Selam Muhamede.MocMahale444 je napisao/la:Mala sta je tvoj problem, nemoj okolo na mala vrata cire?
Vidis da normalno razgovaram s tobom?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mrš, reko "Ja Sariel" kakve su sad ovo zayebancijeTobeYarabi je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
saša je dobro, malo je koljena pokido, kaže nije se stigo dočekat kako treba. Pogani bijeljinski mesari, pred kraj utakmice onako startat na igračaPantelija je napisao/la:đe si rigotino , selam i športski selam, ima li bujruma u mostar na proslavuRigoletto je napisao/la: znao sam da ce kad tad ovaj gif zavrsit na ovoj temi![]()
![]()
![]()
jesmo li bili dobri danas?
Jej li kajkut uredu? kako su mu leđa, koljena?nadam se da ga nije ozlijedio pri onom uzasnom startu s leđa.. mučkom
sta sam obeco?Suki46 je napisao/la:@Rigoletto Gdje je vo sto si obecao ?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
O tome ste trebali misliti kada vas je Morž trenirao. Ili kada ste prcali i odobravali to sto vasa uprava radi kod slucaja Kostic gdje nagovaraju momka da tuzi klub za koji igra i dobije raskid ugovora. Kada ste se ponasali kao strvinari onda normalno da cu vise prizeljkivati da Sarajevo pobjedi ili da bude uspjesnije.Ras je napisao/la:Ali tvoj klub Sarajevo može zijaniti titulu u zadnjem kolu, ako Sloboda za koji ne nevijaš skine gaće Zrinjskom, razumiješ li to?Klub će ti ostati bez titule, ako klub za koji ne navijaš izađe na teren kao kuravatuzlak1987 je napisao/la:Sta nije jasno? Ja volim pogledati utakmice PL kao i svake druge lige, pratim uvijek kada sam u mogucnosti ili kada nisam na Tusnju. Sloboda zadnja kola igra bez nekog imperativa i utakmice su bez rezultatske vaznosti jer 4. mjesto ne vodi u Evropu.
Fino sam saltao 3 utakmice i najvise gledao one koje su bitnije za plasman. I normalno nadao se ovim rezultatima, uvijek kada neko prati neku utakmicu vuce na jednu stranu. Naravno ja uvijek navijam protiv Zeljeznicara, sta tu ima cudno. Isto kao sto uvijek navijam protiv Intera jer je smrdljiv klub
Sarajevo je uzelo od Slobode igrace ali legalno sve, istekao im je ugovor. Dino jeste napravio bio rusvaj ali su ga otjerali, dok vi ovdje velicate Siljka i takve pizde i odobravate njihovu filozofiju strvinara.
Da igra Celik za titulu, Mladost DK, bilo ko volio bih da Sloboda zapne. Ovako kako posijes tako ces i poznjeti.
- kupus army
- Kontakt:
Hebo ga Zeljo i nena,evo i Jogeta ste nam nasikerali smrc smrc
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Mrš, reko "Ja Sariel" kakve su sad ovo zayebancijeTobeYarabi je napisao/la:
Ama nemam ja šta misliti o nabrojanom!Ja ti samo kažem tvoj klub Sarajevo ima priliku osvojiti titulu u narednom kolu, i ako se sloboda naguzi Zrinjskom, neće ti klub osvojiti titulu, je li ti jasno?Ostaće ti klub bez oba trofeja ove sezone?tuzlak1987 je napisao/la:O tome ste trebali misliti kada vas je Morž trenirao. Ili kada ste prcali i odobravali to sto vasa uprava radi kod slucaja Kostic gdje nagovaraju momka da tuzi klub za koji igra i dobije raskid ugovora. Kada ste se ponasali kao strvinari onda normalno da cu vise prizeljkivati da Sarajevo pobjedi ili da bude uspjesnije.Ras je napisao/la:Ali tvoj klub Sarajevo može zijaniti titulu u zadnjem kolu, ako Sloboda za koji ne nevijaš skine gaće Zrinjskom, razumiješ li to?Klub će ti ostati bez titule, ako klub za koji ne navijaš izađe na teren kao kuravatuzlak1987 je napisao/la:Sta nije jasno? Ja volim pogledati utakmice PL kao i svake druge lige, pratim uvijek kada sam u mogucnosti ili kada nisam na Tusnju. Sloboda zadnja kola igra bez nekog imperativa i utakmice su bez rezultatske vaznosti jer 4. mjesto ne vodi u Evropu.
