daBogda :evil:

A što se tiče njegovog odlaska u Lyon ili gdje već , mogu samo reći da veće gluposti nisam pročitao ... Njega od tog incidenta sa upravom (od prije dvije god.) mediji sele u svaki mogući klub a opet se ništa nije desilo ... David im je svima zapušio usta sa 20 ligaških golova prošle sezone i samo ga je ozljeda spriječila da i ove ne učini to isto.

ALLEZ TREZ !!!
★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 mar 2009, 19:32

u je.em li mu majku usljavu,on ce Trezegueta da otjera,pi.ka mu materina legendu kluba da otjera,lika koji je i u Seriji B ostao u Torinu i koji nas je zaduzio nebrojenim golovima,sta je David uradio za Juventus a sta ova pi.ka ,i on i ova nesposobna uprava koja ga cuva,nista oni nisu doveli u Juve da valja,sve sto i sad valja su zatekli u Juveu..jooj da hoce otkaz dobit majku mu je.em,dzaba se nanervira ovdje,ionak kad mu onu facu vidim postao mi je k'o Zebina,smuci mi se
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 mar 2009, 22:36

Sutra igramo na Olimpicu protiv Rome ... Desetkovani smo ozljedama , uostalom kao i Roma ali očekujem pobjedu i dobar meč.Pomirio sam se već sa činjenicom da od titule nema ništa ... grozna sezona opet jbg ... neki kažu ima kup, **** ja taj kup ccc ono je sramota takmičenje.

Međutim bilo kako bilo, ovo drugo mjesto moramo zadržati da ne bi opet morali igrati one glupe kvalifikacije iako smo ih lagano prošli zadnji puta.

Sutra se nadam ovom sastavu:

Buffon

Zebina-Mellberg-Chiellini-Molinaro
Haso-Tiago-Nedved-Seba
Iaquinta-Capitano

Malo je nerealno ovo očekivati zbog **** trenera ali eto ... ko bi reko čuda da se dese :D

Očekujem pobjedu od 3:1 :lol:
★★★

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 20 mar 2009, 23:09

Teska ce biti sutra utakmica protiv Rome, i Romi trebaju bodovi vise nego nama, jer mi nemamo sansi(nazalost) za skudeto, pogotovo ako sutra izgubimo od Rome, a I.... igra u nedelju protiv Regine i tu su mu vec upisana 3 boda i bit ce gotovo ako bude tako. Neka Juve zadrzi drugu poziciju do kraja i bilo bi dobro, da bar neigramo kvalifikacije u ligi prvaka.
Sretno Juventusu, a pogotovo Salihamidzicu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 21 mar 2009, 12:39

Nista nije izgubljeno. Inter ce kiksat jos 5 puta najmanje. Mi moramo dobijat svoje utakmice.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.