Fino sam saltao 3 utakmice i najvise gledao one koje su bitnije za plasman. I normalno nadao se ovim rezultatima, uvijek kada neko prati neku utakmicu vuce na jednu stranu. Naravno ja uvijek navijam protiv Zeljeznicara, sta tu ima cudno. Isto kao sto uvijek navijam protiv Intera jer je smrdljiv klub
Sarajevo je uzelo od Slobode igrace ali legalno sve, istekao im je ugovor. Dino jeste napravio bio rusvaj ali su ga otjerali, dok vi ovdje velicate Siljka i takve pizde i odobravate njihovu filozofiju strvinara.
Da igra Celik za titulu, Mladost DK, bilo ko volio bih da Sloboda zapne. Ovako kako posijes tako ces i poznjeti.
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- MocMahale444
Tako je brate. Djaba ja njoj lijepo kad se postavila ruznoRaonffa je napisao/la:Sreća ne sjeća se ZubandanaMocMahale444 je napisao/la:Mala sta je tvoj problem, nemoj okolo na mala vrata cire?
@Morto alejkumu selam.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 20 maj 2017, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Čuo sam da je Jogara brat u buksikupus army je napisao/la:Hebo ga Zeljo i nena,evo i Jogeta ste nam nasikerali smrc smrc
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U prostorijama Željezničara na raportu MisimovićuSuki46 je napisao/la:@Rigoletto Gdje je vo sto si obecao ?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pozdrav za Benju, Adia, Liju, Farisa i neprevazidjenig amidju ili daidju( glavnog primaca u centralnom zatvoru). Kriminalna tvorevina, kriminalni navijaci, kriminalne legende, kriminalan klub !
Vola , vola si obećao , nije valjda da si zaboravioRigoletto je napisao/la:saša je dobro, malo je koljena pokido, kaže nije se stigo dočekat kako treba. Pogani bijeljinski mesari, pred kraj utakmice onako startat na igračaPantelija je napisao/la:đe si rigotino , selam i športski selam, ima li bujruma u mostar na proslavuRigoletto je napisao/la: znao sam da ce kad tad ovaj gif zavrsit na ovoj temi![]()
![]()
![]()
jesmo li bili dobri danas?
Jej li kajkut uredu? kako su mu leđa, koljena?nadam se da ga nije ozlijedio pri onom uzasnom startu s leđa.. mučkom
sta sam obeco?Suki46 je napisao/la:@Rigoletto Gdje je vo sto si obecao ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- FrancescoTotti
- Kontakt:
joge poćeraj danas čitav dan oplakuje svoju plavu braću, kaže da će prvom prilikom u glavni grad da se šeta koševom i pokazuje kako smije da šeta
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma šta ćeš, moraš biti fin, vidiš da se vrte priče da smo šovinistiMocMahale444 je napisao/la:Tako je brate. Djaba ja njoj lijepo kad se postavila ruznoRaonffa je napisao/la:Sreća ne sjeća se ZubandanaMocMahale444 je napisao/la:Mala sta je tvoj problem, nemoj okolo na mala vrata cire?
@Morto alejkumu selam.
- kupus army
- Kontakt:
Bio je valjdaRaonffa je napisao/la:Čuo sam da je Jogara brat u buksikupus army je napisao/la:Hebo ga Zeljo i nena,evo i Jogeta ste nam nasikerali smrc smrc
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
al ga ras glaba rajvusa.. ne izlazi mu iz usta ..manijaci kontrolirajte ovu sramtou ba 
Hoce li veceras biti onaj izvjestaj sa 1921 
Normalno, Manijak do krajakupus army je napisao/la:Bio je valjdaRaonffa je napisao/la:Čuo sam da je Jogara brat u buksikupus army je napisao/la:Hebo ga Zeljo i nena,evo i Jogeta ste nam nasikerali smrc smrcAl je brat veliki mora se priznati HAHAHAH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.